GeniusAtWork Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ako neko već voli da citira mogao bi i da objasni svojim rečima poentu citata u okviru teme, jer ovako gađanje citatima i kopipejstovanje je obično nepoštovanje sagovornika. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 I sta sa ovim? Gde je ovde vladika nekog direktno nazvao budalom? I kakve uopste blage veze ima ovo sa situacijom u kojoj si ti to rekao za jednog konkretnog coveka? Стојим иза онога што сам рекао, да је будала, а ви тумачите Јеванђеље како хоћете. Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти. znači i mi možemo tako ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Стојим иза онога што сам рекао, да је будала, а ви тумачите Јеванђеље како хоћете. Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти. A kada tebi neko kaze da si budala onda ces citirati onaj deo kad Gospod kaze da ce takvi biti krivi paklu ognjenom? Милан Ракић and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Продајеш своје ја, своје идеале, када радиш за неког ко функционише тако да се то коси са твојим ставовима и идеалима. Ne bih se bas slozila. U zivotu sigurno ima i takvih slucajeva, ali to su ipak neki ekstremi a ne pravilo. Ako si npr. obucar-hriscanin, ti popravljas obucu i to je vestina koju prodajes. Ne vidim zasto bi ti izdao sebe i svoje ideale ako popravljas obucu nekome ko nije hriscanin ili ako radis u obucarskoj radnji ciji gazda nije hriscanin? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти. Pravi hriscani nikad ne govore ovako... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 znači i mi možemo tako ? А зашто мене то питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ja ne vredjam, pokusao sam covjeka da naucim da ne izvrce rijeci drugima, nema tu razloga za uvrijedu. Izvini, na mene misliš? Jeis li dobio citat koji si tražio? I u čemu je problem? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 А зашто мене то питаш? Дражен, on 22 Oct 2013 - 23:16, каже: Стојим иза онога што сам рекао, да је будала, а ви тумачите Јеванђеље како хоћете. Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти. onako .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Pravi hriscani nikad ne govore ovako... I hriscani govore tako, jer su gresnici i nisu savrseni. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Погрешно ме разумијете...Good Night! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ako na ovaj nacin izrazava protest sto nema posao, ne saosecam sa njom uopste jer ne vidim ko je to obavezan da nju ili bilo koga drugoga zaposli "po difoltu" jer je zavrsio fakultet... Ако се испостави да је ово разлог протеста, онда ће стварно бити безвезе. А суграђани је углавном подржавају мислећи да зато стоји и ћути. И даље се мисли да је довољно завшити факултет и чека те посао... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Pravi hriscani nikad ne govore ovako... brate ti sudiš,nekada je to bolnije nego kad neko nekom kaže budala,razmisli o tome ni to ne bi bilo hrišćanski jer nanosiš ljudima bol možda... budala niej srpska neg turska riječ i nije uvijek u negativnom kontekstu,neko ko odstupa od aršina se često naziva bbudalom,i Hrišćanin među nevjernicima je za nevjernike budala,slobodan čovijek se ponekada naziva budalom,jer se ne plaši nepravde npr. ja nekada sam sebi kažem budala u pozitivnom smislu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 budala niej srpska neg turska riječ i što je onda hrišćani koriste ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 što je onda hrišćani koriste ? Nisam znao da je hriscanima zabranjeno koristiti turske rijeci. Jel to pise u novom zavjetu? :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука