Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Ajde ti lepo kad si toliko pametan obrati se episkopu Porfiriju i kazi mu da je on stvari budala sto leci narkomane u manastiru Kovilj, u koloniji "Zemlja Zivih" te da ti i Milosavjevic imate odlicnu ideju da se dekriminalizuje drogiranje i da ubuduce cistu "nekrstenu" drogu kupujemo za decu na recept ili u DIS-u ili Ideji na akcijama. A sto bi se ostvarilo novim Zakonom o legalizaciji droge! Ništa ti mene nisi razumeo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Jel moze policija da gleda sta se ovde pise pa da hapsi? xD...ako bi neko naveo licni primer ili tako nesto,,ne bi me cudilo hapsili su sa fejsa.. kordun and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Нисам испратио целу тему.. можда је већ било http://www.telegraf.rs/vesti/859471-urugvaj-maruhiana-legalna-gram-za-dolar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Izgleda da i Hose cita Pouke Столе је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Deca danas lakše nabavljaju narkotike nego da su legalizovani i to je moj amin i potpuna istina na ovoj temi. Ђуро Станивук and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Deca danas lakše nabavljaju narkotike nego da su legalizovani i to je moj amin i potpuna istina na ovoj temi. Ne samo sto nabavljaju, danas postoje likovi koji mogu da dodju u diskoteke i nagovaraju decu da koriste narkotike. Zbog toga sto mafija tu obrce velike pare.. ti likovi su uglavnom dousnici.. pa ih milicija ne dira... kada bi narkotici bili legalizovani, milicija bi mogla da hapsi te barabe.. jer mafija ne bi imala te resurse - svako bi pre kupio legalnu i proverenu robu nego od mafije... mesanu sa ko zna cime oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Ускоро легализација канабиса у Уругвају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Ne samo sto nabavljaju, danas postoje likovi koji mogu da dodju u diskoteke i nagovaraju decu da koriste narkotike. Zbog toga sto mafija tu obrce velike pare.. ti likovi su uglavnom dousnici.. pa ih milicija ne dira... kada bi narkotici bili legalizovani, milicija bi mogla da hapsi te barabe.. jer mafija ne bi imala te resurse - svako bi pre kupio legalnu i proverenu robu nego od mafije... mesanu sa ko zna cime samo što je takva vrsta prevencije kriminala bolest,znaš ti dobro da jeste,nego tjeraš kontru... isto tako možeš reći najbolje se ne roditi da bi tom prevencijom istrebio ubistva ,ne ide to tako...ti kao pravnik ako tako razmišljaš,onda se ja bojim ovih pravnika sto sad izlaze iz skole,ne bojim se za sebe vec za bliznje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Volim_Sina_BozjegDeca danas lakše nabavljaju narkotike nego da su legalizovani i to je moj amin i potpuna istina na ovoj temi. Ne samo sto nabavljaju, danas postoje likovi koji mogu da dodju u diskoteke i nagovaraju decu da koriste narkotike. Zbog toga sto mafija tu obrce velike pare.. ti likovi su uglavnom dousnici.. pa ih milicija ne dira... kada bi narkotici bili legalizovani, milicija bi mogla da hapsi te barabe.. jer mafija ne bi imala te resurse - svako bi pre kupio legalnu i proverenu robu nego od mafije... mesanu sa ko zna cime Ajde lepo kad vec znate kazite meni gde da nabavim 2kg marihuane? kad je vec kako kazete danas, lako dostupna nabavka narkotika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Vaso i sam znaš da ovakva prepucavanja koja nemaju smisao kvare našu bratsku debatu. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Deca danas lakše nabavljaju narkotike nego da su legalizovani... ti si prvi ovo rekao pa te pitam gde to deca danas tako lako nabavljaju narkotike? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 ti si prvi ovo rekao pa te pitam gde to deca danas tako lako nabavljaju narkotike? Vaso ti ako misliš da smo mi neozbiljni ljudi i da ovo pišemo jer želimo da vas lažemo ako nama ide to u korist onda znaj da nije tako. Droge ima i u školi i okolo škole dok se recimo školski policajac bavi samo sa onima koji se malo potuku... DYNABLASTER, Млађони and Филозоф је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 ti si prvi ovo rekao pa te pitam gde to deca danas tako lako nabavljaju narkotike? Od dilera narkotika kojih imas bukvalno na svakom cosku. Ja ti potpisujem da se vecina mladih izmedju 16-25 godina koje znash zanima sa marihuanom a ti nisi ni svestan toga. Droge ima i u školi i okolo škole dok se recimo školski policajac bavi samo sa onima koji se malo potuku... Brale droge ima u visoko cuvanim zatvorima. Americki zatvori koji su VRHUNAC zatvorskog sistema imaju drogu...... Pa ti meni kazi... ako ne mogu da drze drogu van zatvora.. kako ce van skola?!?!? Razumemo se. Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 samo što je takva vrsta prevencije kriminala bolest,znaš ti dobro da jeste,nego tjeraš kontru... isto tako možeš reći najbolje se ne roditi da bi tom prevencijom istrebio ubistva ,ne ide to tako...ti kao pravnik ako tako razmišljaš,onda se ja bojim ovih pravnika sto sad izlaze iz skole,ne bojim se za sebe vec za bliznje ne znam da je dobro, jer nista dobro nisam video. Analogija nema veze jedna sa drugom. Ti, niti iko drugi mi ovde nije dao nijedan DOBAR argument zasto droge trebaju biti ilegalne osim - lose su po organizam... i pojedini ljudi kada se drogiraju cine zlocine. Dobro.... isto rade i sa alkoholom pa je ilegalan. Sto govori da ste nedosledni. Isto tako odbacate svaki argument nekim pricama tipa - nije svud isto kao u americi. Kada smo ti dali primer prohibicije alkohola. Kao da su amerikanci po necemu posebni i gluplji od nas. Dakle... i te kako je imati legalno i uredjeno trziste narkoticima bolje nego imati tesku mafiju. mnogo je manje ljudi ugrozeno legalnim trzistem nego crnim trzistem kojim vladaju mocne i bogate mafijaske organizacije. I svi vi to shvatate - samo niko nece da prihvati jer su... droge lose.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Ajde lepo kad vec znate kazite meni gde da nabavim 2kg marihuane? kad je vec kako kazete danas, lako dostupna nabavka narkotika. Ne mogu da ti kazem gde da nabavis dva kilograma, jer dva kilograma nisu lako dostupna niti kolicina kojom se drogiraju. Drogiraju se sa par grama, to jest "ketom" popularno receno.. "pakticem" a to mozes da nadjes u svakoj urbanijoj sredini vrlo lako. Ako mislis da ne moze ili si jako naivan covek, ili se jednostavno pravis lud. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука