Ђуро Станивук Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 20-30 пари чарапа али ја овде не причам о чарапама, већ о сасвим другачијем и много скупљем производу, који једној вештој теткици не би одузео више времена него штрикање пара чарапа, а притом може да кошта и до 3 - 4 пута скупље.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 али ја овде не причам о чарапама, Ма наравно, оне су поменуте само за пример јер њихове цене знам . а притом може да кошта и до 3 - 4 пута скупље.. То је већ друга прича . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Sledeci put kada me pitate sta bi Srbi mogli da izvoze u evropu (i zasto evropska unija, slobodn zona bez carina) dovoljno je pogledati ovakve klipove: ovaj covek bi mogao sasvim lepo da zaradi da ima pristup bogatijim zemljama. Oд свега приказаног не бих купила ништа џабе да ми дају. Страшило од намештаја. То и није традиционална слика Србије. Ђуро Станивук, Crveni Baron and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Већ сам ти рекао да имаш приступ (бесцарински) европском тржишту. Zemlja treba uznutra da nam bude kao evropske, to je isto faktor clanstva. Naprimer da imamo evropski efikasno sudrsvo, vec smo o tome pricali ne znam sto moramo opet? Uzmi naprimer, neko dodje i dogovori se sa ovim covekom da mu napravi 30 ramova za ogledala.. naprimer.. od hrasta.. ovaj mu napravi od tresnje 30 komada.. i sad ovaj vrati robu, hoce novac nazad, hoce odstetu za nepostovanje ugovora. Da li bi neko ulazio u takav rizik? Naravno da ne. Ima tu josh problema jako vitalnih koji se resavaju clanstvom. Koliko ti veze nemas sa ekonomijom ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Sledeci put kada me pitate sta bi Srbi mogli da izvoze u evropu (i zasto evropska unija, slobodn zona bez carina) dovoljno je pogledati ovakve klipove: ovaj covek bi mogao sasvim lepo da zaradi da ima pristup bogatijim zemljama. Oд свега приказаног не бих купила ништа џабе да ми дају. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 То и није традиционална слика Србије. Kakve veze ima tradicionalna slika Srbije sa biznisom? Poenta je da covek ima vestnu da obradjuje drvo i da od te vestine moze da zaradi ukoliko moze da se plasira na trziste. Mozda nema ukusa ali ima vestine, a to sto nema ukusa uopste nije tema. Koliko ti veze nemas sa ekonomijom ... A da ti brale prvo procitas nesto o ekonomiji pa onda drugim da solis pamet da nemaju pojma? Evo ti par casopisa, za pocetak... malo da se informises. http://bif.rs/ http://www.bizlife.rs/ Mislim nemam sta da ti odgovorim na ovakve postove, ustvari na vecinu postova nema sta da ti se odgovori jer ne rpuzas konkretne argumente nego se nadmudrujes.. gledo si previse filmova o americkim advokatima izgleda... Takođe ne zaboravite, mušterija je vaš kralj, vi ste njegov vazal. Budite lojalni i poslušni svom kralju, onda će kralj ponovo da dolazi. Upravo, u radu sa ljudima usluga je jako bitna. Proizvod se ne prodaje sam, prodaje ga prodavac. Gledajuci vecinu nas na forumu, svi bi mi ovde bili ocajni prodavci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Oд свега приказаног не бих купила ништа џабе да ми дају. Страшило од намештаја. Намештај је катастрофа, потпуно је неупотребљив, али је јако интересантан . У ствари то и није намештај него модерна уметност, и место му је у галерији . Човек , колико видим није столар него уметник, вајар у дрвету, и боље би му било да батали намештај и да ради скулптуре у дрвету . Неће се 'леба најести од намештаја . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Намештај је катастрофа, потпуно је неупотребљив, али је јако интересантан . У ствари то и није намештај него модерна уметност, и место му је у галерији . Човек , колико видим није столар него уметник, вајар у дрвету, и боље би му било да батали намештај и да ради скулптуре у дрвету . Неће се 'леба најести од намештаја . Ih da nisam spomenuo EU u recenici koliko bi drugacije reakcije bile. (: Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 1. Сазнајте шта волите да радитеДа би ваша идеја постала стварност важно је да сте 100% за то. Зато као прво треба да се запитате да ли заиста имате жељу да реализујете идеју. Ако је немате, може бити тешко да дођете до неопходне енергије када идеју будете требали да претворите у стварност. 2. Сазнајте да ли је ваша идеја одрживаСазнајте шта други мисле о вашој идеји. Не откривајте им цео свој бизнис план, али се немојте бојати да идеју поделите са другима. Можда је већи ризик да је не откријете, него ако је делите. Проверите да ли постоје већ сличне идеје на тржишту, тако да не завршите са производом који већ постоји. 