Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Odoh da spavam dok me ne ćapi krokodil. RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Питам те... јер се њихова "опасност" не смањује криминализацијом. Не смањујеш употребу, не смањујеш ниво опсности. Ја лично мислим да је много боље да буду легализовне да их продаају опортунисти него криминалци. Мислим да би тако све опсности биле сведене на минимум. Razumem poentu, ali kad uzmeš u obzir šta hors i slična sranja rade ljudima, teško ti bude da se pomiriš sa tim da bude legalno. Ja sam i dalje iz one priče koja se bavi pojedinačnim čovekom, a ne društvom kao celinom i državom kao nekim faktorom o kome treba brinuti. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Razumem poentu, ali kad uzmeš u obzir šta hors i slična sranja rade ljudima, teško ti bude da se pomiriš sa tim da bude legalno. Ja sam i dalje iz one priče koja se bavi pojedinačnim čovekom, a ne društvom kao celinom i državom kao nekim faktorom o kome treba brinuti. Тачно, слажем се да треба бринути, и мислим да је најбољи начин бриге о наркоману то да му "хорс" буде легалн. Тиме ће добити сигурно квлитетнији хорс, неће имати посла са тешким криминалцим, неће имати посла са милицијом, неће морати да се "штека по ћошковима" моћи ће да им чисте игле., моћи ће да добије упуства како да се спаси у случају овердоза. А мислим да број људи који користе хорс, неће бити повећан јер не знам никог ко би узео хорс.. али га је страх јер је законом забрањено па не сме. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Да ли сте за легализацију дроге (подмуклог убијања људи)? Нисмо! Ненад С. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Прво, у ситуацији су, пошто је супстанца илегална, да морају да је набављаају од јако проблематичних људи - отворених криминалац Како ти то олако пишеш, као да иду по хлеб, а уствари иду у пропаст. Ту не правиш границу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Како ти то олако пишеш, као да иду по хлеб, а уствари иду у пропаст. Ту не правиш границу. Ако хоћеш да дискутујемо батали те личне нападе, "како ја то олако пишем". Исто ја могу да кажем да теби није сатло до опоправк нркомна, већ до морализације закона. Да спроведеш свој морал. DYNABLASTER and Margareta је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Zar ulja za elektronske cigarete nisu legalizovana droga koja stvara zavisnost ? Margareta and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Zar ulja za elektronske cigarete nisu legalizovana droga koja stvara zavisnost ? Јесу, никотин, алкохол. Све су то легализоване дроге. Много опсније и животно и психички од 90 % илегалних- oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Kad se to tek pojavilo, dugogodišnji pušači (koje poznajem) su računali koliko će im biti dovoljno za mesec dana i kolika je to ušteda u odnosu na prave cigarete a sad posle nekoliko meseci korišćenja umesto da smanjuju količinu i jačinu oni povećavaju na 24mg, jedna bočica im traje 2-3 dana, a da ne pričam o fazi "nervoze" kad ne mogu da pronađu da kupe njihovu omiljenu aromu DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Ако хоћеш да дискутујемо батали те личне нападе, "како ја то олако пишем". Исто ја могу да кажем да теби није сатло до опоправк нркомна, већ до морализације закона. Да спроведеш свој морал. Променио си одговор. - Младе особе не размишљају тако, већ им је важан фактор доказивања и веома је битно да не "штрче" из друштва. Ионако Србија има проблема са стопом наталитета, већина је и дање за легализацију дроге, што им отвара још лакши пут ка пропасти и пада броја млађег становништва. Питај већину родитеља да ли је то паметан потез, али нека имају дете у пубертету. Мислим да ако волиш и цениш своју земљу, да требаш бити против било каквог зла и његове легализације, које уништава твоју браћу и сестре. Бегам и ја од крокодила. Лаку ноћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Nenade, ne znam da li si procitao temu ispocetka, ali sva ta pitanja smo vec obradili. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Променио си одговор. - Младе особе не размишљају тако, већ им је важан фактор доказивања и веома је битно да не "штрче" из друштва. Ионако Србија има проблема са стопом наталитета, већина је и дање за легализацију дроге, што им отвара још лакши пут ка пропасти и пада броја млађег становништва. Питај већину родитеља да ли је то паметан потез, али нека имају дете у пубертету. Мислим да ако волиш и цениш своју земљу, да требаш бити против било каквог зла и његове легализације, које уништава твоју браћу и сестре. Бегам и ја од крокодила. Лаку ноћ. А који је конкретно твој "аргумент" за криминализацију? Спречавамо људе да се дрогирају тиме што смо законом забранили? То једноставно није тачно, дрога је доступна и јефтина, може је наћи свако и увек, добити за релтивно мале паре. Криминализаација и законска забрана наркотикаа једноставно не функционишу. Када су у америци забрнили алкохол, то је родило најгоре криминалне групе, Италинску мафију, Ал Капонеа и са собом донело гомилу додатних злочина. Све под идејом да ће забрана алкохола да одврати људе од пића. Истом идејом се и ти водиш сада, и тиме једино што радимо - штитимо мафију и продајемо лажни морал. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Sprecavamo ljude da voze pijani time sto smo zakonom zabranili? To jednostavno nije tacno, pice i voznja je dostupno i jeftino, moze je raditi svako i uvek, dobiti za relativno male pare. Kriminalizacija i zakonska zabrana voznje u pijanom stanju jednostavno ne funkcionisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Sprecavamo ljude da voze pijani time sto smo zakonom zabranili? To jednostavno nije tacno, pice i voznja je dostupno i jeftino, moze je raditi svako i uvek, dobiti za relativno male pare. Kriminalizacija i zakonska zabrana voznje u pijanom stanju jednostavno ne funkcionisu.Али зато многи који би да возе пијани у глави имају колико ће да плате ако их ухвате или колику ће забрану да добију. То је фактор који многе натера да се возе превозом или таксијем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Sprecavamo ljude da voze pijani time sto smo zakonom zabranili? To jednostavno nije tacno, pice i voznja je dostupno i jeftino, moze je raditi svako i uvek, dobiti za relativno male pare. Kriminalizacija i zakonska zabrana voznje u pijanom stanju jednostavno ne funkcionisu. Samo sto u slucaju pijne voznje funkionisu, u slucaju narkotika ne funkionisu. Prosto i jednostavno. Zbog razlike mentaliteta narkoman i pijanog vozaca. Vecina pijanih vozaca - su normalni ljudi. Vecin ljudi koja udje u neke ozbiljne avanture sa drogam to radi da prekrije ili anksiznost ili depresiju ili neki drugi emocionaalni poremecaj. Terapeuti kada tretiraju bolesti zavisnosti, uvek znaju da je iza toga neki drugi emotivni poremecaj koji je uticao na to da do zavisnosti uopste i dodje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука