nana Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Е да, правде ради ...не поменусмо лисичарку а она је феноменална.Чини ми се да се не гаји ( бар до сад за то нисам чула). Ја бих због ње моментално оставила све моје бизнисе и само њу гајила. За сада долази директно из шуме што наравно поред невероватног ужитка доноси и одређен ризик Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Е да, правде ради ...не поменусмо лисичарку а она је феноменална.Чини ми се да се не гаји ( бар до сад за то нисам чула). Ја бих због ње моментално оставила све моје бизнисе и само њу гајила. За сада долази директно из шуме што наравно поред невероватног ужитка доноси и одређен ризик Срнећа шапа(сунчаница), вргањ, дивљи шампињон....све укусне гљиве. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Унапред да се извиним ако ово не мож да се учита и ако неко има воље нека доправи па да после прокоментаришемо. Израдом овог и њему сличних алата могу се такође зарадити новци.... www.youtube.com/watch?v=qn3Xje8cj_8 Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Moze da se sade lesnici i usput u korenu i tartufi, al za to treba jedno 5 godina ili kolko vec... Valjda posle dve tri godine krece lesnik... Treba sistem za navodnjavanje kap po kap i da se cisti od korova, ali tu su i lopovi koji cak stave u teglu papiric sa ucenom, zamislite to, pa ih onda vijas sacmaricom da ne otfikare sva stabla... E u kakvoj usranoj drzavi zivimo nemam reci Agaton Vuzman and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Када се ваљано спреме имаш осећај као да једеш месо...такорећи меснате и укусне...онако велакчке буду па их можеш спремати на разне начине... Иначе код гајења буковача је малко непријатно кад пусти споре, у време брања...ко има бронхијалне проблеме не би требало тиме да се бави...тера на гушење... Што се тиче осталих гљива за узгајање имамо и шитаку, која је једна изврсна гљива...зову је гљива јапанских царева. Узгаја се по сличном принципу као и буковача... Ако расте на храстовој пиљевини онда производи лентинан и здрава је..оће чак и буковача само у мањем проценту. Јако добра фора код шитаке је да се узме цепаница или пањ храста и запати се у њ мицелија шитаке...и онда лепо береш док је то парче дрвета... Ja sam davno gledao neku emisiju na TV o bukovacama ako se ne varam , spremili jedno 10 metara drva, slozili ovako kao na tvojoj fotki, izbusili rupe burgijom i napunili sa semenom, micelijom ili kako se vec zove ...pa ako se primi i krene beres pecurke dok ima drveta ... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Тања1, nana, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 E u kakvoj usranoj drzavi zivimo nemam reci Можда сам ја крива и томе? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 помогла ми деца ...ево www.youtube.com/watch?v=h_lxpA0lhDc Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Можда сам ја крива и томе? Nego sta! Dodji vamo da nam pomognes, a ne tamo iz tople udobne fotelje da dajes savete Тања1 and nana је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 помогла ми деца ...ево www.youtube.com/watch?v=h_lxpA0lhDc hahaha, e sta ti je Rus.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 hahaha, e sta ti je Rus.... Али да знаш .....стварно су генијалци , ја имам већ неке од приказаних у том потезу и обзиром на моју ослабљену леву руку и године једино захваљујући њима и успевам и још уживам док радим Много сам се намучила док сам дошла до њих а ништа није тешко да и наш неки вариоц то изради. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Nego sta! Dodji vamo da nam pomognes, a ne tamo iz tople udobne fotelje da dajes savete Не пада ми на памет! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Dobro ondak, pokuso sam, bolje ista nego nista, davaj savete Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Када се ваљано спреме имаш осећај као да једеш месо...такорећи меснате и укусне...онако велакчке буду па их можеш спремати на разне начине... Иначе код гајења буковача је малко непријатно кад пусти споре, у време брања...ко има бронхијалне проблеме не би требало тиме да се бави...тера на гушење... A kakvo je trziste? Kakva je traznja, primena (osim u prehrani), kakva je ponuda? Ima li nekih drzavnih olaksica/otezavanja u proizvodnji istih? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Triziste su ti svi ljudi u okolini. Sve ostalo sto si nabrojao je nebitno. nana је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука