draganzzz Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Mislim da je za decu mnogo pogubnije da vide ono divljanje za vreme parade, nego paradu Jesi li gledao slike sa FOLSOM STREET FAIR iz San Franciska ali one necenzurisane? mogu da ih postavim na forum ali banovace me sigurno! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Mislim da je za decu mnogo pogubnije da vide ono divljanje za vreme parade, nego paradu Треба усвојити Закон против ТВ Пинка, да се ја питам. Ђуро Станивук, Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Двери се ухватиле руку под руку са Еколошким покретом из Новог Сада, а ти су највећи борци против запрашивања из ваздуха (chemtrails) и ГМО. А о ГМО знају исто колико и о запрашивању, то је проблем. Свако тражи себи сличне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 ti si izgleda dobrano revidirao stav po ovom pitanju, koliko vidim! Не нешто драстично. Мој став о хомосексуалности се није променио. Ја и даље мислим да је таква сексуалност ненормална (и тај став никада нећу променити). Да та сексуалност није достојна човека, да је његово срамотно унижење и понижење. Исто сам тако свестан да се хомосексуални нагон не стиче слободном вољом. Зато се трудим да не осуђујем. Ту сам можда мало променио став. Учим се да не осуђујем. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Jesi li gledao slike sa FOLSOM STREET FAIR iz San Franciska ali one necenzurisane? mogu da ih postavim na forum ali banovace me sigurno! Svi smo ih vec videli... i na ovom forumu bar tri puta... i vec smo razjasnili da to nije Parada ponosa niti ima bilo kakve veze sa Paradom ponosa... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Милан М. Двери се ухватиле руку под руку са Еколошким покретом из Новог Сада, а ти су највећи борци против запрашивања из ваздуха (chemtrails) и ГМО. А о ГМО знају исто колико и о запрашивању, то је проблем. Свако тражи себи сличне А таман се мало "смирила" прича о запрашивању... Па онда иде ХААРП... И тако у круг... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 . Оно што мислим јесте - нашу децу вребају много горе опасности од шачице педерских активиста. Превелик страх ни око чега. Дете не може постати геј или лезбејка ако види другог геја или лезбејку. Али зато може постати лош човек ако свакодневно гледа олош око себе. И то је оно што мене као родитеља брине. Извини,али ово је контрадикторно ...ако си узео као мерило чуло вида, онда ни у једном случају дете не може постати ни олош ни геј... Мада ја мислим да може,дал видео како се два мушкарца љубе на клупи, или како се рецимо неко туче на улици... Зато је неприхватљиво,да се и једно и друго експонира на улицама, бар за нас хтришћане... Sasa Kolbas and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Jesi li gledao slike sa FOLSOM STREET FAIR iz San Franciska ali one necenzurisane? mogu da ih postavim na forum ali banovace me sigurno! Slike kakve god ne mogu od dece napraviti homoseksualce. Odobravanje agresije od njih moze napraviti agresivce. Ako vec hocete da zabranjujete, zabranite ogavni pink i emisije poput farme i velikog brata... Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Извини,али ово је контрадикторно ...ако си узео као мерило чуло вида, онда ни у једном случају дете не може постати ни олош ни геј... Мада ја мислим да може,дал видео како се два мушкарца љубе на клупи, или како се рецимо неко туче на улици... Зато је неприхватљиво,да се и једно и друго експонира на улицама, бар за нас хтришћане... NIje tacno! Ponasanje je u direktnom uticaju sa okolinom u kojoj se nalazis dok je homoseksualnost urodjena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Треба усвојити Закон против ТВ Пинка, да се ја питам. ja bih upravo suprotno, ubacio bi na Farmu teologe i ateiste pa do Nove Godine da spremaju zimnicu zajedno i cepaju drva! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 NIje tacno! Ponasanje je u direktnom uticaju sa okolinom u kojoj se nalazis dok je homoseksualnost urodjena. Смешно,ко да хомосексуално понашање у околини не може утицати на посматраче! Већ сам дао пример дугогодишњих робијаша,да ли је и њихов хомосексуализам урођен,или су околности на то утицале... И онако успут,да ли си ти геј , и да ли си верујући? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Svaka perverzija je urođena, zbog toga ali ne nalazi naše opravdanje. Trebam li da pustim da neko siluje malu bebu jer se tim nagonom rodio? Kada dva geja stupe u seksualni odnos oni to urade obojica dobrovoljno, a ovo što si ti naveo je svakako samo ne dobrovoljno sa obe strane. A ovo smo napisali jedno 500 puta na forumu, e sad mi samo nije jasno, da li se samo praviš glup ili si stvarno toliko glup da ne možeš ovu najprostiju stvar da razumeš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 zapravo zabranilo da bilo ko bilo šta kaže o homoseksualnosti osim u negativnoj konotaciji... А које су позитивне конотације хомосексуализма,нисам упућен,па ако знаш,објасни?! Hahahaha Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Али зато може постати лош човек ако свакодневно гледа олош око себе. И то је оно што мене као родитеља брине. Genijalno receno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Kada dva geja stupe u seksualni odnos oni to urade obojica dobrovoljno, a ovo što si ti naveo je svakako samo ne dobrovoljno sa obe strane. Није овде у питању добровољност или насилништво,него да ле то то урођена ствар?! Као друго,то што двоје или двојца у овом случају добровољно ступају у нешто,што је по нашем становишту неприхватљиво, свакако није никакав алиби за грех ! Ок,ја знам да је теби до греха и хришћанске етике стакло ко до лањског снега,али ово причам због других... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука