Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Врховна потврда да нешто с њом није у реду. Зашто врховна потврда? Зашто мислиш да нешто с њом није у реду? Кутија преко главе значи правда (естетски израз), а може се видети и као варијанта "слепи воде слепе", или слепи за себе и друге, за ближње своје, претворени у нарцизам. Лепа девојка само одлично познаје област "уметност, креација, комуникација". Мени је то што мења гардеробу (води рачуна о свом изгледу) врховна потврда да је с њом све у реду, или ко што рече @Volim_Sina_Bozjeg ставила је кутију да не чита коментаре са форума! Одох да и ја ставим себи једну преко главе! fsa, Gordana ., Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ali ko zna zasto ona ovako stoji... Када се стоји предуго на једном месту ноге постају коренима. Чини се да мировање не побољшава стање, ипак, ова пракса је ефикаснија од кретања у побољшању онога што се жели постићи. Док се год померамо није потребно да ценимо призоре, јер не мирујемо довољно да се фокусирамо на њих. Друга варијанта: кад нема развоја, напретка... @Ignjatije: (глуви, слепи, неми). Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Тролује све и чека добру понуду за рекламу. Кад проговори, има да каже "Најбоље се кува у Цептер лонцу!", а новинари нек се пале и даље. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/16766-projekcije-na-forumu-%C5%BEru-i-%C5%A1ekspir-face-2-face/#entry550056 možemo nastaviti temu ovde Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Па имамо право на мишљење. Ја сматрам да ово нема везе са хришћанством већ са њеним политичким ставом. То што је ишла до Острога (слава му и милост) ишли су многи, а то никога не чини Хришћанином по дифолту. Ајде мало да се на исти начин бавимо сад тобом: - на основу чега изграђујеш своје мишљење и "сматрање"? - како се постаје "хришћанин по дифолту"? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/16766-projekcije-na-forumu-%C5%BEru-i-%C5%A1ekspir-face-2-face/#entry550056 možemo nastaviti temu ovde Ово је тачно о пројектовању своје бриге другима на форуму, или уопште. Пројекција - психолошки, можда несвесно придајемо неке од особина које имамо у вези са маском коју смо усвојили у односу на спољни свет, нпр пројекција када се партнер прими неке особине супротног пола несвесно, онда пројекција колективно, тако да на пример мене везују за овај форум неке особине које има мој народ, али унутар дубинске психологије припадамо сопственој психи, имамо одбрамбени механизам за психичко преживљавање, имуни систем је за физички опстанак тела, могу да развијем алергију на храну, али не и бриге празног новчаника ( у мом случају и сада), а овде је незапослених и са примањима са којима се једва састављају крај с крајем и којекаквих проблема,.. без обзира колико то скривали, пројектују на мене своје бриге, углавном несвесно, и кроз дебату на било коју тему испољи то унутарње незадовољство - пут којим се у току дана (јуче, данас, сутра) ходало, и накупило се, и верујем да камен не би издржао кроз шта можда неко пролази, а онда, ја могу да искључим свој рачунар и да се искључим са форума- друга перцепција - формирам мишљење о себи. Ја имам посао и могућност да зарадим, брига ме за друге? Није тако, јер смо и ја и моја породица такође прошли кроз живот са много тешкоћа. Али то није тема. Сад кад ми је Бог дао да уживам ја се овде бакћем са којекаквим проблемима за које када су били део живота моје породице ретко ко је имао слуха. Али све је лако у Христу. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 "...Не судите да вам се не суди. Јер каквим судом судите, онаквим ће вам се судити, и каквом мером мерите, онаквом ће вам се мерити..." Мт. 7:1,2Јасно ми је да на интелектуалним ђубриштима каква су портали домаћих дневних новина и коментари на њима човек прочита разноразна "мишљења" (ваљда је лупетање и прежвакавање глупости једина "слобода" данашњег друштва), али на једном православном форуму је заиста у најмању руку крајње чудно читати малограђанска наклапања и одокативна расуђивања и судове. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Zanimljivo koliko razgovor o ovakvom postupku skoro potpuno otkriva nasu podsvest. Postupak ove cure proizveo je sasvim spontane reakcije kod ucesnika ove teme. Nijedan ucesnik ne moze u samoj temi da nadje neki od kalupa/oslonaca (politicki, religiozni, filosofski, socijalni...) da bi dalje gradio svoje misljenje, nego mora da podje od potpune nule - mi o ovoj devojci prakticni ne znamo nista, osim da stoji i cuti, a evo dosli smo vec na 17+ strana pricajuci o njoj. "A usta govore cega je srce puno", tako veli Srceznalac. `Se slazete? Ja se slazem. U svakom slucaju, nista nema lose u ovakvoj temi, cak je vrlo korisno da se malo ogledamo o ovo ogledalo koje ona drzi. Koji cita neka razume... (Al` sam pametan, a? Sve kipi znanje, sto bi rekla moja stara razredna) Gordana ., Зосима, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 @@obi-wan, znamo malo neko je stavio link gde piše šta je radila do sada i koje fakultete je završila ali zašto stoji to zna samo ona није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Zanimljivo koliko razgovor o ovakvom postupku skoro potpuno otkriva nasu podsvest. Postupak ove cure proizveo je sasvim spontane reakcije kod ucesnika ove teme. Nijedan ucesnik ne moze u samoj temi da nadje neki od kalupa/oslonaca (politicki, religiozni, filosofski, socijalni...) da bi dalje gradio svoje misljenje, nego mora da podje od potpune nule - mi o ovoj devojci prakticni ne znamo nista, osim da stoji i cuti, a evo dosli smo vec na 17+ strana pricajuci o njoj. "A usta govore cega je srce puno", tako veli Srceznalac. `Se slazete? Ja se slazem. U svakom slucaju, nista nema lose u ovakvoj temi, cak je vrlo korisno da se malo ogledamo o ovo ogledalo koje ona drzi. Koji cita neka razume... (Al` sam pametan, a? Sve kipi znanje, sto bi rekla moja stara razredna) Ja bih pre rekao "po plodovima poznacete drvo", a sta su plodovi ove teme, uvrede, masovna makljaza itd. Kako se to ne desava u temama pravih podviznika, eto pa zapitajte se... Odgovor na temu je dat jos u pocetku, devojka je samo tuzna... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Неки су рекли да ради дипломски. Ако јесте, много тежак дипломски... Gordana . and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Извините, шта вам је овде тако нејасно?: "Pričala ili ćutala, niko me ne čuje", "Jadna ne bila", "Izolacija", "Isključena", a na Fejsbuku se zapitala da li da se učlani u partiju... http://www.kurir-info.rs/lepa-i-obrazovana-ova-devojka-mesec-dana-stoji-na-trgu-i-cuti-clanak-1045533 Зашто правите неку мистерију? У коју партију да се учланимо да би добили посао? Manolis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Можда да би многима(па и новинарима),који немају тему за занимљиву комуникацију,или текст,попунила празнину.Можда жели нешто битно да саопшти,али ко би је чуо,сада је већ другачије. Или само чека да јој неко постави смислено питање,па да проговори. А може бити и да је у питању улични перформанс? Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Скоро 30 000 прегледа ? О Боже сачувај! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 И седамнаест страница касније мислим исто: аскетизам. Шта год да хоће да поручи, какав год да је њен мотив, могли би СВИ да нешто научимо од ње. Да неко оде пред такозвано зилотске назови манастире, или код ових артемијеваца и да овако моли да се покају, можда би се неко од њих и вратио под окриље Цркве. Ето једне идеје како ова цура може и треба да нас порази својом храброшћу. Да не помињем да је само ћутање, трпљење, подношење - теолошка порука. Све у свему - аскеза. Јанко, Volim_Sina_Bozjeg, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука