Danijela Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Управо на теми ,,Неофити" прочитала сам : С њихових уста не силазе речи: опростите ми грешној, «ја сам пучина греха». https://www.pouke.org/forum/topic/15386-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%B8/ Ако разумеш шта хоћу да кажем по цео дан су грешни и овде на форуму, и тако у круг. One moje dve recenice su bile sale A sad ozbiljno. Takvo ponasanje je veliki problem. Zaista treba biti mudar i taktican i izbeci sukob, nemir i slicno. Skoreo sam gledala jednu gospodju koja se tako ponasa. Terorisala je nas par (bio je i svestenik sa nama) sve dok nije ostala bez daha. A onda joj je svestenik u dve recenice objasnio gde nije u pravu Al to je kad si upoznat sa svojom verom i cvrst u njoj, znaci ne obrazujes se kojekuda i kojekoga nego iz realnog zivota i ljudi, postis, molis se i ispovedas se kod jednog svestenika (duhovnika) koji te poznaje kao sto te Bog poznaje. Davno u mojim verskim zanosima sam imala ideju da budem misionar I pitam ja za savet mog duhovnika i hocu pride da iznudim blagoslov za to sta i kako da misionarim? On mi umro od smeha. Pa kaze ti vec jesi misionar. Hriscanin si, svojim zivotom misionaris. Mani se mnogo price da te onaj ne saplete. Posti, moli se, ispovedaj se, pricescuj se, postuj zapovesti Gospodnje i eto. Aleksandra_A, ИгорМ, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Е Милунка, то сам и хтела и ја.Међутим, свештеник рече боље ти је да ћутиш. Што мање знају мање ће одговарати, а никад се не зна можда буду и бољи од тебе. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Сава Јањићпре 6 ч. Осам православних првојерараха учествовало је у освећењу храма Христовог Васкрсења у Подгорици.Eight heads of the #Orthodox Churches worldwide participated in the consecration of the Cathedral of Christ's Resurrection in Podgorica #Montenegro. 2Свиђа ми се · · Подели 130 особа каже да им се свиђа ово. Влајко Деспот pa...pitanje je koliko su pojedini od njih Pravoslavni пре 6 ч. преко мобилни · Свиђа ми се Игор Мастиловић Neka si ti pravoslavan..... пре 4 ч. · Свиђа ми се · 3 Walker Lima "Salva o Teu Povo e abençoa a Tua Herança" пре 4 ч. · Свиђа ми се Dragana Aligrudic sta je covek u odnosu na silinu Bozijega domostroja,Ipostasi,Sustina i Energija BOZANSKIH,Duha Svetoga. пре 3 ч. · Свиђа ми се Dragana Aligrudic pitam se samo do kada ce mo da se trvimo oko,otvorenih i zatvorenih dveri,rijetkog i cestog pricescivanja,Vladika sluga Papinih isl.Boze dragi sta je ovo dje je tu Isusova molitva i vera u nase duhovnike пре 3 ч. · Свиђа ми се · 1 Ljubica Jurmovic Predivno пре 2 ч. · Свиђа ми се Dragana Milosevic O cemu komentarisete braco? пре око сат времена · Свиђа ми се Dragana Aligrudic verovatno nesto u stilu da su Vartolomej i Anfilohije ekumenisti isl пре око сат времена · Свиђа ми се Dragana Milosevic hm, pri tom se ne zna sta je ekumenizam? Ovolika sabornost i blagodat a nasi mali umovi traze ono ALI? Od cega vas strah nije mi jasno пре око сат времена · Свиђа ми се Dragana Aligrudic mene licno je strah od grijeha ali koliko se sjecam neki gospodin je gore prokomentarisao,,,,koliko su pojedini od njih pravoslavni.Ja sa ovim zavrsavam svoje komentare a 1 dana ce sve biti na vidjelo пре око сат времена · Свиђа ми се Dragana Milosevic pa i ja cu ucutat samo da podetim istog gospodina da je Jedan Srceznalac. пре око сат времена · Свиђа ми се Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Cemu ovo i dokle? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука