Jump to content

Nad Belgijancem izvršena eutanazija zato što nije bio zadovoljan operacijom promene pola

Препоручена порука

Šta ti sad tu nije jasno, Vladimire? Statistika ili to da li se ta djeca smatraju ljudskim bićima ili ne prema hrišćanskom crkvenom i svetootačkom nauku?

Апсолутно нема било какве везе са темом.  Ако је неко против еутаназије не значи да подржава абортус, обично је управо супротно. На теми о абуртусу ћемо да се се салажњавамо абортусом и било је доста приче о томе протеклих дана. Да не спамујемо даље.

Подели на овим сајтовима

Апсолутно нема било какве везе са темом.  Ако је неко против еутаназије не значи да подржава абортус, обично је управо супротно . На теми о абуртусу ћемо да се се салажњавамо абортусом и било је доста приче о томе протеклих дана . Да не спамујемо даље .

Ne znam ko sad spamuje, možda baš ti recimo a nenamjerno jer ili ne pratiš temu ili zaista ne shvataš ovo o čemu je u temi riječ:

Ovo je bilo moje nadovezivanje na Geniusovo zapažanje:

Natan je rođen kao Nensi u porodici sa tri dečaka i roditelji su ga odbacili zato što su hteli još jednog sina.

Znači pripada to toj temi.

To što je nenormalno ustanovljavamo na osnovu onog što smatramo normalnim. Bolest u odnosu na zdravlje itd. No, ako je to što bi normalnim trebalo bit već toliko izvitopereno da se nikako ne može više normalnim nazvati onda nas ne treba čuditi bilo kakva dalja nenormalnost. U sličnoj poziciji su i ateisti, oni mogu biti ateistima samo u odnosu na nešto ili nekoga, da Bog zaista ne postoji ateistima ne bi morali ni biti jer ne bi imali u odnosu na što ili na koga biti ateistima. Sve suvisi sa svim i sve ima veze sa svačim. Ima neka tajna veza.

Misliš li možda da o tome što ti sad ja sad upravo pišem i što ti nastojim objasniti Isus nikad ništa nije rekao? 

Ako je dakle svjetlost koja je u tebi – tamna, koliko će istom tama biti.

Ili prevedeno: Ako je ono što bi trebalo biti normalnim - nenormalno, koliko će tek nenormalno biti ono što nije normalno.

Tu je taj "zlatni" ključ svega a samo Hristos ga ima i zna.

Подели на овим сајтовима

Вероватно ће ми многи замерити али по мени је ова вест трагикомична.

Bizarna je i zato tragikomična, ustvari je očajno teška i obeznađujuća, kladim se da su svi ti koji su o tom odlučivali da mu to dopuste prema tim današnjim kriterijima smatrani od drugih i smatraju se sami sebe "normalnim" osobama u bilo kojem pogledu, svi ti pravnici, doktori itd. Oni su meni u svemu tome veći i opasniji problem od njega, akteri vrlo opasne "igre" s Bogom, poker partije kojoj se već se zna konačni rezultat - pobjednik i ko ima najbolje karte, samo oni to još ne znaju. Saznaće i oni, karte su već razdane. Mene, tekel, upharsin.

Подели на овим сајтовима

Natan je rođen kao Nensi u porodici sa tri dečaka i roditelji su ga odbacili zato što su hteli još jednog sina.

winter

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

По цену замерања .. ипак ми се намеће супротстављање еутаназије с једне и абортуса с друге стране .. како би испало .. шта је убиство .. а шта је самоубиство .. или шта већ ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

По цену замерања .. ипак ми се намеће супротстављање еутаназије с једне и абортуса с друге стране .. како би испало .. шта је убиство .. а шта је самоубиство .. или шта већ ..

Kad nam se Bog objavio kao životodarce, darovatelj života i našeg i svih ostalih koji na zemlji žive onda je sve ono što taj život potporuje, razvija, podržava i održava i u skladu s njegovom voljom i željom - Neka bude. A sve ono što je protivno tome protivi se onda Bogu i toj njegovoj volji i želji s kojom je On taj naš postojeći svijet u kojem sad ovdje živimo i stvorio.

Подели на овим сајтовима

Ovo je klasični primer ljudskog besa prema životu i društva koji im omogućava ispoljavanje istog do imbecilnih granica.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ovo je klasični primer ljudskog besa prema životu i društva koji im omogućava ispoljavanje istog do imbecilnih granica.

Da, jučer sam baš išao iz samoške (samoposluga ili hypermarketa) i ugledao ženu koja me preduhritila, sagela se i sklonila komadić kifle koji je najvjerovatnije glockalo neko malo četvorogodišnje dijete jer ga nije moglo pojest. Da nije uradila to ona uradio bih to ja. Pripomenula mi moju baku koja je isto bila Čehinja kao i ta žena a imala veliko poštovanje prema hljebu, uvijek me učila da je hljeb grijeh bacat na zenlju da se gazi po njemu ili još gore u smeće a drugi umiru od gladi jer ga nemaju ni toliko. Sama me naučila jesti i sasvim tvrd hljeb a taj koji već nije bio k jelu je bacala u rijeku ribicama ako ga je slučajno našla. Njen je otac bio pekar a srtic mlinar, to su ti o kojim sam vam pokazivao na videima odakle su s Morave iz tog Kyjova. Uvijek je govorila da su ljudi danas bijesni i ne znaju šta je to danima ne pojesti ništa i biti toliko gladan da vam od tog pada mrak na oči. Ne zato što nećete jest nego zbog toga što nemate šta jest. Trebalo bi krenut od toga prvo, recimo. Zato ja imam džepove uvijek pune mrvica nosajući takve komadiće hljeba pronađene negdje na ulici do rijeke. 

Подели на овим сајтовима

Da, jučer sam baš išao iz samoške (samoposluga ili hypermarketa) i ugledao ženu koja me preduhritila, sagela se i sklonila komadić kifle koji je najvjerovatnije glockalo neko malo četvorogodišnje dijete jer ga nije moglo pojest. Da nije uradila to ona uradio bih to ja. Pripomenula mi moju baku koja je isto bila Čehinja kao i ta žena a imala veliko poštovanje prema hljebu, uvijek me učila da je hljeb grijeh bacat na zenlju da se gazi po njemu ili još gore u smeće a drugi umiru od gladi jer ga nemaju ni toliko. Sama me naučila jesti i sasvim tvrd hljeb a taj koji već nije bio k jelu je bacala u rijeku ribicama ako ga je slučajno našla. Njen je otac bio pekar a srtic mlinar, to su ti o kojim sam vam pokazivao na videima odakle su s Morave iz tog Kyjova. Uvijek je govorila da su ljudi danas bijesni i ne znaju šta je to danima ne pojesti ništa i biti toliko gladan da vam od tog pada mrak na oči. Ne zato što nećete jest nego zbog toga što nemate šta jest. Trebalo bi krenut od toga prvo, recimo. Zato ja imam džepove uvijek pune mrvica nosajući takve komadiće hljeba pronađene negdje na ulici do rijeke. 

Najveca telesna ljubav se izražava pitanjem dobrom čoveku: Kako se kod vas kaže hleb ?

Подели на овим сајтовима

Svako ima pravo na slobodan izbor,mi Hrišćani imamo svoju filosofiju života i ne treba da je namećemo nikome.

Praštaj brate ja pričam sa pravoslavne strane ljubavi čoveka prema čoveku.

Ne namećem već znam šta je loše za čoveka,.a to kao nametanje može da se protumači samo ako ti ja nisam jasan jer ako čitaš strogo i držiš se mog teksta vidi se da o tome nema ni govora.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...