Jump to content

Мало сам изненађен

Препоручена порука

Управо на теми ,,Неофити" прочитала сам : С њихових уста не силазе речи: опростите ми грешној, «ја сам пучина греха».

https://www.pouke.org/forum/topic/15386-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%B8/

Ако разумеш шта хоћу да кажем :D по цео дан су грешни и овде на форуму, и тако у круг.

One moje dve recenice su bile sale :D

A sad ozbiljno. Takvo ponasanje je veliki problem. Zaista treba biti mudar i taktican i izbeci sukob, nemir i slicno. Skoreo sam gledala jednu gospodju koja se tako ponasa. Terorisala je nas par (bio je i svestenik sa nama) sve dok nije ostala bez daha. A onda joj je svestenik u dve recenice objasnio gde nije u pravu :D Al to je kad si upoznat sa svojom verom i cvrst u njoj, znaci ne obrazujes se kojekuda i kojekoga nego iz realnog zivota i ljudi, postis, molis se i ispovedas se kod jednog svestenika (duhovnika) koji te poznaje kao sto te Bog poznaje.

Davno u mojim verskim zanosima sam imala ideju da budem misionar joooj  I pitam ja za savet mog duhovnika i hocu pride da iznudim blagoslov za to :D sta i kako da misionarim? On mi umro od smeha. Pa kaze ti vec jesi misionar. Hriscanin si, svojim zivotom misionaris.

Mani se mnogo price da te onaj ne saplete. Posti, moli se, ispovedaj se, pricescuj se, postuj zapovesti Gospodnje i eto.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Е Милунка, то сам и хтела и ја.Међутим, свештеник рече боље ти је да ћутиш.

Што мање знају мање ће одговарати, а никад се не зна можда буду и бољи од тебе.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Осам православних првојерараха учествовало је у освећењу храма Христовог Васкрсења у Подгорици.
Eight heads of the #Orthodox Churches worldwide participated in the consecration of the Cathedral of Christ's Resurrection in Podgorica #Montenegro.
1375856_730892056924935_1138479284_n.jpg
1377180_730892156924925_1566597229_n.jpg
1379212_730892076924933_2089672064_n.jpg

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...