Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Да ли ћу икад добити одговор?

Posalica jejer je neko vreme u Srbiji bensedin bio kao soljica kafe sve kutje su ga imale tako da si mogao i da se uzajmis od komsije ako si ostao bez :) cudno vreme bjeshe.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Posalica jejer je neko vreme u Srbiji bensedin bio kao soljica kafe sve kutje su ga imale tako da si mogao i da se uzajmis od komsije ako si ostao bez :) cudno vreme bjeshe.

:) Да, и мени су нудили, одбила сам, јер сам из копенхагена, па ме због тога ваљда ништа ме не боли. Пете су ми промрзле што неко пије бенседине без потребе.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:) Да, и мени су нудили, одбила сам, јер сам из копенхагена, па ме због тога ваљда ништа ме не боли. Пете су ми промрзле што неко пије бенседине без потребе.

Upravo, jer masi kod nas, su uvalili priču da bensedin liječi moderne bolesti, ili bolesti onih koji imaju :)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Mislio sam na edukativne reklame spotove teme i ostalo sto bi moglo nekome popraviti zivot.

A to mogu da ucine u covecanstvu samo emotivni i dovoljno obrazovani ljudi.

Pitanje je bilo tvoje kako da ih ubedis. Odgovor imas i sama umela bi.

Bajke za malu decu.

Crnogorska edukativna reklama koja se tiče ove teme:

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

1. Објаснио сам човеку да није увреда у питању, већ проста констатација одсуства познавања хришћанске антропологије и младалачког неискуства, али ти просто желиш да то схватиш у негативном контексу, па ти стога понављам оно што сам рекао у вези отрцаног и слободнотумачећег ад хоминема... заболе шта ће ко да прогласи за ад хоминем .   :)

2. Оно је била шала...зар не рекох већ на почетку следеће реченице:"Шалим се"? Значи, ти просто желиш да то доживиш као увреду. :)

Hejao...  koji si ti lik :D

Znaci kad kazes nekome da je "klinac" ti ga ne vredjas... ne! TI mu kazes da ima  "одсуствo познавања хришћанске антропологије и младалачког неискуства"

2. Hteo sam da napravim jedan eksperiment ali mi administracija ne bi dozvolila.

Ajde zamisli sta bi bilo najuvredljivije sto neki ateista moze da ti kaze... ali onako da te totalno izvezdi. Da se uvredis i rastuzis u isto vreme. E sad zamisli da sam taj pasus ja napisao ovde sad na ovoj temi... I zamisli da sam posle tog pasusa napisao "Salim se"

I ti nekom pricas da je klinac... ajde mani me... budi musko i stani iza svojih reci... sta mi ga tu trt- mrt nisam reko sta sam  mislio nego sam mislio sta sam reko

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Кад треба убедити некога за нешто, потребно је много више од чињеница. Осећања играју кључну улогу (патос) - реторички израз за апелирати на осећања . Већина порука је усмерена на објективност. Онда је важно када се жели убедити неко за нешто да се изнесу студије стручњака и  статистика. Оно што се у реторици зове логос. Шта ако истраживања дају другачију слику? Када жена купује нови парфем то су праве емоције girl_smiley , или ако се жели нови леп иПхоне, не мора да је нужно потребан - већ зато што се осећа да би то била добра идеја.

Ово су плућа пушача обичних цигарета ( поставите ако нађете како то изгледа од конзумирања марихуане)

Lunger.jpg

http://www.houseofwellness.biz/lunger.htm

Ljudi ja ne mogu da verujem da ste se ukljucili u ovu vaznu temu, a masovno nije citano sta je pisano, pa to je besmisleno.

Pluca pusaca pri obdukciji se vizuelno ne mogu razlikovati od pluca nepusaca, potpuno isto izgledaju, to na slici je propaganda, laz, to su pluca rudara.

Oglo ni ti ne citas sta se pise, konzumiranje marihuane nije nikakav beg od stvarnosti, to je izmisljotina, objasnio sam u dugackom postu skoro sve na tu temu...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...