horatio Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Легендарна госпођа (знамо се лично), на још легендарнијем снимку: Ау, брале - ови су прсли....мислим да је и репортер на крају "осјетио созерцање" Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Никад , али озбиљно . Попови лопови и сличне варијације на тему типа аудији, џипови, то да , али овако нешто никад . Где ви налазите те људе ? Ја сам овом младићу (има 20 и коју годину) поконио пса пре годину дана. Од тад смо у ФБ контакту. Видим касније да често поставља неке православне слике и статусе. Нисам ни помислио да у позадини има нешто тако до тренутка кад сам коментарисао горе поменуту фотографију. Мене је забринуло што су то све, углавном млађи људи који извор за свој богословски поглед имају у неким сајтовима Истинољубље, Борба за веру и још неким. Спреман сам да делимично оправдам све то тиме што су , чини ми се нови у вери али ми није јасна толика смелост да епископе називају јеретицима, издајницима. Ја се у преписци мало нашалим а они вичу како то није православно и сл. Неки секташки менталитет...е, да...онда мало, мало па о "задњим временима", о антихристу. Да је он сам такав другачије би било. Стекао сам утисак да се овде ради о читавој групи људи са сличним погледом на православље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Klasični neofiti Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Легендарна госпођа (знамо се лично), на још легендарнијем снимку Gospodja je u drugom planu, prava zvezda je ovak mladi covek pored nje. "Kad se pokajes ti si odma` zamonasen... belo monastvo..." :0102_laugh: Mnogo neki simpaticni ljudi, samo da i` Bog izbavi iz ovog "sveznanja", zaglavili se ko u pokislo oranje... DYNABLASTER, Плутон, Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ма то је изгледа само на фејсбуку тако ексремистички, у реалном животу тога мање има. у реалном животу људи ћуте о ономе шта мисле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Strogo zaobilazim takve persone, u pocetku ih je bilo dosta na fb po nekim grupama. Cim oni povedu sumnjivu diskusiju ispadnem iz kola. Prosto ne trpim da mi neko dirne u episkopa ili patrijarha. Sledi bangin Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ау, брале - ови су прсли....мислим да је и репортер на крају "осјетио созерцање" Користе се истим речима као и овде на форуму, не видим велику разлику, свети Георгије ратник, ми смо Божији људи, далеко било да верујемо у катран, са Богом свуда, у мукама са Богом не може да те боли ништа, без Христа нема ништа, Бог је правио човека, све по Богу, код Бога нема протекције, то само мили Бог зна где ће сутра бити, ово су задња времена, кад дођем дал ћу наћи вере међу вама, девичанство највећа чистина, будимо добри ради свога добра, не љубав демократије, није љубав јавашлук, љубав има стид, дужан си да слушаш родитеље, пуни смо гордости,..итд, ево и овде на форуму сви причају о својим и туђим греховима...ретко ко о својим и туђим врлинама... Ово ми пре личи на изигравање са људима на улици. Е, сад што су питали и тражили, то су добили...мишљење других! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Jos da si "pokusala da joj objasnis" da si admin na Poukama, atmosfera bi bila ovakva: ladno sam zaboravio video da stavim..evo ga http://www.youtube.com/watch?v=xuPAxl31dPc ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ma bezi bre Deki gde da se objasnjavam, neuka ja, sa njima Mila je, meni, moja gresna dusa Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Дођите у Жичку Епархију, тога има кол`ко `оћеш... Прошле седмице хтео да водим (и водио) ђаке до цркве, један момчић (4.разред средње) каже да не би, не иде у ове наше (каже "ваше") цркве, него помену једну катакомбну на вр` брда... Ипак је отишао, добро дете овако, само му објаснили да овамо слабо има благодати... Недељу дана касније на часу дотакнемо се Символа Вере, ја рекох себи-он зна, па га питам кад оно тамо... "Не знам, нисам ја баш нешто...Пар пута сам само ишао на Литургију..." Би ми жао и где га питах... Уби нас незнање... ИгорМ, Broken, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Да, баш сам хтео рећи да тога има, поред фејсбука, највише у Жичкој. Знам да је недавно била фрка у Ариљу, било је раније код Пожеге, па манастир Вазнесење... Тамо се баш примило Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ma bezi bre Deki gde da se objasnjavam, neuka ja, sa njima Mila je, meni, moja gresna dusa Управо на теми ,,Неофити" прочитала сам : С њихових уста не силазе речи: опростите ми грешној, «ја сам пучина греха». https://www.pouke.org/forum/topic/15386-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%B8/ Ако разумеш шта хоћу да кажем по цео дан су грешни и овде на форуму, и тако у круг. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Да, баш сам хтео рећи да тога има, поред фејсбука, највише у Жичкој. Знам да је недавно била фрка у Ариљу, било је раније код Пожеге, па манастир Вазнесење... Тамо се баш примило Не бих рекао да је највише, само је најочигледније, што свакако има својих веома лоших, али и понеку добру страну. Само, туга је какви смо, чим нам Господ не да ни оца (епископа) да имамо већ годиницу дана, а биће очигледно и дуже...Очигледно нисмо заслужили...Ваља се молити... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 https://www.pouke.org.../15386-неофити/ @ nlcph 8086.gif што си и страницу поставила 8086.gif :good2: пс. Јанко и мени се вечерас дешава триплинг већ са неколико порука сад ми је лакше ... ....ја мислила да ми је миш у ауту Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Има у нашој Цркви много тога трулог и не штима баш све како би требало али опет то је наша Црква и другу немамо.Та Црква је наставак светосавског пута а ови наводни зилоти из катакомбе настављају чији пут? Морам да признам да сам их и ја имао на фејсу иако у почетку нисам ни знао да су то они.Много су ми уносили немир док сам гледао пљувачине према епископима и нама обичним верницима.Рецимо ни мени се није свиђало кад је е.Григорије лежао на земљи док се молио са католицима али ми не пада напамет да ја ту судим и називам њега јеретиком или како већ.Свако ће одговорати за себе пред Богом а артемијевци су на себе изгледа преузели ту улогу!Иначе сам од једног другара са трибине имао понуду да одем код њих на литургију у једно мало место покрај Новог Сада.Дечко је много добар момак и све али ето другар га једном водио тамо,он се одушевио монасима,како нису хтели паре кад им је овај нудио да им помогне како крсте децу а не наплаћују и тако.. Ломио сам се да одем да видим али хвала Богу нисам.Мој савет,обришите све те артемијеве групе и не замарајте душу читајући којешта..Немојте да вам некакви грешни Милоје одређује шта је добро а шта зло. Maja90, feeble and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука