ssimke Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 te devojke nek procitaju zitije Marije egipcanke. ili nek dodju kod mene na savjetovanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 nek dodju kod mene na savjetovanje. I koji je Vaš savjet? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 I koji je Vaš savjet? Ja bi im savetovao da okrenu svoje lice od proslosti i usmere svoj pogled ka buducnosti....proslost se ne moze menjati....ali se iz nje moze nesto nauciti....pa nek nauce nesto zi toga i okrenu se napred ka boljem sutra ...i da se ostvare kao majke i dobre supruge. Geneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 ili nek dodju kod mene na savjetovanje. Пази се да те не покваре на том саветовању... Драгана Милошевић, Драшко and Geneta је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ja bi im savetovao da okrenu svoje lice od proslosti i usmere svoj pogled ka buducnosti....proslost se ne moze menjati....ali se iz nje moze nesto nauciti....pa nek nauce nesto zi toga i okrenu se napred ka boljem sutra ...i da se ostvare kao majke i dobre supruge. Slažem se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 I koji je Vaš savjet? prvo skola ove vrste http://www.youtube.com/watch?v=BH2ItDQ4Sqk Ромејац and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 verovatno je 99,9 % pravoslavaca nevino uslo u brak...... Aha... oće Шта фали речи покварен? Више вам се свиђа "другачијег опредељења", "алтернативног лајфстајла" или нека слично замазивање суштине? Ја сам покварен, јер не радим оно за чега сам створен. Грех и јесте то, промашај циља. Уф, колико би свет био бољи када би ствари називали правим именима. Наравно, ова дефиниција покварености важи за православце. Атеисти немојте одмах да се палите. Pa kad je tako definises ti si onda svakog postojeceg pravoslavca nazvao pokvarenim. Vase je ucenje da je samo jedan bezgresan a vi svi ostali ste gresni... znaci- pokvareni. Ali ako ja krenem da koristim taj pridev onda vise nece da vayz prica "sta fali reci pokvaren" ... jel da пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Evo jedan moj savet sta da cine "pokvarene" devojke: Da se ne pokvare jos vise! 0110_hahaha Geneta and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Pa kad je tako definises ti si onda svakog postojeceg pravoslavca nazvao pokvarenim. Vase je ucenje da je samo jedan bezgresan a vi svi ostali ste gresni... znaci- pokvareni. Ali ako ja krenem da koristim taj pridev onda vise nece da vayz prica "sta fali reci pokvaren" ... jel da Правимо се паметни од раног јутра, а? Како те бре више не смори форумашко троловање и бескрајно препуцавање? Volim_Sina_Bozjeg and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Мада има ту нешто и за атеисте, чисто да се осећају укљученима. На пример, еволутивно гледано хомосексуалци су покварени. Ово би требало да је схватљиво и атеистима. Јееееее!!! Поменуо хомосексуалце! Ово гарантује да ће тема имати још једно триес страница! Иначе, морао бих да укажем на једну дискриминацију коју хомосексуалци врше тим својим називом. Наиме, како је оно "хомо" човек, а оно "сексуалац" указује на сексуалност, то израз хомосексуалац указује на све људе који имају сексуално опредељење/сексуалност. Чак и кад би се оно "хомо" узело за човека у смислу "мушкарца", овај израз указује на то да су мушкарци одређеног сексуалног опредељења. И онда испада да било који мушкарац који није хомосексуалац није нормалан! И онда то значи да хомосексуалци врше дискриминацију над свима који нису тог сексуалног опредељења! Случајно, а? Кад човек једном стави капу од алуминијумске фолије, тек онда види колико су га цео живот лагали. Драшко and mcvija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Јееееее!!! Поменуо хомосексуалце! Ово гарантује да ће тема имати још једно триес страница! Иначе, морао бих да укажем на једну дискриминацију коју хомосексуалци врше тим својим називом. Наиме, како је оно "хомо" човек, а оно "сексуалац" указује на сексуалност, то израз хомосексуалац указује на све људе који имају сексуално опредељење/сексуалност. Чак и кад би се оно "хомо" узело за човека у смислу "мушкарца", овај израз указује на то да су мушкарци одређеног сексуалног опредељења. И онда испада да било који мушкарац који није хомосексуалац није нормалан! И онда то значи да хомосексуалци врше дискриминацију над свима који нису тог сексуалног опредељења! Случајно, а? Кад човек једном стави капу од алуминијумске фолије, тек онда види колико су га цео живот лагали. ... analogija u pravom smislu te riječi. RYLAH, ovo je vrh. :good2: ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 I koji je Vaš savjet? Ne moraju biti savrsene bezgresne i bez mrlje greha u zivotu da bi nasledili Carstvo Nebesko ako ga zaistinski zatraze od Boga. Geneta је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Правимо се паметни од раног јутра, а? Како те бре више не смори форумашко троловање и бескрајно препуцавање? Kako tebe n smori da me danima uhodis po forumu i na svaki post koji otkucam do bezumlja ponavljas kako je trol? Ovaj moj post nije trol i direktno se odnosi na post koji sam citirao... vidis? Gore... odma iznad? A ima ga i u quote tags? Tvoja stara boljka, da te mrzi da citas temu nego se samo ukljucis da udaris neki "pametan" poklopac пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 "Хомо" у хомосексуалац не значи човек, него "исто". Као у хомогено, хомоморфизам или хомоним. Ако баш хоћете да тражите "случајности", геј значи весео. И то јесте намерно тако исковано. Geneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Покварене девојке послати код Јурице Божић на лимунску терапију њене мајке. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука