DYNABLASTER Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Sta je ugrabio?! Vecnu propast? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Thompson Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa, vidi ovako, što se tiče nadimka... plastično ti objasnim, moj sin je na svom profilu na fejsu dugo imao sliku tomsona, a u kontaktu je pa sa planetom, (a, da ,...stavio je zbog ljubavnih pesama, ima dobrih), i niko od prijatelja nije pravio problem, a ima ih prilično srba od Amerike do Singapura, a da je napisao Thompson, uuuuhhh, bilo bi pljuvačke za hidrocentralu. Drugo, stavio sam ga zbog vas, ne zbog mene, nešto ga i ne gotivim, preterano, tu i tamo, ima i koju dobru...pesmu Isplivala je velika količina netrpeljivosti, do ivice mržnje, (uz moju pomoć), ljudi to nije dobro, pogotovo za verski portal pa i pogotovo , (ne osuđujem i ne krivim čoveka, kad je rekao "počelo je čiotanje Sv. Pisma"), kiksirali smo mi, roditelji, možemo se vadit na Ameriku, Slobu ili bilo koga, ali i u socijalizmu je opstala vera, ne kod svih ljudi, i ne kod svih nacija, zato nam je Bog i dao slobodnu volju, iz ljubavi, (pa mi to ni deci svojoj ne dajemo, tj. dajemo je ali da skinemo odgovornost sa sebe) pa ko hoće nek veruje, ali makar pokušati, borba je to svaki dan, živeti svoju veru, po božjem, e to je već .......ko da molizvu Gospodnju preinačimo..."nek bude volja moja.." A, zašto to radimo, zašto smo takvi? STRAH! Bojimo se svega, pa stavljamo maske, foliramo se, glumatamo, Lažemo (a, ko je otac laži? ) i sebe i druge, što je najgore i svoje najbližnje.... Zašto se bojimo? Bojimo se jer kad se "otvoriš", e, onda si ranjiv, smatraju te slabićem, krpom, bojimo se pokazat ljubav, ne samo kod kuće nego i u javnosti,....a, ljubav je Bog, zar se Boga bojimo, pa ga guramo u pozadinu, u podsvest, ...ono kao "sačekaj malo, pa ću onda imat vremena za tebe..." Zato sv.Pavle Apostol i kaže...."kad sam slab onda sam jak..", otvori se, ne boj se, pa Bog je stobom, da, sigurno ćeš bit meta, lane za odstrel, puno puta, ali, prođe sve, i kad te ljudi kao takvog prihvate, ti si Jak, jer nisi svoju veru , svog Boga zatajio, jer vera se ne praktijue samo nedeljom, za svece, i slavu, ona se živi..svaki dan.. i kad tako budemo živeli, prvo će nama biti bolje, iznutra, pa porodici, Crkvi, pa i državi.... Za kraj, da ne brkamo pojmove, ljubav nije da sad grliš svakog na ulici, NE, topao pogled nervoznom za šalterom, kulturna reč umesto psovke, vidiš biciklistu da mu je ispao novčanik, pa mu kažeš.. sve, sve je to, ono, dobro, ljudski, e, to je prva stepenica... pa, i prihvatanje ovog nadimka, (mada ako jako smeta, podneću zahtev za promenu, ne čini on mene, ni ono što nosim, il govorim, nego ono kako i zašto živim, cilj i svrha..) Bog vam pomogo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Не, контекст приче је изјава историчара Ројса да ко је уграбио уграбио је. Прочитао сам вест са линка који си поставио, него се мало зезам! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa, vidi ovako, što se tiče nadimka... plastično ti objasnim, moj sin je na svom profilu na fejsu dugo imao sliku tomsona, a u kontaktu je pa sa planetom, (a, da ,...stavio je zbog ljubavnih pesama, ima dobrih), i niko od prijatelja nije pravio problem, a ima ih prilično srba od Amerike do Singapura, a da je napisao Thompson, uuuuhhh, bilo bi pljuvačke za hidrocentralu. Drugo, stavio sam ga zbog vas, ne zbog mene, nešto ga i ne gotivim, preterano, tu i tamo, ima i koju dobru...pesmu Isplivala je velika količina netrpeljivosti, do ivice mržnje, (uz moju pomoć), ljudi to nije dobro, pogotovo za verski portal pa i pogotovo , (ne osuđujem i ne krivim čoveka, kad je rekao "počelo je čiotanje Sv. Pisma"), kiksirali smo mi, roditelji, možemo se vadit na Ameriku, Slobu ili bilo koga, ali i u socijalizmu je opstala vera, ne kod svih ljudi, i ne kod svih nacija, zato nam je Bog i dao slobodnu volju, iz ljubavi, (pa mi to ni deci svojoj ne dajemo, tj. dajemo je ali da skinemo odgovornost sa sebe) pa ko hoće nek veruje, ali makar pokušati, borba je to svaki dan, živeti svoju veru, po božjem, e to je već .......ko da molizvu Gospodnju preinačimo..."nek bude volja moja.." A, zašto to radimo, zašto smo takvi? STRAH! Bojimo se svega, pa stavljamo maske, foliramo se, glumatamo, Lažemo (a, ko je otac laži? ) i sebe i druge, što je najgore i svoje najbližnje.... Zašto se bojimo? Bojimo se jer kad se "otvoriš", e, onda si ranjiv, smatraju te slabićem, krpom, bojimo se pokazat ljubav, ne samo kod kuće nego i u javnosti,....a, ljubav je Bog, zar se Boga bojimo, pa ga guramo u pozadinu, u podsvest, ...ono kao "sačekaj malo, pa ću onda imat vremena za tebe..." Zato sv.Pavle Apostol i kaže...."kad sam slab onda sam jak..", otvori se, ne boj se, pa Bog je stobom, da, sigurno ćeš bit meta, lane za odstrel, puno puta, ali, prođe sve, i kad te ljudi kao takvog prihvate, ti si Jak, jer nisi svoju veru , svog Boga zatajio, jer vera se ne praktijue samo nedeljom, za svece, i slavu, ona se živi..svaki dan.. i kad tako budemo živeli, prvo će nama biti bolje, iznutra, pa porodici, Crkvi, pa i državi.... Za kraj, da ne brkamo pojmove, ljubav nije da sad grliš svakog na ulici, NE, topao pogled nervoznom za šalterom, kulturna reč umesto psovke, vidiš biciklistu da mu je ispao novčanik, pa mu kažeš.. sve, sve je to, ono, dobro, ljudski, e, to je prva stepenica... pa, i prihvatanje ovog nadimka, (mada ako jako smeta, podneću zahtev za promenu, ne čini on mene, ni ono što nosim, il govorim, nego ono kako i zašto živim, cilj i svrha..) Bog vam pomogo! To ti nas treniras? Pa hvala ti, ali nema potrebe. Nas su Ustase dovoljno istrenirale. Mog pradedu, paora, su, na primer, izvukli iz kuce i odveli na streljanje. Ako budes prolazio kroz Sremsku Mitrovicu, svrati do Spomen groblja i muzeja. Ima fotografija koje bi mogao da stavis na profil. Na primer kako ustase vezu zicom desetak ljudi, upucaju jednog, a ostali padnu u jamu kad ih on povuce. Posle to zaliju krecom. Eto, seti se toga i takvih stvari kada god pozelis nesto da napises pod tim pseudonimom. Ja ti sad ne bih dozvolio da promenis ni da hoces, da sam neka vlast na forumu. Meni licno ne smeta. Mozes i neki Tomsonov stih o Jasenovcu da stavis za potpis (mislim da se mesari neki pominju). To bi svi kao sto si ti trebali da stave, da vas ljudi poznaju. Thompson, Баба and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Thompson Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 To ti nas treniras? Pa hvala ti, ali nema potrebe. Nas su Ustase dovoljno istrenirale. Mog pradedu, paora, su, na primer, izvukli iz kuce i odveli na streljanje. Ako budes prolazio kroz Sremsku Mitrovicu, svrati do Spomen groblja i muzeja. Ima fotografija koje bi mogao da stavis na profil. Na primer kako ustase vezu zicom desetak ljudi, upucaju jednog, a ostali padnu u jamu kad ih on povuce. Posle to zaliju krecom. Eto, seti se toga i takvih stvari kada god pozelis nesto da napises pod tim pseudonimom. Ja ti sad ne bih dozvolio da promenis ni da hoces, da sam neka vlast na forumu. Meni licno ne smeta. Mozes i neki Tomsonov stih o Jasenovcu da stavis za potpis (mislim da se mesari neki pominju). To bi svi kao sto si ti trebali da stave, da vas ljudi poznaju. ...istina boli, ali oslobađa.... ....mržnja samo razara, ali onog koji mrzi.. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 ...istina boli, ali oslobađa.... ....mržnja samo razara, ali onog koji mrzi.. Tompsone da li bi od mene bilo lepo da dodjem na hrvatski forum sa nickom Baja Mali Knindza ili Vojislav Seselj? I da pustim ovu pesmu: http://youtu.be/HI1drMvKVMA Thompson је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ма, да није ово нова реинкарнација Беркута ? Thompson, Милан М. and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 ...istina boli, ali oslobađa.... ....mržnja samo razara, ali onog koji mrzi.. Istina. Thompson је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 није беркут Thompson је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Tompsone da li bi od mene bilo lepo da dodjem na hrvatski forum sa nickom Baja Mali Knindza ili Vojislav Seselj? I da pustim ovu pesmu: Чик, усуди се ако смијеш! Thompson and keka је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 није беркут Nije, a nije ni hrvat, ovo je neki naš provokator. feeble, Crveni Baron and Thompson је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Thompson Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa, ovako, hrvatski