Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Колачи су одлични..   :msn_cake:  

Да л' су посни? :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Колачи су одлични..     

Posle ti je sve smešno.... :uraaaaaa:  ...lol

U suštini nisu mnogo loši...ali sve zavisi  to ih pravi....

Ja najviše volim kašicu od banane i konplje...,čokoladne kuglice sa konopljom..krem supu od jagoda i konoplje....To su pravi veganski specijaliteti

P.s.Stvarno...konoplja je i prehrambeni proizvod

:351780:

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=oeC8y19UBt4

tek sam na 12 minuta ali mislim da je tu sve objasnjeno, i jos je i zanimljivo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Tek sam na 24 minuta, a dati su skoro svi odgovori na ovu temu 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Posle ti je sve smešno.... :uraaaaaa:  ...lol

U suštini nisu mnogo loši...ali sve zavisi  to ih pravi....

Ja najviše volim kašicu od banane i konplje...,čokoladne kuglice sa konopljom..krem supu od jagoda i konoplje....To su pravi veganski specijaliteti

P.s.Stvarno...konoplja je i prehrambeni proizvod

uh kako ja volim da zapalim posle rucka :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ljudi ja ne mogu da verujem da ste se ukljucili u ovu vaznu temu, a masovno nije citano sta je pisano, pa to je besmisleno.

Pluca pusaca pri obdukciji se vizuelno ne mogu razlikovati od pluca nepusaca, potpuno isto izgledaju, to na slici je propaganda, laz, to su pluca rudara.

Oglo ni ti ne citas sta se pise, konzumiranje marihuane nije nikakav beg od stvarnosti, to je izmisljotina, objasnio sam u dugackom postu skoro sve na tu temu...

Не може се веровати само ако се трује дуваном који садржи преко 4000 хемикалија, преко 4000 хемијских супстанци, најмање 40 одлазе у плућа и изазивају рак у телу, а у руднику људи умиру од плућних обољења силикозе зато што почну у три сата ујутро да раде у хладном и влажном пуном прашине, и још једна ствар они умиру да би породица имала јести, а пушачи да породица нема шта да једе. 'Ајд сад оловку у руке и рачунај.

0_141ea7_9077a0f3_XS.pngима и гумица хахаха

извор

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Duvan prirodno gajen ne sadrzi hemikalije, cigarete su to, domaci duvan je zdrav!

To sto pises nema veze sa mojim odgovorom u vezi sa prevarom zvanom pusacka pluca.

Vise se ne ni iscudjavam kako nista na ovoj temi ne citate nego samo lupetate, ovo nije bilo persiranje :D

Подели на овим сајтовима

1.Да... у контексту онога што сам писао (ако си читао, схватишеш, а ако ниси, зашто онда доносиш суд о нечему што не знаш?) и покушао да му објасним у вези са човековим слабостима, да...али ти то очигледно или не капираш или не желиш да схватиш,тако да... :)

2. Заиста сам се шалио, и то сам одмах искрено и јасно нагласио...зар је то толико тешко поверовати?

3.Па, добро...ако баш имаш сумњу или неверицу у вези са мојом мушкошћу, увек сам рад пружити ти прилику да је провериш.

1. Pametan covek moze sve da kaze bez da uvija uvrede u razne kontekste.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1.Да... у контексту онога што сам писао (ако си читао, схватишеш, а ако ниси, зашто онда доносиш суд о нечему што не знаш?) и покушао да му објасним у вези са човековим слабостима, да...али ти то очигледно или не капираш или не желиш да схватиш,тако да... :)

2. Заиста сам се шалио, и то сам одмах искрено и јасно нагласио...зар је то толико тешко поверовати?

3.Па, добро...ако баш имаш сумњу или неверицу у вези са мојом мушкошћу, увек сам рад пружити ти прилику да је провериш.

2. Aj sto si jadan nego imas i blagu retardaciju koja se manifestuje kroz zatucanost.

Salim se. ;)

Подели на овим сајтовима

3. Zrelo, nema sta.

Tacno je da podrzavam gejeve ali ja nisam gej. Ako moze, ne bih da proveravam tvoju muskost. Nadam se da nije problem?

Подели на овим сајтовима

Vise se ne ni iscudjavam kako nista na ovoj temi ne citate nego samo lupetate, ovo nije bilo persiranje :D

Svake godine građani Srbije na cigarete potroše onoliko novca koliko se iz Fonda zdravstvenog osiguranja izdvoji za lečenje obolelih i kupovinu lekova. Godišnje se u našoj zemlji potroši milijardu i 400 miliona paklica

:0222_shocked:Помозимо малој девојчици да добије ново срце! Дакле, на дуже стазе може се помоћи не само једном детету...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

To je zato sto je prirodni duvan zamenjen nametnutim otrovnim cigaretama koje navlace ljude. Ko pusi duvan ili lulu nema nikakvu potrebu da popusi dnevno kolicinu srazmernu kutiji cigareta. Svet lazi je ovo na koji ljudi nasedaju. Srebroljublje je izvor svakog zla.

A politicari svi odreda, cim zinu vec su slagali.

Подели на овим сајтовима

Duvan prirodno gajen ne sadrzi hemikalije, cigarete su to, domaci duvan je zdrav!   To sto pises nema veze sa mojim odgovorom u vezi sa prevarom zvanom pusacka pluca.   Vise se ne ni iscudjavam kako nista na ovoj temi ne citate nego samo lupetate, ovo nije bilo persiranje

To što pišeš nije tačno...i to je svima jasno,pa i pušačima.

I ptičice na grani,od kojih sam prva ja,znaju da je duvanski dim štetan.Dovoljno je samo da se setimo kako izgleda kutija cigareta...i šta piše na njoj...

jedan%20pusac%20mnogo%20zrtava5.jpg

A čovek je slobodan da sam izabere....i niko ne može da mu zabrani da se lagano ubija.

Na kraju krajeva,nas niko ništa ne pita,ne odlučujemo mi o donošenju zakona,već državni organi....i sve u cilju nečije lične koristi....nikako u cilju opšteg blagostanja....već skoro uvek na opštu propast svih moralnih vrednosti...

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...