Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Тачеровски заокрет Александра Вучића Приватизација спортских клубова и Телекома, смањење пореза, трошење мање него што се заради, непопуларне мере.Овај чита Поуке 100%! коЖељ њацИ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 :.mislise. Ко зна, дај Боже да уради бар 50% овога што је рекао... fsa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ја искрено мислим да он стварно колико толико хоће нешто да уради, само не зна тачно како. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Промена радног законодавства, пензионог система, пореза, Закона о планирању и изградњи, приватизација предузећа и фудбалских клубова, неке су реформи које је јуче најавио Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије. – Биће болних резова и зар мислите да неће бити демонстрација када изменимо Закон о раду, да их неће бити када реформишемо пензиони систем или када окончамо реструктурирање неког предузећа. Наравно да ће их бити, али ми више немамо куд. Морамо да створимо здраву и одрживу економију – рекао је Вучић новинарима у београдском хотелу „Хајат”, где је Америчка привредна комора јуче организовала пословни ручак. Својеврсна тачеровска трансформација првака Српске напредне странке и другог човека у влади у политичара либералне економске доктрине. Ставови, да се не могу вечно помагати унапред пропала предузећа, да се мора трошити колико се има, нису баш истоветни са левичарским убеђењима премијера социјалисте. Или партије пензионера. А веровање, барем начелно, у јаку, тржишну економију потврђено је и изјавама које су се тицале државних предузећа и фудбалских клубова. – Када се размишља о приватизацији „Телекома” треба водити рачуна о томе да ли та компанија може да издржи конкуренцију на тржишту, али и о томе шта урадити с новцем од продаје. Што се тиче Партизана и Звезде, они морају да се приватизују. Бесмислено је да држава годишње даје 10 милиона евра за њихово функционисање, уместо да толико новца зарађује од њих – рекао је Вучић и најавио смањивање пореза на рад како би се стимулисало запошљавање. – Смањење тог пореза неће бити за један или два одсто, већ ће се радити о знатним процентима – рекао је он. Међутим, није било директног одговора на питање новинара како ће најављене реформе, пре свега пензионог система до краја зиме, бити прихваћене код коалиционих партнера. – Србија мора да иде напред, без обзира ко је у влади. Знам како ћу да скончам, јер добро знам свој народ. Хоћу да завршим што више посла како би неко за 10 или 20 година могао да каже да је неко нешто урадио. Зато ми се толико жури, јер знам да ми се приближило – поверио се Вучић новинарима. Ако сам добро разумео и испуни ова обећања, свака част. Све му је опроштено и има моју подршку... Благовесник and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ја искрено мислим да он стварно колико толико хоће нешто да уради, само не зна тачно како. Naravno da ne zna kako,pa ovo je Srbija,ovde se samo zna ko krade i to je sve ! Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Није ваљда Вучић постао либертаријанац :shocking: Овај чита Поуке 100%! Поуке само 3-4 члана. А где смо ми драгашевци ? Нас Вуле не чита. Сви ти либерали гласали за Тадића, а ми за Тому. Треба нас да чита и слуша Чита он.... игра како му газде свирају Dragi је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Вас је чит'о Динкић. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Није ваљда Вучић постао либертаријанац Па има такву причу Али мени није то занимљиво колико je ово. Нађите сличност: Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Samo neka se ugleda na Deutchland!Tako treba! Благовесник and Marjanovic је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Нађите сличност: Не надај се без потребе да је у питању "оно". Ради се о чистој масонској комуникацији симболима http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Не надај се без потребе да је у питању "оно". Ради се о чистој масонској комуникацији симболима Emperor Palpatine and Darth Vader Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
error Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Тачеровски заокрет Александра Вучића Приватизација спортских клубова и Телекома, смањење пореза, трошење мање него што се заради, непопуларне мере. Овај чита Поуке 100%! Камо лепе среће! Само што је Маргарет Тачер свашта говорила, а заправо учинила супротно - повећала порезе, инфлацију, државну бирократију и државну потрошњу, тако да је претходна (иначе ужасна) лабористичка влада деловала супер у односу на њену владу. И што је најгоре од свега, она и Реган, иако су имали тржишну реторику, чинили су све потпуно супротно од онога што су причали, тако да не само да су своје државе одвели великим корацима у супротном правцу у односу на циљ за који су се на речима залагали, већ су нанели и огроман ударац репутацији либерализма, јер просечан грађанин нажалост не гледа шта су они радили током своје владавине, већ шта су причали и онда ту причу повезује с последицима владавине, уместо да гледају поступке (који непосредно доводе до последица). Ако тако буде и са Вучићем, онда у Србији (где је социјализам одавно у свакој пори друштва) нема наде да ће транзиција икада почети... Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 "Thatcherism is all too similar to Reaganism: free-market rhetoric masking statist content. While Thatcher has engaged in some privatization, the percentage of government spending and taxation to GNP has increased over the course of her regime, and monetary inflation has now led to price inflation. Basic discontent, then, has risen, and the increase in local tax levels has come as the vital last straw. It seems to me that a minimum criterion for a regime receiving the accolade of "pro-free-market" would require it to cut total spending, cut overall tax rates, and revenues, and put a stop to its own inflationary creation of money. Even by this surely modest yardstick, no British or American administration in decades has come close to qualifying." извор error је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Aleksandar Vucic Tacer...Mozda je Aleksandar Vucic Oland Novi namet: Ekstraporez na plate veće od 100.000 dinara, stanove, kuće i zemljišta U Vladi se priprema izmena poreskih zakona koja bi, prema trenutnoj ideji, podrazumevala progresivno oporezivanje imovine građana: stanova, kuća i zemljišta, ali i ekstraporez na plate veće od 100.000 dinara, ekskluzivno objavljuje „Blic“ u današnjem štampanom izdanju. U današnjem štampanom izdanju možete saznati i: kada bi predlog Vlade o ekstraporezu na plate trebalo da ugleda svetlost dana, kada bi trebalo da počne primena većeg nameta na nekretnine i zemljište, kakav je plan ministra Saše Radulovića za zaposlene u javnim preduzećima i građane koji imaju zarade manje od proseka, koliko građana ima plate veće od 100.000 dinara. BLIC Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 DRAŠKOVIĆ: Vučić je kao apostol Pavle Lider SPO kaže da to poređenje koristi često i odavno kad god hoće da podrži promenu bilo kog čoveka na bolje BEOGRAD - Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je da ne bi daopodršku prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću da ne veruje u njegovu iskrenu posvećenost putu ka Evropskoj uniji (EU). Drašković je, objašnjavajući zašto je za Vučića rekao da je apostol Pavle, rekao da tu metaforu koristi često i odavno kad kod hoće da podrži promenu bilo kog čoveka na bolje. "I sam sam doživeo takvu metamorfozu jer sam neke svoje stavove, prenagljene i možda prejake reči izgovorene krajem osmadesetih i devedesetih promenio, jer sam shvatio da sam u zabludi", rekao je Drašković u Kažiprstu. Radikalnu promenu stavova doživeo je i Vučić, rekao je Drašković i dodao da tu promenu treba podržati i ohrabriti. Drašković je napomenuo da su se svi pribojavali da će se sa dolaskom Srpske napredne stranke na vlast nastaviti politika iz devedesetih i politika tadašnje koalicije, u kojoj su bili i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić. "Ali srećom to se nije desilo, zahvaljujući toj radikalnoj promeni kursa...Izvinite proevropske snage su imale priliku da evropeizuju Srbiju, ali tu ništa nije učinjeno", rekao je Drašković. "Ništa nisu uradili ni po pitanju Miloševićevog kosovskog kamena", dodao je on. "Verujem da ćemo u januaru početi pregovore o pridruživanja sa EU, da uđemo u tu zgradu EU fakulteta i da izlaska nema dok ne dobijemo diplomu. Samo tako moći ćemo da rešimo naše probleme, koji prete da naprave kolaps države", zaključio je Drašković. http://www.kurir-info.rs/draskovic-vucic-je-kao-apostol-pavle-clanak-983143 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука