Jump to content

Nova teorija o nastanku svemira

GeniusAtWork

Препоручена порука

Нека нам објасне како то да у нашим стенама - планимам Уран који се за 3 мин претвара у гвожђе? како то да га имамо?

још мого тога нису открили на планети а већ траже нешто у ништа

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Нека нам објасне како то да у нашим стенама - планимам Уран који се за 3 мин претвара у гвожђе? како то да га имамо?

још мого тога нису открили на планети а већ траже нешто у ништа

u olovo se raspada brate,pogrešio si element,to je razijašnjeno,nije to problem,mada postoji problem ako se uranijum koristi za datiranje uzoraka,u to zaista ne vijerujem,ako si na to ciljao,ja se slažem .

Подели на овим сајтовима

Ја ово твоје ништа нисам разумео. Прво брат Кордун те је лепо исправио, није у питању гвожђе. Даље одакле ти да се претвара за три минута?

И на крају има га свуд редом, немамо га ми ништа посебније од немачке, аустрије, швајцарске.. уствари све земље га имају више од нас.... јер имају веће површине...

mada postoji problem ako se uranijum koristi za datiranje uzoraka,u to zaista ne vijerujem,

Зашто не верујеш? Ако се зна полу распад, можеш да одредиш на ком је нивоу распада и колико је врмена прошло.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Misliš odakle uopšte uranijum na Zemlji? Svi elementi teži od gvožđa, uključujući i U,  su nastali u eksplozijama supernova. To je jedini poznati prirodni proces koji može da stvori teške elemente.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...