Ђуро Станивук Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Добре дјевојке, оне иду у рај баш све... crosseo А те лоше све smiley-dance007 , моје пријатељице нису лоше не, све су добре дјевојке... Тужиће те за ауторска права, скинуо си им спот до детаља 0110_hahaha 0110_hahaha Ромејац, Драгана Милошевић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Тачно. а процес је пут са циљем...да се човек има бавити нечим а да није он сам у питању..Бринути о некоме а не само о себи, давати а не само очекивати... Докона глава је ђавоље игралиште... Ма оке то него да не генерализујемо. Имаш рецимо људе инвалиде, баш бих волео да видим овде од форумаша ко би хтео да има са њима брачну заједницу. А иначе стварно у нашем народу ова дилема, брак или монаштво, никад није постојала, ја стварно не знам од куд то. То је нешто новијег датума. Crveni Baron, С.И., Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno... Ignjatije, Срђан Ранђеловић, Berkut and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno... 100% :good2: ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Cela tema je kompletno nebulozna i neuračunljiva. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Cela tema je kompletno nebulozna i neuračunljiva. Misliš? Срђан Шијакињић, Драшко, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno... Tačno tako, samo je na žalost puno onih koji bi baš to auprotno da dokazuju. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А иначе стварно у нашем народу ова дилема, брак или монаштво, никад није постојала, ја стварно не знам од куд то. То је нешто новијег датума. Очигледно постајемо све благочестивији. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Misliš? Cenim Ayla је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Tačno tako, samo je na žalost puno onih koji bi baš to auprotno da dokazuju. Tužilac najčešće konstruiše, ali je zato u glavnoj ulozi uvek branilac, da ospori .....baksuze... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno... А како се то доказује? :.mislise. За жене код гинеколога, а за мушкарце? 0110_hahaha Geneta and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ма оке то него да не генерализујемо. Имаш рецимо људе инвалиде, баш бих волео да видим овде од форумаша ко би хтео да има са њима брачну заједницу. А иначе стварно у нашем народу ова дилема, брак или монаштво, никад није постојала, ја стварно не знам од куд то. То је нешто новијег датума. Нисам то представио као дилему...само кажем да људи који не граде ништа у животу попршњавају... Blaža Željko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А како се то доказује? :.mislise. За жене код гинеколога, а за мушкарце? 0110_hahaha Nevinosti su razne , kao i specijalsti mediciskih nauka....zavisi o kakvoj vrsti nevinosti govorimo i sa kakvog stanovišta. :0203_cool: Anette and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Управо видех на фејсу да је неко до мојих пријатеља (женског рода) поставио слику своје мале рођаке која изгледа као друго поље горе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Нека пазе да не прескочи сличицу 3 (лево-доле) јер ће мајка остати ускраћена за ужитак куповине кекси гардеробе својој малој заводници... :.mislise. Geneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука