Nikolajj Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Нека нам објасне како то да у нашим стенама - планимам Уран који се за 3 мин претвара у гвожђе? како то да га имамо? још мого тога нису открили на планети а већ траже нешто у ништа “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Нека нам објасне како то да у нашим стенама - планимам Уран који се за 3 мин претвара у гвожђе? како то да га имамо? још мого тога нису открили на планети а већ траже нешто у ништа u olovo se raspada brate,pogrešio si element,to je razijašnjeno,nije to problem,mada postoji problem ako se uranijum koristi za datiranje uzoraka,u to zaista ne vijerujem,ako si na to ciljao,ja se slažem . Млађони and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Нека нам објасне како то да у нашим стенама - планимам Уран који се за 3 мин претвара у гвожђе? како то да га имамо? Ја ово твоје ништа нисам разумео. Прво брат Кордун те је лепо исправио, није у питању гвожђе. Даље одакле ти да се претвара за три минута? И на крају има га свуд редом, немамо га ми ништа посебније од немачке, аустрије, швајцарске.. уствари све земље га имају више од нас.... јер имају веће површине... mada postoji problem ako se uranijum koristi za datiranje uzoraka,u to zaista ne vijerujem, Зашто не верујеш? Ако се зна полу распад, можеш да одредиш на ком је нивоу распада и колико је врмена прошло. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Нека нам објасне како то да у нашим стенама - планимам Уран који се за 3 мин претвара у гвожђе? како то да га имамо? Misliš odakle uopšte uranijum na Zemlji? Svi elementi teži od gvožđa, uključujući i U, su nastali u eksplozijama supernova. To je jedini poznati prirodni proces koji može da stvori teške elemente. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 I vreme poluraspada uranijuma je daleko veće od 3 min. A i usput to ne znači da će sav uranijum za 3 minuta da nestane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Свемирски експлозивни модулатор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука