Adelaida Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Nindza. pahulja, Juanito, Samo Ana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Џони Juanito, Плутон, Samo Ana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Ово је лењ мачак, неће да преде само се плези и гура. Гурица Плутон, Samo Ana, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Лапис Лазули, Lady Godiva, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мина м Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Phoebe, Smaragdni kamičak, Лапис Лазули and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @Muramasa Шишке му падале у очи и сметале да учи. Lady Godiva, Ana B. and Таша је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 10, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Акбај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 30 минута, Гајић рече Акбај Предиван је, Винко. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 51 минута, Muramasa рече Moj Meda. Zezas da imas maltezera? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 52 минута, Muramasa рече Moj Meda. Јаоо... гле му фризуре. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 10, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 21 минута, AnaLaz рече Предиван је, Винко. Јесте! Диван пас, много сам заволео азијате. Мада људи не знам из којих разлога желе од њих звери да направе... Ако је у стану, миран је као беба итд. Ово су сви које имах, но након очеве смрти сам их распродао и поделио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 16 минута, Muramasa рече Tada je bio klinac, a sada vec gospodin. Хајде, сликај га па нам покажи господина . Носи ли још увек шишке ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Moj Лектор, мешанац Снежана, АлександраВ, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Већ сам постављала моју мезимицу Леу. Лека бека док је волела да цепа крпе, оштри зубиће и ваља се у цвећу: Лека девојчица: И тета Лекица: Лидија Миленковић, АлександраВ, grigorije22 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Moj maltezer ce u maju imati pet godina i zna da "peva" Obozavam pse ❤️ grigorije22, АлександраВ, Phoebe and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука