Гости Guest Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 кад будем оћоравео 291291291 и кад више немогу да пишем :group111: sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Forum nekad vise lici na "Reci mudrovanja" nego na "Zive reci utehe"... Ili meni nekad nije bas najjasniji naziv... to je ideal kome težimo 0110_hahaha amen klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Питање сад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ako vladika povuče blagoslov, a pošto su jako male šanse da se to desi ĆERAĆEMO SE JOŠ 0104_cheesy Зар се то није десило? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Eto, Dejan je rekao da će otići pa nije otišao, a Anti Palma Kru je rekao da neće otići pa je otišao. Još jedan dokaz da je ponekad život samo nežna igra šljokica pod svetlošću stroboskopa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ја сам тек дошао , тако да о томе и не размишљам. 8086.gif Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Ne volim teatralnost. Mogu da pišem sto godina, a može jedan dan da mi klikne, i da više nikada ne uđem. Ne volim ono, pompa, sirene, hvalospevi, kao kad umreš. Ono, kao o pokojniku - sve najbolje. Dođem u miru i tišinici. Odem, isto tako, kada mi se bude išlo. U globalu, ja tako i kroz život, tako i kroz pisanje ću. Čas me vidiš, čas me ne vidiš. U životi se bez svega može. Treba ti time da se vodiš, a ne ono tebe da vodi. Pa, dokle god mi prija, ne dosadi, dok imam šta da kažem i čemu / kome tu da se radujem. Šta da učim i dokle god budem osećala neku dobru energijicu, vibraciju. Kada krenem da se spotičem i da to više ne bude to, ja ću da se povučem. Inner Truth, Orion, Караконџула and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Baš tako, Srdašce. Nikad se ne zna do kada će da traje "opčinjenost", ne samo ovim forumom, nego i bilo kojim drugim mjestom na internetu koji rado posjećujemo do nekog trenutka. A ako i kada odem, učiniću to da tako ne izgleda. Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 A ima i onih koji najave svoj odlazak pa ne odu. Ha ha, to mi je najsmešnije. Bukvalno kažu od danas me neće više biti ovde i nastave da pišu. Ha ha, ali dobro, možda ću i ja tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 A ima i onih koji najave svoj odlazak pa ne odu. Ha ha, to mi je najsmešnije. Bukvalno kažu od danas me neće više biti ovde i nastave da pišu. Ha ha, ali dobro, možda ću i ja tako. Ti možda i odmah odeš bez najave : ) Mironosica and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Glocko, ти се баш нешто рогиш задњих дана. (?) Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Glocko, ти се баш нешто рогиш задњих дана. (?) volim da razbijam klišee : ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Zamalo danas da odem, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Videću, neplaniram da odem .. Ali Bože moj kad bude bilo biće Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука