Jump to content

Кога би од чланова форума видели као свог партнера ?

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Шта ћеш, где су млади , ту је и шала. Не замери . :)

Ma nema problema Vladimire, ti znaš da sam ja šaljivdžija, nego da ti gđa(ili neko drugi) ne uzme za zlo

:)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ma nema problema Vladimire, ti znaš da sam ja šaljivdžija, nego da ti gđa(ili neko drugi) ne uzme za zlo

:)

Извињавам се свакоме који се нашао увређен мојим  постом . Није ми била намера увреда или омаловажавање личности или расне припадности  било кога , нити сматрам да су људи одређене  боје коже због тога мање или више вредни од других .Такође, о форумашима под псеудонимима Огло и кека имам највише мишљење и гајим велико поштовање те се њима посебно извињавам . Праштајте.

Подели на овим сајтовима

Да покријем све могуће увређене .  :)

evo, ja vidim Vladimira, starog etf-ovca, kao partnera u poslu, 

jer mrzi rasizam kao prljavog crnčugu :D

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Извињавам се свакоме који се нашао увређен мојим  постом . Није ми била намера увреда или омаловажавање личности или расне припадности  било кога , нити сматрам да су људи одређене  боје коже због тога мање или више вредни од других .Такође, о форумашима под псеудонимима Огло и кека имам највише мишљење и гајим велико поштовање те се њима посебно извињавам . Праштајте.

:)  gde ja boravim :))  salim se

ne zameram...  stvarno mi je simpaticno a i u neku ruku drago Just_Cuz_19

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Ako je Keka ona na slici, ja je uzimam. Prava faraonkinja.. ;)

ali ona vec ima faraona..... Just_Cuz_19

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

А јел може само тетку? Моја братаница ме зове "кека" уместо тетка...:)

Подели на овим сајтовима

Док те не штипнем и не кажем ти да и ти знаш да то желиш немаш појма како је нама јадним малим цурицама...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...