DYNABLASTER Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Da, bas cudna poseta. Mozda preumi, ko zna... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ne preterujem Milane,ti u hrvatskom predsedniku gledaš da li je skot ili nije,a ja u njemu vidim ono što on jeste,a to je predsednik zemlje koja je izvršila dva genocida nad Srpskim narodom i koja priznaje Kosovo. Mene ne interesuje to što je neki predsednik cool ili harizmatičan ili ima lepe izjave,košulju itd,jer to su sve diplomatske i PR oblande za javnost.Mene interesuje suština. Ај` кад си ми одговорио-да жемка... Мислио сам да њи`ов Прецедник није толика скотина као бивши ове земље... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 их бре, судија, што си такав....? `ајд` промени ник..... Da elaboriram!Ono što sam hteo reći jeste,da sam ja iguman Sava ja bih bio protiv dolaska predsednika Josipovića isključivo i samo zbog njegove bezbednosti jer je manastir trenutno u fazi renoviranja. Ne menjam ništa,menjam samo neke druge stvari Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ne menjam ništa,menjam samo neke druge stvari па сад....мењаш или не мењаш....?....хахахах ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 па сад....мењаш или не мењаш....?....хахахах Ma ne menjam nick,to sam što sam Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ne slažem se.Njegova izjava pominje da je manastir Dečani "Evropska" baština,a ne Srpska na prvom mestu. Свашта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ja sam to više ovako shvatio... da je ovim što je rekao Evropsa baština - dao do većeg značaja kakva je veličina manastira i da nije samo Srpski već i Evropski, a ne sa te političke strane relacija Kosovo - BG, tako da mu ovo nisam ništa loše shvatio, već sam nekako ovako shvatio šta je ovim hteo da kaže... šta znam, možda grešim. ako se tako sad gleda , ujedinjena evropa i itd., nebi me čudilo da se sve to prebaci na nivou Evropske baštine...hehehe pre će evropa da se raspadne nego tako da od tog plana Evrope kao ujedinjene države - nema ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Мислите да нас неко пита за нешто на КиМ? Долази ко хоће и како се коме прохте. Није то Света Гора где терористи немају шта да траже. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Mislim da se do raspada EU , na KiM najmanje pitaju srbi i albanci. Da bude jos gore jedni su slobodni a drugi vezani povodcom. Deki992 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Свашта... To reci Josipoviću Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Повраћа ми се и од вести, и од реакција Јањића а и од коментара неких људи на овој теми. Јосиповићу не можемо да замеримо што је лицимур, њега боли д.пе... ајд здраво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Повраћа ми се и од вести, и од реакција Јањића а и од коментара неких људи на овој теми. Јосиповићу не можемо да замеримо што је лицимур, њега боли д.пе... ајд здраво! Da, baš tako. http://www.novinar.de/2010/05/22/episkop-teodosije-primio-u-manastiru-visoki-decani-generalnog-sekretara-nato-saveza.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Повраћа ми се и од вести, и од реакција Јањића а и од коментара неких људи на овој теми. Јосиповићу не можемо да замеримо што је лицимур, њега боли д.пе... ајд здраво! Vecina politicara (tu ukljucujem i hrvatskog prIjecednika) su uglavnom licemeri koje zanima samo sminka, marketing, poeni.. Medjutim ja lichno pozdravljam ovaj potez. Ako nista durgo moze da se kaze da se razvijaju odnosi izmejdu nase dve zemlje i pokopavaju neke odavno naostrene sekire. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Vecina politicara (tu ukljucujem i hrvatskog prIjecednika) su uglavnom licemeri koje zanima samo sminka, marketing, poeni.. Medjutim ja lichno pozdravljam ovaj potez. Ako nista durgo moze da se kaze da se razvijaju odnosi izmejdu nase dve zemlje i pokopavaju neke odavno naostrene sekire. Kako si dosao do tog zakljucka? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Ako nista durgo moze da se kaze da se razvijaju odnosi izmejdu nase dve zemlje i pokopavaju neke odavno naostrene sekire. Josipović je posetio nezavisnu republiku Kosovo.Da li misliš na razvijanje dobrih odnosa između republike Kosovo i hrvatske?Vidiš problem? Diplomatski gledano,ako ne želimo da priznamo Kosovo,ovo je užasan potez. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука