Jump to content

Nad Belgijancem izvršena eutanazija zato što nije bio zadovoljan operacijom promene pola

Препоручена порука

Mogu da opravdam eutanaziju u slucajevima neizlecivih bolesti gde pacijent trpi ogromne bolove i gde ga od prirodne smrti dele nedelje ili dani . Naravno ja nikad ne bih mogao da "eutnaziram " nekoga ali kazem da bi u nekim , posebnim slucajevima kad zaista nema nikakve sanse za bilo kakvo poboljsanje,to mogao da shvatim i opravdam . Depresija , cak i ona najteza , urodjena se da drzati pod kontrolom . Ubiti depresivnog coveka je zlocin , takvog treba leciti .

Slazem se sa ovim. 

Mislim da svi intiutivno prihvatamo da je psihicko stanje mnogo plasticnije, i razmisljati o eutanaziji zbog 'teskog psihickog' stanja je suludo, zato sto niko ne moze da zna kako ce se taj covek osecati za par meseci ili godina. Ne ulazi mi u glavu kako neki lekar moze da smatra sebe kompetentinm da donese takvu odluku.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Najveca telesna ljubav se izražava pitanjem dobrom čoveku : Kako se kod vas kaže hleb ?

To je retorička konstatacija ili pitanje? Nisam baš najbolje razumio da li me to nešto pitaš ili praviš sam za sebe nekakav zaključak, rekapitulaciju. Za svaki slučaj evo odgovora: da ne ispadnem arogantan i nekulturan ako je to bilo pitanje jer ne odgovaram kad me se nešto neko pita.

Chléb - češki, čita se to "hleb" s kratkijm e, kao i kod nas

http://bit.ly/17FAAMo

"pitanjem dobrom čoveku"

to jesam, baš sam "dobar čovjek", ahahahaha

:D

Подели на овим сајтовима

Шта мислите? Шта је овде проблем? Крња људска слобода - у смислу да постоје датости на које можемо/не можемо да утичемо, те да то неко јако тешко прихвата или нешто друго? Мени су овакве ствари доказ да ми нисмо слободни, у правом и потпуном смислу. Доказ, да човек вапи за слободом због које је и створен/постоји. Е сад, питање је како ће и где ће човек тај вапај за слободом да усмери.

Takoђе сам мненија да слобода не постоји.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

To je retorička konstatacija ili pitanje? Nisam baš najbolje razumio da li me to nešto pitaš ili praviš sam za sebe nekakav zaključak, rekapitulaciju. Za svaki slučaj evo odgovora: da ne ispadnem arogantan i nekulturan ako je to bilo pitanje jer ne odgovaram kad me se nešto neko pita.

Chléb - češki, čita se to "hleb" s kratkijm e, kao i kod nas

http://bit.ly/17FAAMo

"pitanjem dobrom čoveku"

to jesam, baš sam "dobar čovjek", ahahahaha

:D

oba odgovora su me zadovoljila. Mislim da je neki španac izrazio ljubav prema drugome tim pitanjem. Čovečanska ljubav.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...