3. Мислите дугорочноПокретање сопственог бизниса није трка на 100 метара - то је маратон. Покушајте да задржите фокус на дугорочни план, пре него на краткорочни. Јер посао може бити тежак и након прва три месеца, а профит можете остварити можда тек после две године. У почетку може бити економски тешко, али на крају резултира већим успехом. 4. Не ослобађајте се свих узда одједномНаправите прво скок са даске са 1 метра висине - онда можете пробати са 10 - метара. Немојте престати да радите или станете са студијама. Радите на идеји по страни посла или студија. Погледајте прво како ваша идеја еволуира, и ако доживите позитиван тренд, онда је то разлог да једног дана у потпуности уложите у идеју. 5. Мислите економскиНе позајмљујте новац одмах. Размислите прво алтернативна решења, тако да не трошите новац који немате, и пре него што почнете. Направите свој сајт или блог уместо да купујете дизајниран, или изнајмите канцеларију са другима уместо да изнајмљујете своју. 6. Фокусирајте се на потребе купцаБудите опрезни да не постанете толико опчињени својом идејом и заборавите на потребе ваших клијената, управо је купац неопходан за остваривање идеје. Зато је важно да не дозволите да производ влада истуацијом, ако није релевантан за купца. 7. Користите своју мрежуУпотребите своју мрежу или направите једну са којом ћете штедети. Важно је да пронађете људе који могу да вас инспиришу и контакте да развијете своју идеју. Најбољи начин да се изграде дугорочни односи је да питате друге за савет и истовремено добијете непроцењиво знање са којим можете да делујете. 8. Узмите курс за предузетникаПостоји неколико добрих предузетничких курсева који вам могу помоћи да почнете. Универзитети нуде курсеве предузетништва, а постоје и приватни курсеви које можете пронаћи на интернету. Овде можете добити брз и једноставан приступ знању, искуству и мрежи, и то је добра помоћ за неког ко жели да реализује своју идеју први пут. 10. Користите интернетНа интернету можете пронаћи инспирацију и помоћ како да почнете са вашом идејом. Постоје форуми за предузетнике, на пример, то је добро место за почетак. На форуму можете разговарати са другим предузетницима и добити упутства 100 одговора (енглески)http://startvaekst.dk/entrepreneurshipindenmark.dk/tools_and_information/0/4 100 одговора (дански)http://startvaekst.dk/ nana and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ne ceka se pola sata, i naravno da ima ko isporucuje na kucnu adresu... ali jos nisam cuo da McDonalds isporucuje na kucnu adresu... Dragi kad si poslednji put bio u Srbiji? Poenta je i da ta isporuka kosta, a ovde vecina ljudi jedva imaju za lebac... Cuj ti musterija hahaha, probaj to da kazes kome je namenjeno pa ima da se provedes ovako Crveni Baron and nana је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Next! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 O cemu pricas? "Ne radim" se pise odvojeno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 А шта мислите о рестаурацији старог намештаја? Истина је да на нашим бувљацима нема баш толико тога да се нађе када су прави и квалитетни комади у питању, али то никако не значи да их нема. Добри комади намештаја, као што су креденци, полице, кревети и сточићи од масивног дрвета увек нађу место у модерном ентеријеру, штавише, људи воле да експрериментишу. По мени, ово је јако интересантан посао јер не захтева баш велику машинерију од алата, али захтева време и посвећеност, а верујем да је довољан један добар сајт да би људи куповали. А и ево, имамо архитекту међу људима коме може директно да се понуди за неко од решења. Следећи пут отворите четворо очију кад пролазите поред бувљака! Dragi је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 А шта мислите о рестаурацији старог намештаја? Истина је да на нашим бувљацима нема баш толико тога да се нађе када су прави и квалитетни комади у питању, али то никако не значи да их нема. Добри комади намештаја, као што су креденци, полице, кревети и сточићи од масивног дрвета увек нађу место у модерном ентеријеру, штавише, људи воле да експрериментишу. По мени, ово је јако интересантан посао јер не захтева баш велику машинерију од алата, али захтева време и посвећеност, а верујем да је довољан један добар сајт да би људи куповали. А и ево, имамо архитекту међу људима коме може директно да се понуди за неко од решења. Следећи пут отворите четворо очију кад пролазите поред бувљака! Ovo je u Americi jako popularno. I ljudi zgrću dosta para. Meni se jako svidja taj retro stil. Ali ovo je Srbija za jedno 10godina možda krene ovo i kod nas.. Ali jeste dobra ideja. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Za rad sa drvetom, za neke osnove treba bar godinu dana da se nauci, al posto se vreme ubrzalo to bude mnogo brze Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука