Jump to content

Слике форумашких љубимаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

С обзиром да имамо темо са сликама форумаша можда не би било лоше да имамо тему где можемо да представимо наше живуљке  :)

Ево почећу ја 

Мој пас Кира, расе Тибетански мастиф стара 18 недеља

Ово је слика кад је имала 14 недеља

emava2ys.jpg

re6y7ada.jpg

Ајд сад ви, ја сам пробио лед  :D
Подели на овим сајтовима

Koliki je to pas kad se potpuno razvije?

Преголем  :)

Могу имати и 100 кила, али су ови који су у Амерци су углавном тешки од педесетак кила па до 82-83. Женке су обично нешто мање

п.с Препоручујем овај видео

Подели на овим сајтовима

Куцко

20130915160458.jpg

Овде ми је мало био низак притисак :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

ODLICHNA TEMA ! 

Ovo je Stela, Dogo argentino: 

1233389_555706041162379_2062230042_n.jpg

1236288_514019018676903_744473829_n.jpg

1234214_560314910701492_662894639_n.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Trenutno ima cetri meseca, a ovo je sa dva meseca kada sam je uzeo, lepojka moja (:

556292_545266052206378_1419806593_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Trenutno ima cetri meseca, a ovo je sa dva meseca kada sam je uzeo, lepojka moja (:

556292_545266052206378_1419806593_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Наш Станимир. Прелепо је певао, али никада се није припитомио као , на пример папагај. Могла сам да га посматрам сатима.

Угинуо је летос. Имао је 7 година. Недостаје.

68882_132803073438110_6281923_n.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Наш Станимир. Прелепо је певао, али никада се није припитомио као , на пример папагај. Могла сам да га посматрам сатима.

Угинуо је летос. Имао је 7 година. Недостаје.

68882_132803073438110_6281923_n.jpg

Otkad smo dobili bebu hteli smo ovih prvih 40 dana kad je beba najpodloznija prehladama i ostalim stvarima da sklonimo dve tigrice iz kuce,jer koliko god su slatki,zanimljivi,realno ne moze da se spreci da leti perje i ostalo.

Posto sa mojom porodicom zivim u jednom delu dvorista,dok moji roditelji zive u drugom delu u drugoj kuci,odneo sam ih u moju bivsu momacku sobu i tu ih ostavio. 

Redovno cistio kavez,hranio ih,pustao ih da lete... Sinoc htedoh da odem da vidim da im promenim vodu i nesto me omete pa nisam stigao.

Danas odem,ono obe tigrice uginule. Pogledam u pojilicu vode nisu imali,hrane jesu,ali opet voda nije mogla da im nestane pre 10 dana,nego mozda juce.

Smorio sam se jako i jos mi nije ni jasno... Pre toga smo imali isto tigricu muzjaka koji je dobio neke izrasline po kljunu i oko kljuna,vodili ga na terapije kod veterinara,stalno ga mazali necim sto nam veterinar dao i posle 3 nedelje kad mu se skoro sve povratilo kako treba,on ugine. I da ne bi zenka patila puno,odemo odmah i kupimo drugog muzjaka,medjutim u prodavnici nisu mogli sa sigurnoscu da kazu da je muzjak i rekli su nam da se pripazimo jer ako je ipak zenka mogu posto su dve zenke da se poubijaju. Pala mi je na pamet ta teorija,ali opet dosta je proslo od onda,nisu se tukli nikad bas toliko.

Sve u svemu bas pretuzno za mene.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...