Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Jeste cigarete, a ne duvan. Jel citas ti uopste sta pisem, aj nemoj vise molim te, nemam niti vremena niti zivaca da ponavljam jedno te isto po sto puta.

Па где су ти живци? 0110_hahaha

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Posljedice marihuane

UŽIVANJE MARIHUANE povećava rizik od kasnijeg pojavljivanja psihičkih bolesti tijekom života za više od 40 posto, prema analizi tridesetak studija objavljenoj u najnovijem britanskom medicinskom časopisu The Lancet.

Nekoliko vrsta studija jasno je pokazalo da trovanje marihuanom može pri uživanju te tvari prouzročiti prolazne psihotične simptome i promjenu raspoloženja, upozoravaju Theresa Moore i Stanley Zammit sa sveučilišta u Bristolu, odnosno Cardiffu.

Proučavanjem 35 studija provedenih posljednjih godina, Moore i Zammit su se posebno bavili vezom između marihuane i kroničnih psihičkih tegoba.

posljedice_marihuane_news_pic.jpg

Prema zaključku stručnjaka, osobe koje su uzimale marihuanu imaju 41 posto više mogućnosti da obole od psihoze nego oni koji je nisu nikad uživali. Rizik se povećava s učestalosti konzumiranja, a najstrastveniji pušači dvostruko su skloniji psihičkim tegobama.

Autori ne isključuju mogućnost i drugih čimbenika koji utječu na mentalno zdravlje, ali "unatoč tomu, javnost mora biti obaviještena o toj drogi koja je jako proširena."

http://vijestigorila.jutarnji.hr/gorilopedija/lifestyle/zdravlje/posljedice_marihuane

41% ma cime su to merili da mi je znati 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Čitam. 1324_womens

demotivacija.rs_Pusenje-ubija-duvanski-d 

NE CITAS!

NITI VASA CITA, NITI IKO KO LUPETA I TROLUJE TEMU, TU STE SAMO DA DATE "SVOJE" MISLJENJE ZA KOJE VAS NIKO I NIJE PITAO JER TO I NIJE TEMA!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

A ovo za zube je istina pogledaj bilo kog uzivaoca narkotika slabijih i jacih i videces da su poceli zubi da mu ispadaju!

Jesi ti glup ili bezobrazan?

Jesam ti dao primer coveka koji je pusio marihuanu preko 15 godina, znam ih takvih jos kolko oces i imaju zdravije zube od tebe, ako oces dovescu ti ih da se uporedite.

I sta si se uvatio za te zube, jel to neki fetish u tvom selu, volite da gledate ljudima u zube ili sta?!

Подели на овим сајтовима

NE CITAS! NITI VASA CITA, NITI IKO KO LUPETA I TROLUJE TEMU, TU STE SAMO DA DATE "SVOJE" MISLJENJE ZA KOJE VAS NIKO I NIJE PITAO JER TO I NIJE TEMA!

Dino,čoveče,ja čitam svaku tvoju reč 0703_read ,vidiš valjda da čim pišem moram da znam i da čitam :D .Nas niko ništa nije pitao,ni tebe ni mene,ni bilo koga...

Ja ne trolujem temu.Možda misliš da sam glupa,ali to me uopšte ne pogadja....zato što znam da nisam ništa posebno...

Ja se osećam pozvanom da progovorim reč dve protiv svih narkotika,a posebno protiv legalizacije marihuane,koja nije zdrava.Legalizacijom će se raširiti njena upotreba.Ništa više. 

Možda ti misliš drugačije,i to je tvoje pravo.Ja protiv tebe nemam ništa,ali se ne slažem sa tobom po ovom pitanju.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ne mislim da si glupa, nego postoje ljudi koji se namerno prave glupi, a ova tema je prepuna tih primera.

Sad opet izlazim iz ove teme, jer je besmisleno.

Otvoricemo novu temu sa konkretnim predlozima, a ne proseravanjem i palamudjenjem i uzivanjem u trenutnom stanju koje je katastrofalno.

Подели на овим сајтовима

Ne mislim da si glupa, nego postoje ljudi koji se namerno prave glupi, a ova tema je prepuna tih primera.   Sad opet izlazim iz ove teme, jer je besmisleno.   Otvoricemo novu temu sa konkretnim predlozima, a ne proseravanjem i palamudjenjem i uzivanjem u trenutnom stanju koje je katastrofalno.

Dobra ideja.Neću više da se mešam.

Predlažem da se organizuje predavanje na ovu temu.Možda bi Monah Arsenije Jovanović imao nešto pametno da nam kaže....Slušala sam nekoliko predavanja i smatram da su izuzetno dobra.

Ja nemam više šta da dodam. 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Dobra ideja.Neću više da se mešam.

Predlažem da se organizuje predavanje na ovu temu.Možda bi Monah Arsenije Jovanović imao nešto pametno da nam kaže....Slušala sam nekoliko predavanja i smatram da su izuzetno dobra.

Ja nemam više šta da dodam. 

Ne vredi opet ce ovi propagatori marihuane da kazu da taj monah pojma nema.

kao da su placeni od nekog da lobiraju u korist uzivanja opijata i masovnog drogiranja naroda!

Подели на овим сајтовима

Ne vredi opet ce ovi propagatori marihuane da kazu da taj monah pojma nema.

kao da su placeni od nekog da lobiraju u korist uzivanja opijata i masovnog drogiranja naroda!

Jel to sve sto umes da kazes ili uradis na ovu temu?

Selo ti je sigurno puno narkomana, i sta si uradio osim sto si im brojao zube?!

Inace selo ti je prepuno i alkosa, uporedi alkose i one sto puse samo marihuanu, pa da vidimo o cemu se radi.

Ako nastavis na isti nacin stavicu te na ignore jer jednostavno ne vredi da se nerviram zato sto si zatucan i niti citas sta se pise niti razmisljas, nego samo blejis ko tele, negiras i uzvikujes neke parole.

Подели на овим сајтовима

Svake godine građani Srbije na cigarete potroše onoliko novca koliko se iz Fonda zdravstvenog osiguranja izdvoji za lečenje obolelih i kupovinu lekova. Godišnje se u našoj zemlji potroši milijardu i 400 miliona paklica

:0222_shocked:Помозимо малој девојчици да добије ново срце! Дакле, на дуже стазе може се помоћи не само једном детету...

[/quote.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

:aplauz:  Кад би свако почео да размишља од свог најближег где би нам био крај...

Kraj je kod mene i treba mi pomoc, kako bi mirne dushe gledao svoje sinove kako se vracaju iz skole bez ikakve strepnje da u skoli i oko nje ne postoje dileri narkotika.

Sabirni centar!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...