Данијел Драгичевић Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Jesam imao profil ali sam ugasio prije nekih godinu dana. Ako budem, kreirao novi, ću da javim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ја вратих мој профил у живот. Ако неко жели случајно да се пријатељимо, нека пошаље приватну. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Jesam imao profil ali sam ugasio prije nekih godinu dana. Ako budem, kreirao novi, ću da javim. не мораш да креираш нови,можеш увек да активираш стари Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 http://www.facebook.com/profile.php?id=1664343620&ref=tn_tnmn ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 pola linkova ne funkcionise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Saljite zahtev .smesko. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001572378307 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Saljite zahtev .smesko. http://www.facebook....100001572378307 А дочекујеш са овим Гост је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Користим Фејсбук за играње игрица понекад и за дописивање са најближима, али нажалост, на њему има разног непријатног садржаја и иритантних људи.. https://www.facebook.com/milosb793 Било би добро да падне нека порука од особе која ме је додала са именом на форуму. Волео бих да вас све имам у пријатељима. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 А дочекујеш са овим Mogu da promenim nikakav problem :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 А дочекујеш са овим Promenjena. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Немам профил на томе. Кад пожелим да се чујем са родбином, окренем телефон или напишем писмо. Ја још увек имам нека писма која сам добијао као млађи, шта ће данашњи клинци имати? Електронска пошта се обрише, налози замиру (осим оних који су неповратно изгубљени у виртуелном свету) и на крају нема ничега...Оно што је данас "екстра" и "кул" већ сутра досади и нестаје. Е, ја онда отворим кутију и прочитам писмо једне Немице из `83. ... Manolis, Олимп, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Posle godinu i kusur dana korišćenja FB, ugasio sam taj nalog (nisam ga zamrzao, nego ga skroz obrisao). Prvenstveno sam otvorio nalog da bi mogao da vidim neke stranice koje su dostupne samo registrovanim korisnicima. U prvo vreme nalog je stajao bez ičega, a onda je neko poželeo da vidi moj fejs, pa sam počeo da dodajem slikice, stavljam neke tekstove i sl. Zanimanje za moj profil je bilo enormno u prvih 10 dana, kada sam većinu prijatelja i "stekao" dodao. Čak sam otvorio i 2 grupe i počeo svaki dan da gledam razne FB stranice, da lajkujem i sl. Nisam želeo da mešam prijatelje sa FB sa zaista pravim prijateljima i rodbinom tako da one sa kojima bi zaista imao šta da pričam nisam ni dodavao u prijatelje, mada za to nije bilo ni potrebe jer se sa njima čujem i družim i privatno. Nakon mesec-dva broj poseta je znatno opao, jer pretpostavljam da je ljudima jedino interesantno da vide slike ili neku provalu i zanimljiv status. I ako sam redovno kačio neke autorske tekstove i izbacivao zanimljive linkove, onaj ko je hteo da me vidi, video me je prvi put, dodao u prijatelje ili slično, i zaboravio na mene Volim što neke za mene bitne FB stranice kao što su neke institaucionalne i kulturološke, mogu da posećujem i vidim sadržaj bez obzira da li sam član FB ili ne. A ono što ne mogu, nije mi ni bitno. RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Damnjanovic Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 ,Dusan Damnjanovic koristim sliku burdusa jer me moj zivot podseca na njegov................. https://www.facebook.com/dusan.damnjanovic1# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Posle godinu i kusur dana korišćenja FB, ugasio sam taj nalog (nisam ga zamrzao, nego ga skroz obrisao). Prvenstveno sam otvorio nalog da bi mogao da vidim neke stranice koje su dostupne samo registrovanim korisnicima. U prvo vreme nalog je stajao bez ičega, a onda je neko poželeo da vidi moj fejs, pa sam počeo da dodajem slikice, stavljam neke tekstove i sl. Zanimanje za moj profil je bilo enormno u prvih 10 dana, kada sam većinu prijatelja i "stekao" dodao. Čak sam otvorio i 2 grupe i počeo svaki dan da gledam razne FB stranice, da lajkujem i sl. Nisam želeo da mešam prijatelje sa FB sa zaista pravim prijateljima i rodbinom tako da one sa kojima bi zaista imao šta da pričam nisam ni dodavao u prijatelje, mada za to nije bilo ni potrebe jer se sa njima čujem i družim i privatno. Nakon mesec-dva broj poseta je znatno opao, jer pretpostavljam da je ljudima jedino interesantno da vide slike ili neku provalu i zanimljiv status. I ako sam redovno kačio neke autorske tekstove i izbacivao zanimljive linkove, onaj ko je hteo da me vidi, video me je prvi put, dodao u prijatelje ili slično, i zaboravio na mene Volim što neke za mene bitne FB stranice kao što su neke institaucionalne i kulturološke, mogu da posećujem i vidim sadržaj bez obzira da li sam član FB ili ne. A ono što ne mogu, nije mi ni bitno. А како се брише налог трајно? Мени је преко годину дана онако замрзнут, неактиван, и баш бих да га избришем скроз, али не знам како. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Имаш овде објашњење: http://www.wikihow.com/Permanently-Delete-a-Facebook-Account. Само што не може одмах да се обрише, него чекаш и не улазиш на налог две недеље. После тога га они сами обришу. Ја сам тако мој елиминисао. Manolis and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука