Драгана Милошевић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ма оке то него да не генерализујемо. Имаш рецимо људе инвалиде, баш бих волео да видим овде од форумаша ко би хтео да има са њима брачну заједницу. А иначе стварно у нашем народу ова дилема, брак или монаштво, никад није постојала, ја стварно не знам од куд то. То је нешто новијег датума. Хајде да видим јунаке. Пишите ми брачне понуде у инбокс. Жељко, отвори клађење. 0110_hahaha 0110_hahaha Баба, Grizzly Adams, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Хајде да видим јунаке. Пишите ми брачне понуде у инбокс. Жељко, отвори клађење. 0110_hahaha 0110_hahaha E сестро моја возљубљена, нити ће се сви инвалиди спасити, нити ће се сви брачни усрећити. Ал ипак пре ће се спасити инвалиди него они којима је слободна воља ничим ограничена. Што каже Достојевски кроз Инквизитора - Шта ће нама слобода, ми не знамо шта би с њоме ? (парафразирам на мој начин) Тако и данашњи људови а вероватно и кроза све векове. Што је ко имао више слободе и могућности то је правио веће глупости. Grizzly Adams, С.И., Geneta and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Самоћа и усамљеност су два различита стања. Темпо данашњице нам некако гарантује самоћу, а верујем да нико од нас није усамљен јер имамо Њега. У најмању руку имамо анђеле чуваре поред себе; да ли су нам ближи или даљи то од нас зависи. 8086.gif Баба, мирођија, Silence and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 @@Жељко, Да, спашће се управо они који стоје на маргинама друшва и трпе све и сва од здравих. Двојако трпљење још кад би било са смирењем ухухуу. Срђан Шијакињић, Баба and Милан М. је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Без да се неко увреди, моје је мишљење да девојке ''покварене'', или ''непокварене'' нека су живе и здраве својим родитељима. Докле год су на овоме свету имају времена да се ''поправе'', заправо препознају себе на прави начин. Драшко, Баба, Anette and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Без да се неко увреди, моје је мишљење да девојке ''покварене'', или ''непокварене'' нека су живе и здраве својим родитељима. Докле год су на овоме свету имају времена да се ''поправе'', заправо препознају себе на прави начин. Prvo bi trebalo svi da shvatimo da takve devojke nisu "pokvarene", da bi se "popravljale"... (Mnogo je ruzno tako govoriti) Zato volim ateizam, kod nas nema tih dilema niti ikakvih komplikacija... Ne treba zivot komplikovati bez obzira dal si vernik ili ne... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Prvo bi trebalo svi da shvatimo da takve devojke nisu "pokvarene", da bi se "popravljale"... (Mnogo je ruzno tako govoriti) Слажем се 100%, мени то пуно смета у наслову, али `ајде... Изгледа да је аутор био добронамеран. Лидија Миленковић, Драшко and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 verovatno je 99,9 % pravoslavaca nevino uslo u brak...... a ako je i neko ne dao bog bio sa nekim pre braka sve je to uredno ispovedjeno..... Драгана Милошевић, Драшко, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Шта фали речи покварен? Више вам се свиђа "другачијег опредељења", "алтернативног лајфстајла" или нека слично замазивање суштине? Ја сам покварен, јер не радим оно за чега сам створен. Грех и јесте то, промашај циља. Уф, колико би свет био бољи када би ствари називали правим именима. Наравно, ова дефиниција покварености важи за православце. Атеисти немојте одмах да се палите. Баба, Blaža Željko, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Мада има ту нешто и за атеисте, чисто да се осећају укљученима. На пример, еволутивно гледано хомосексуалци су покварени. Ово би требало да је схватљиво и атеистима. Geneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 @, Свака ти је златна, није што си ми гостовао у "емисији" али срце си! Фали нам та ширина душе, љубави и људскости Срђан Шијакињић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Dobro ljudi, znamo zašto naziv "pokvarene". Najčešće to ljudi tako nazivaju, u smislu "neko ih pokvario, nisu više devojke". Zato sam i stavila navodnike, ali razumemo se. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 ... Najčešće to ljudi tako nazivaju... Најчешће људи користе другачије изразе... на слово К и на слово Д... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Istina. Ali kako ko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Kladim se da mi je prepodobni Stevan Cenejac uklonio post..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука