Jump to content

Слике форумашких љубимаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 52 минута, Lady Godiva рече

Већ сам постављала моју мезимицу Леу. :sunce:

E more... imamo nasu kucu skoro iste boje i istih sara, samo je sad velika, ima 7 godina, i isto se zove Lea!!... :unbelieveble:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

E more... imamo nasu kucu skoro iste boje i istih sara, samo je sad velika, ima 7 godina, i isto se zove Lea!!... :unbelieveble:

Моја Лекица има 8. :)

Брат ју је нашао једно вече у кутији. Оставили су је на улици, по хладноћи. Још увек је била слепа, тек је после неколико дана прогледала.

Када сам је ујутру видела, прво нисам знала да ли је пас, мачка или хрчак. Само видим да се нека мала, бела лоптица мешкољи и некако њучи. :D

Хранили смо је на цуцлу и сипали јој врелу воду у пластичне флаше да је греју уместо маме.. Сад кад јој кажем: „Где је мама", она одмах диже главу и тражи моју маму. Наша душица..

Подели на овим сајтовима

Ja sam ovu nasao zadnjeg dana skole, dok sam radio u jednoj seoskoj skoli, ovde blizu mene. Neko ostavio da deca ponesu kuci, medjutim, decu pustili pre vremena. Onda ja lepo sa tetkicom nadjem kutiju, i donesem je kuci. Naravno, moralo je neko Star Wars ime, pa je zato (princeza) Lea.

I kad malo bolje saberem - i ova nasa ima 8 i preko, ja sve mislim jos je 2017.-ta, kad ono nije... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nasa Lea sa decicom, proslogodisnja slika...

...

5a7f513a94dcc_Picture013.thumb.jpg.5523e8e81790543bbcc01212fb45b129.jpg

Подели на овим сајтовима

Aćim, najrazmaženiji i najalaviji pas u istoriji kućnih ljubimaca ?

IMG-de12e7f26934222e6e021c7365fd15bf-V.thumb.jpg.d4c577c71ed33987b2bd35a2d0e66ea2.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Снежана Говори тихо и носи пса са собом ;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Адамсе, твој љубимац би баш био добар за стан.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

"Blaster-eyed cat from planet Krypton..." sci-fi maca... :dobro:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...