forum? ne znam, možda križ života jer su tamo i jehove i sotonisti, tamo može šešelj, Kršćanski forumi, ozbiljniji imaju pravila: zabranjeno širenje verske, nacionalne, rasne mržnje, psovke i uvrede, i otvoreni su i za pravoslavce... Provokator nisam, hrvat jesam, katolik jesam, berkut ne znam šta je, i živim u Srbiji i imam samo naše državljanstvo i srpski pasoš, nikad ničiji nisam ni tražio. A, vi ste se zalepili za nadimak, naša boljka, etiketa čoveku, i sahranio si ga za vjeki vjekova. Onako, otiću ja, nije problem , otić, mada sam naivno verovo da ima više prave izistinske vere i duhovnosti, ovde, pa malo sam razočaran... a, vi ljudi božji, ostanite sa svojim iluzijama, iskrivljenim percepcijama stvarnosti o sebi... nekako na forumu pravoslavnom Prijatelj božji, nema toliko, netolerancije..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa, ovako, hrvatski forum? ne znam, možda križ života jer su tamo i jehove i sotonisti, tamo može šešelj, Kršćanski forumi, ozbiljniji imaju pravila: zabranjeno širenje verske, nacionalne, rasne mržnje, psovke i uvrede, i otvoreni su i za pravoslavce... Provokator nisam, hrvat jesam, katolik jesam, berkut ne znam šta je, i živim u Srbiji i imam samo naše državljanstvo i srpski pasoš, nikad ničiji nisam ni tražio. A, vi ste se zalepili za nadimak, naša boljka, etiketa čoveku, i sahranio si ga za vjeki vjekova. Onako, otiću ja, nije problem , otić, mada sam naivno verovo da ima više prave izistinske vere i duhovnosti, ovde, pa malo sam razočaran... a, vi ljudi božji, ostanite sa svojim iluzijama, iskrivljenim percepcijama stvarnosti o sebi... nekako na forumu pravoslavnom Prijatelj božji, nema toliko, netolerancije..... Bez uvrede, primetila am da si jedan od predhodnih postova pisao na ekavici, sada si se opet prešaltovao na jekavicu, mada malo na silu, zato mislim da si provokator, ako grešim , izvinjavam se. Thompson је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Thompson Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Bez uvrede, primetila am da si jedan od predhodnih postova pisao na ekavici, sada si se opet prešaltovao na jekavicu, mada malo na silu, zato mislim da si provokator, ako grešim , izvinjavam se. Hvala. Pa, imam oko 50 god. (samohrani roditelj, udovac, nezaposlen, dvoje tinejdžera) 50 god. nije mi problem ni ćirilica ni latinica, ni ijekavica ni jekavica, i imam prijatelja svih vera i nacija, uz međusobni respekt, pa najbolji drug 40 god. je pravoslavac, ličanin, na portalima iz Hrvatske pišem kad kako hoću, ni tamo me ne tangiraju , nešto preterano, jedino preko pp, se družim, sa običnim svetom, u istom smo "čabru", pa se iskukamo, Znaš, kako, u Srbiji, obični, normalni hrvati , pa imam utisak da smo ko cigani, nit nas nešto voli Hrvatska, a Srbija podnosi, kao nužno zlo, ni tamo , ni vamo, što bi rekli, stariji... Ja, bih vas prije povlačenja, (nekako je bolje otić sam, nego bit oteran, mislim sa foruma) zamolio da mi oprostite što sam provocirao, i ako sam bilo koga ili bilo čime uvredio, (ne mislim na ego, nego na nacionalno ili verski) Bog neka Vas sve blagoslovi!!! Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Hvala. Pa, imam oko 50 god. (samohrani roditelj, udovac, nezaposlen, dvoje tinejdžera) 50 god. nije mi problem ni ćirilica ni latinica, ni ijekavica ni jekavica, i imam prijatelja svih vera i nacija, uz međusobni respekt, pa najbolji drug 40 god. je pravoslavac, ličanin, na portalima iz Hrvatske pišem kad kako hoću, ni tamo me ne tangiraju , nešto preterano, jedino preko pp, se družim, sa običnim svetom, u istom smo "čabru", pa se iskukamo, Znaš, kako, u Srbiji, obični, normalni hrvati , pa imam utisak da smo ko cigani, nit nas nešto voli Hrvatska, a Srbija podnosi, kao nužno zlo, ni tamo , ni vamo, što bi rekli, stariji... Ja, bih vas prije povlačenja, (nekako je bolje otić sam, nego bit oteran, mislim sa foruma) zamolio da mi oprostite što sam provocirao, i ako sam bilo koga ili bilo čime uvredio, (ne mislim na ego, nego na nacionalno ili verski) Bog neka Vas sve blagoslovi!!! Nema potrebe da idete, Vidite da sa nama može sasvim lepo da se komunicira samo ako ste iskreni i dobronamerni. Budite ono što jeste. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука