VizantijskoPlavo Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 malo cudno aliii, mene rasplace kad vidim kad neko ucini dobro delo.. O.o Рада., Зосима, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 zadnji put me rasplakala "Koliba" Мене је расплакао онај део кад старијој ћерки говори да није крива за сестрину смрт. Иначе, што сам старија, зарожем се док кажеш "кекс", али углавном кад сам разнежена нечијом добротом, пожртвованошћу ; дирнута, постиђена. Чак се ми сузе крену и кад гледам неку патетику ( иако знам да је патетика, па се онда и смејем и плачем). Али кад ме неко повреди, наљути, све и да хоћу - нема шансе да заплачем пред њим. JESSY, Oglo, Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 @@Лидија Миленковић, Kada bolje razmislim, svako jedinstvo me rasplače I bratstvo i jedinstvo ali u onom grđem smislu O čemu smo pričali bješe ... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 svako jedinstvo me rasplače Е, свашта Огло са тобом ! Ево ти, па плачи до сутра ! :bleh: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/6/6a/OK_Jedinstvo_U%C5%BEice.jpg Oglo, Deki992 and keka је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 suze krijem same teku Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Neznost i cista dusha kad je naj naj najteze. Mir Bozji i deca koja ga ne remete. Inace to su radosnice suzice koje lice umiju za osmeh jer zato i postoje. Oglo, Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ово ме, такође увек расплаче http://www.youtube.com/watch?v=aVjeUmNk86w и ово и........ Дијана., JESSY, Milena B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Rasplace i posrami http://www.youtube.com/watch?v=EnCgTCNiYa8 Bokisha, JESSY, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Мене расплаче лук када га чистим... А и све оно што је брат Зосима написао. Није да баш теку сузе, али ми се очи засузе. Скоро да се расплачем и када ми снаја пошаље слику њиховог сина. Нисам га дуго видео. Од недеље. Недостаје ми... Данче*, JESSY, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 баш ме интересује мишљење мушког дела форума.....на памтим када сам видела мушке сузе.... :.mislise. ...па ....ако желиш да се потсетиш нешто ћемо смислити... да... откако сам сазнао да је разлог за скривање суза гордост и сетвши се свих оних сакривених током дугог низа година,могу ти рећи да их не штедим у задње време...једино се борим пртив оних самосажаљевајућих које искрсну повремено из потаје.а овеостале испирају душу Лидија Миленковић, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Скоро па све, а дјечије сузе највише! Просто не могу гледати кад дијете плаче. Дијана., Sasa 015 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Мене расплаче лук када га чистим... Ako je onaj pravi domaci Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Овај филм рецимо. Напуштена деца... Начин на који се боре да порасту, како преживљавају ту идеју да немају родитеље... Њихова искрена борба да воле и маштају. https://www.youtube.com/watch?v=nIP8GjFgTKE Дијана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 није по том систему, већ су то веома интимне сузе уопште се не шалим, причам о својем искуству а мислим да је тако и са другима поштујем.... 8086.gif Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Да плачем, мислим да сам претерано емотиван, мада углавном то нико не види... Прилично ме инспиршу догађаји,дал прочитани у новинама,књизи,медијима,филму поготово, а везани за пожртвовање,љубав,искреност,страдања ... Изузетно сам осетљив и на увреде,ругања и понижења које људи због својих недостатака или мана, бивају изложени од стране бездушних људи... Све у свему,плачем кад се саосећам са многим страдалницима , као и са свим искреним доброчинитељима који ми враћају веру у људе... Упс испаде ја овде једна велика плачи..... facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука