Jump to content

Када мислите да одете са овог форума ?! :))

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Forum nekad vise lici na "Reci mudrovanja" nego na "Zive reci utehe"...

Ili meni nekad nije bas najjasniji naziv...

to je ideal kome težimo  0110_hahaha amen klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Ја сам тек дошао , тако да о томе и не размишљам.  8086.gif

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ne volim teatralnost. Mogu da pišem sto godina, a može jedan dan da mi klikne, i da više nikada ne uđem. Ne volim ono, pompa, sirene, hvalospevi, kao kad umreš. Ono, kao o pokojniku - sve najbolje. Dođem u miru i tišinici. Odem, isto tako, kada mi se bude išlo. U globalu, ja tako i kroz život, tako i kroz pisanje ću. Čas me vidiš, čas me ne vidiš. U životi se bez svega može. Treba ti time da se vodiš, a ne ono tebe da vodi. Pa, dokle god mi prija, ne dosadi, dok imam šta da kažem i čemu / kome tu da se radujem. Šta da učim i dokle god budem osećala neku dobru energijicu, vibraciju. Kada krenem da se spotičem i da to više ne bude to, ja ću da se povučem. :)

Подели на овим сајтовима

Baš tako, Srdašce. Nikad se ne zna do kada će da traje "opčinjenost", ne samo ovim forumom, nego i bilo kojim drugim mjestom na internetu koji rado posjećujemo do nekog trenutka. 

A ako i kada odem, učiniću to da tako ne izgleda.  :)))

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

A ima i onih koji najave svoj odlazak pa ne odu. Ha ha, to mi je najsmešnije. Bukvalno kažu od danas me neće više biti ovde i nastave da pišu. Ha ha, ali dobro, možda ću i ja tako.

Ti možda i odmah odeš bez najave : )

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...