DYNABLASTER Написано Октобар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Cuj sad ovog robota brate u ovoj drzavi se ne zna ko je ludji Баба and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ako se ovaj trend u Srbiji nastavi, necu ni to moci, ostace mi samo gatje, pa ce ondak da dodju ovi iz interpola da mi ih zaplene То пред параду, па ти после докажи неком да ниси један од шетача А што се вести тиче: док се не среди тржиште - да сви плаћају и раде под истим условима, нема напретка никоме, па ни тим продавцима што шверцују фалш робу. Чак су се и Кинези опаметили, па почели да раде NIKEE, ADDIDAS, SQNY и остало, и нико их не дира. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 U principu treba postovati tudju marku i ne fasifikovati ali bi i ta marka trebala postovati klijente. Jer Levis na primer je americka marka a ne kineska i trebale bi te farmerice da budu skrojene i sasivene u Americi a ne u Kini. Isto vazi i za Adidas, Nike i sve ostale. Oni su prvi koji varaju klijente sa brendovima koji vise nikakve veze nemaju sa poreklom. Kada kupis Volkswagen znas da su ga nemci sklopili a ne vijetnamci ... Znaci prvo oni da prestanu da varaju klijente sa fals brendom a onda naravno i da se ne falsifikuju ti brendovi, ali brendovi ali ne laznjaci .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Иначе видех некидан у продавници неке Adidas патике 14.000. Па то је болес и то је непоштовање клијената Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Е сад нек ми неко каже какве користи има држава и народ од стриктног спровођења тог закона . Јел су Левис, Адидас , Најк српске фирме, јел они овде плаћају порез па толико пазимо да не буду оштећени ? С друге стране тај јадник коме су отели робу, од тога храни себе и породицу, плаћа порез држави, пуни буџет . Знам да смо морали да донесемо гомилу идиотских, бескорисних, па чак и штетних закона, да би "ушли у Европу", али брате на ивици смо , остави то примењивање за боља времена , доста је било ударања по сиротињи . feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ja sam nekad proizvodio najbolje "VERSACE" košulje koje su se prodavale u centru Beograda......( 1995-1996 ) ...Verovali ili ne ja sam ipak osećao da radim nešto pogrešno. (mada su mi državne firme pravile etikete po uzorku originala koji sam im dostavio) Dragi је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 ...Verovali ili ne ja sam ipak osećao da radim nešto pogrešno. Немој да се тако осећаш, помагао си своју земљу. Снабдевао си београдске спонзоруше, позере и снобове виталним ресурсима без којих не могу да функционишу, а до којих нису могли да дођу због санкција . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Немој да се тако осећаш , помагао си своју земљу . Снабдевао си београдске спонзоруше,позере и снобове виталним ресурсима без којих не могу да функционишу, а до којих нису могли да дођу због санкција . Da novac je čudo ponekad svesno čovek greši, A najbolje od svega što je ta ista država na veliiiki način i htela tu vrstu samozapošljavanja i preživljavanja gradjana po bilo koju cenu. (mada ne vredi sam sam kriv) Nevolja je danas još jača jer su preporod u dobrom smislu osetili samo oni koji su dobili vece plate jer su na budzetu (inostrani krediti) a nama je ostalo manje više ništa! Ako razumeš u kom pravcu brige prema svim gradjanima podjednako mislim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ма зезам се брате, ништа лоше ниси радио . И она власт је за разлику од ове сад стављала интересе својих грађана испред интереса страних фирми. Ствар је да су људи који управљају своју земљу потпуно откачени од реалности и не виде ништа даље од унутрашњости службених аутомобила и удобних канцеларија . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ма зезам се брате, ништа лоше ниси радио . И она власт је за разлику од ове сад стављала интересе својих грађана испред интереса страних фирми. Ствар је да су људи који управљају своју земљу потпуно откачени од реалности и не виде ништа даље од унутрашњости службених аутомобила и удобних канцеларија . Možda zbog mog slovenačkog mentaliteta ali ja sam stvarno osećao nelagodnost. U meni dve struje obe imaju koren: Srbija protiv svih i Srbija sa svima Nadam se da mi neće podeliti ličnost Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Cuj sad ovog robota brate u ovoj drzavi se ne zna ko je ludji Mislim da je bar u konkurenciji nas dvojice odgovor na tvoju dilemu nesporan... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Е сад нек ми неко каже какве користи има држава и народ од стриктног спровођења тог закона . Јел су Левис, Адидас , Најк српске фирме, јел они овде плаћају порез па толико пазимо да не буду оштећени ? С друге стране тај јадник коме су отели робу, од тога храни себе и породицу, плаћа порез држави, пуни буџет . Знам да смо морали да донесемо гомилу идиотских, бескорисних, па чак и штетних закона, да би "ушли у Европу", али брате на ивици смо , остави то примењивање за боља времена , доста је било ударања по сиротињи . Srbija ima korist zato što i Srbija ima proizvodnju i proizvođače koji su tim istim zakonom zaštićeni, a čak i kod stranih proizvođača, Srbija ima trgovce (uvoznike i prodavce) koji plaćaju porez, te je bitno da pazimo da ne budu oštećeni. Sa druge strane, "trgovci" falsifikovanom robom, uglavnom istu švercuju i ona se mahom prodaje od strane fizičkih lica na pijacama, tako da slabo država ima prihoda od njih. Takođe, čak i kada bi Srbija imala materijalnu korist iz neprimenjivanja predmetnih propisa (a nema), postoji ipak mnogo ljudi u Srbiji koji pravičnost stavljaju iznad koristi... Problem siromaštva se svakako ne rešava tako što ćeš nekom dozvoliti da krši zakone, pri čemu je i teza o tome da iza takvih "poslovnih poduhvata" stoje gladni i siromašni prilično netačna... kao i što je bilo i kod čuvenog dozvoljavanja šverca i raznih poslova na crno devedesetih, te stvari se obično pravdaju brigom za siromašne, a nekako od tih poslova korist imaju najviše bogati. Милан Ракић, Dragi, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Е сад нек ми неко каже какве користи има држава и народ од стриктног спровођења тог закона . Јел су Левис, Адидас , Најк српске фирме, јел они овде плаћају порез па толико пазимо да не буду оштећени ? С друге стране тај јадник коме су отели робу, од тога храни себе и породицу, плаћа порез држави, пуни буџет . Знам да смо морали да донесемо гомилу идиотских, бескорисних, па чак и штетних закона, да би "ушли у Европу", али брате на ивици смо , остави то примењивање за боља времена , доста је било ударања по сиротињи . U Srbiji uvek sirotinja plati za sve, prvo posteni koji znaju sta je obraz i cast a onda sirotinja, ti za sve placaju. Inace Srbin je cudna sorta, za red je i zakon kad nekoga unesrecuju ali nikako nije za red i zakon ako treba njega samog da rebnu. Zato nam i jeste ovako kako i to nije nista kako ce tek da bude. Crveni Baron and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Srbija ima korist zato što i Srbija ima proizvodnju i proizvođače koji su tim istim zakonom zaštićeni, А то су ? Баш ме занима која марку одеће домаћих произвођача фалсификују. a čak i kod stranih proizvođača, Srbija ima trgovce (uvoznike i prodavce) koji plaćaju porez, te je bitno da pazimo da ne budu oštećeni. Онај ко купује на пијаци сигурно нема новца да купује маркирану робу у бутицима . Тако да је не би купио ни у ком случају. Takođe, čak i kada bi Srbija imala materijalnu korist iz neprimenjivanja predmetnih propisa (a nema), postoji ipak mnogo ljudi u Srbiji koji pravičnost stavljaju iznad koristi... Ту си у праву али ови инспектори је очигледно немају, јер да имају имало правичности у себи , погледали би на другу страну и не би отимали од сиротиње. Problem siromaštva se svakako ne rešava tako što ćeš nekom dozvoliti da krši zakone, pri čemu je i teza o tome da iza takvih "poslovnih poduhvata" stoje gladni i siromašni prilično netačna... kao i što je bilo i kod čuvenog dozvoljavanja šverca i raznih poslova na crno devedesetih, te stvari se obično pravdaju brigom za siromašne, a nekako od tih poslova korist imaju najviše bogati. Веровао или не , људи су од тога живели и преживљавали санкције . Тиме не мислим на мафијаше који су шверцовали на велико , већ на масовно раширену појаву шверцовања на мало . И немој да мислиш да одобравам копирање туђих производа, не одобравам , али такво ситничарење нам стварно није потребно у овом тренутку, и у овој ситуацији. Мислим да закон треба да се мало заобиђе ако људима то може да помогне да преживе ово тешко време . Џаба закон кад не буде више људи . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Trebala bi drzava da spreci ulaz leviski koje nisu napravljene u SAD .... to je pravi , planetarni sverc ... isto vazi i za sve ostale marke .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука