Дејан Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 pa relano,kolko srbi gutaju bensendina,mormao reći da je ta droga legalna...sad...dal je on pio u tabletama da mu bude lepo il je pušio meni je svejedno.Ka že jedan lik što je pio Prozak,to je srećkica kakve nema na ovde,sve ti lepo... Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Vidis da si emotivna i umes! Искрено да кажем и нисам, ако неко свесно бира своју пропаст, не дозвољавам да ме одвуче са собом. Само махнем ауф фидерзен. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Видим почели сте да ми читате Свето Писмо. Идем с теме. Nema potrebe, ali tražite da vidite o čemu se radi. Evo ja vam kažem. Ljude najčešće bol natjera na neku vrstu opijata. Posle već ide lakše "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Nema potrebe, ali tražite da vidite o čemu se radi. Evo ja vam kažem. Ljude najčešće bol natjera na neku vrstu opijata. Posle već ide lakše Кад нешто боли, може да боли толико да се не жели да се поново доживи. Значи, потресен је темељ. По анксиозности бира се најбоља ствар/лек, али при томе се такође одричемо себе и свог самопоштовања. Бићанић пише да многи срби гутају бенсендине, значи желе да се осигурају да предмет њихове љубави остане- читај: да не изгубе сигурност. Али то није права сигурност! Типичан пример када боли. Слабост. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ne. Ad hominem je ad hominem bez obzira kakva opravdanja izmisljali za njegovu upotrebu. Ad hominem je kulturni naziv za uvredu. Ups... moja greska. Ne roku od dve stranice nego u roku od dve teme (pratim ih uporedo pa sam se pogubio... mozda od one silne marihuane) evo: 1. Објаснио сам човеку да није увреда у питању, већ проста констатација одсуства познавања хришћанске антропологије и младалачког неискуства, али ти просто желиш да то схватиш у негативном контексу, па ти стога понављам оно што сам рекао у вези отрцаног и слободнотумачећег ад хоминема... заболе шта ће ко да прогласи за ад хоминем . 2. Оно је била шала...зар не рекох већ на почетку следеће реченице:"Шалим се"? Значи, ти просто желиш да то доживиш као увреду. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Слабост. Ja upravo o tome i govorim. Previše je strogo to, nijesmo svi isti Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Искрено да кажем и нисам, ако неко свесно бира своју пропаст, не дозвољавам да ме одвуче са собом. Само махнем ауф фидерзен.Mislio sam na edukativne reklame spotove teme i ostalo sto bi moglo nekome popraviti zivot. A to mogu da ucine u covecanstvu samo emotivni i dovoljno obrazovani ljudi. Pitanje je bilo tvoje kako da ih ubedis. Odgovor imas i sama umela bi. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Umesto da drzava izdrzava odelenje policije i juri za tonama narkotika nek usmeri u dobro organizovanu grupu ljudi koji ce se posvetiti i boriti na sve nacine edukacijom gradjana. Ima takvih kod nas. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja upravo o tome i govorim. Previše je strogo to, nijesmo svi isti И ја о томе говорим и уморна сам од питања...нпр питања која постављају кад тражимо посао у чему је твоја снага у чему је твоја слабост..то је моја снага, то је моја слабост. Рецимо нпр да одговорим моја слабост је да сам под стресом (иначе нисам под стресом). То није стваран одговор, јер већина људи себе види "стресне", нема јединствену особину. Где ви видите јединствену особину да цео народ гута бенсендине? Зато, тамо где сам написала слабост нисам мислила да смо сви исти. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 И ја о томе говорим и уморна сам од питања...нпр питања која постављају кад тражимо посао у чему је твоја снага у чему је твоја слабост..то је моја снага, то је моја слабост. Рецимо нпр да одговорим моја слабост је да сам под стресом (иначе нисам под стресом). То није стваран одговор, јер већина људи себе види "стресне", нема јединствену особину. Где ви видите јединствену особину да цео народ гута бенсендине? Mislim da bi trebalo preći na Red Bull. ...da, i kod nas ne postavljaju ta/takva pitanja za posao....da nije do Red Bull-a? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 И ја о томе говорим и уморна сам од питања...нпр питања која постављају кад тражимо посао у чему је твоја снага у чему је твоја слабост..то је моја снага, то је моја слабост. Рецимо нпр да одговорим моја слабост је да сам под стресом (иначе нисам под стресом). То није стваран одговор, јер већина људи себе види "стресне", нема јединствену особину. Где ви видите јединствену особину да цео народ гута бенсендине? Зато, тамо где сам написала слабост нисам мислила да смо сви исти. koliko sam ja ispratio ovu temu do sada, govorilo se o legitimitetu nekih stvari. Znate li šta određuje legitimitet nečega? Masovnost. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 koliko sam ja ispratio ovu temu do sada, govorilo se o legitimitetu nekih stvari. Znate li šta određuje legitimitet nečega? Masovnost. I kultura. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 I kultura.I zdravlje , cista priroda i iskren smeh. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Mislim da bi trebalo preći na Red Bull. ...da, i kod nas ne postavljaju ta/takva pitanja za posao....da nje do Red Bull-a? Не знам, никад у животу нисам пробала ни Red Bull ни бенсендине, тако да ми је поређење непознато. (не мислим да лично нешто поредите) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Не знам, никад у животу нисам пробала ни Red Bull ни бенсендине, тако да ми је поређење непознато. Probaj ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука