свештеник Александар Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Jupiteru Sveto Pismo sam poćeo da čitam u 11. godini sada imam 45.Ipak si ti drzak, bezobrazan i nedoučka nadobudna. Ненад Р., verum est in beer, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Jupiteru Sveto Pismo sam poćeo da čitam u 11. godini sada imam 45.Ipak si ti drzak, bezobrazan i nedoučka nadobudna. Tvoja je stvar koliko si ti citao Pismo, da li ti mozes da ovde dokazes da znas sta u njemu pise ili ne ? Zasto sam ja drzak i bezobrazan ? nikoga ne vredjam nicime, nikako, postujem cak i tvoje ovakvo ponasanje, zato sto je i ono - Bozija Volja. Ajde ti lepo ovde ljudima, na osnovu " Svetog Pisma kojeg mozes da nastavis da citas " nam objasni ko je i sta je Otac, koj je i sta je Sin a ko je i sta je Sveti Duh ? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Mislim da ne treba biti vidovit i predvideti da ces ti uskoro da fasujes bananu ako tim tonom nastavis da se obracas ljudima, ne znam jel tako radis i uzaprave, cisto sumnjam, jer ne bi imao nijednog prijatelja. nana and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Jupiteru ne vredi ovde da se ubedjujemo. Smiri se malo sa Sv. Pismom, Ne verujemo mi u Sv Pismo već u Hrista. Šta me briga za Sv Pismo ako nema Boga i smisla života i Hrista. Nije ovo matematički forum pa da ti nešto dokazujem i nema ovde prostora za to jer niko ne čita duge postove.Provociraš ovde Pravoslavne koji znaju Sv Pismo triputa bolje od tebe. DYNABLASTER, Ненад Р., Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Tvoja je stvar koliko si ti citao Pismo, da li ti mozes da ovde dokazes da znas sta u njemu pise ili ne ? Zasto sam ja drzak i bezobrazan ? nikoga ne vredjam nicime, nikako, postujem cak i tvoje ovakvo ponasanje, zato sto je i ono - Bozija Volja. Ajde ti lepo ovde ljudima, na osnovu " Svetog Pisma kojeg mozes da nastavis da citas " nam objasni ko je i sta je Otac, koj je i sta je Sin a ko je i sta je Sveti Duh ? Јупитеру прочитај текстове на теми Сусрет са Христом, можда помогне. Дај нешто бар прочитај и размисли о томе, само би да се надмудрујеш и постављаш питања. А постоје силне књиге које ти могу помоћи да схватиш Свето Писмо. Или преслушај неко предавање на тему која те интересује ако нећеш да читаш. Стварно не схватам поенту овог твог наступа и оволиког куцкања овде. ИгорМ, DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Citiraj jedan moj post koji " huli na Pravoslavlje " ? Gde sam ja rekao da je Isus Hristos bio " samo covek " ? Ali cinjenice da Isus nije Gospod Bog se nalaze sirom cele biblije a narocito u recima Hristosa. http://www.pravoslavlje.net/index.php?title=%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%B8_%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%99%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80 verum est in beer, Mironosica, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Jupiteru ne vredi ovde da se ubedjujemo. Smiri se malo sa Sv. Pismom, Ne verujemo mi u Sv Pismo već u Hrista. Šta me briga za Sv Pismo ako nema Boga i smisla života i Hrista. Nije ovo matematički forum pa da ti nešto dokazujem i nema ovde prostora za to jer niko ne čita duge postove.Provociraš ovde Pravoslavne koji znaju Sv Pismo triputa bolje od tebe. Ja tebe ne ubedjujem u bilo sta, znas i sam da je Hristos - istina, rec koja je postala - telo, Bogocovek. Znaci da sagledamo tu Hristovu istinu o kojoj je govorio u kanonskim jevandjeljima Svetih jevandjelista Mateja, Jovana, Marka i Luke. U kojima se i nalaze objasnjenja ko je Otac, ko je Sin, i sta je Sveti Duh. ( bez obzira sto je Hristos u Matej 11:27 rekao " Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna Sina do Otac; niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće kazati. " ) U celom svetu ljudi civilizovano razgovaraju o Pismu, postujuci apsolutno sve sto moze da se postuje, zasto je to nemoguce na ovom forumu ? Ja apsolutno podrzavam sve forme Pravoslavnog Bogosluzenja, i podrzavam sve ljude koji u Pravoslavnim hramovima traze Spas u Gospodu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.pravoslavlje.net/index.php?title=%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%B8_%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%99%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80 Matej 16:15-17 " Reče im Isus: A vi šta mislite ko sam ja? A Simon Petar odgovori i reče: Ti si Hristos, Sin Boga Živoga. I odgovarajući Isus reče mu: Blago tebi, Simone sine Jonin! Jer telo i krv nisu to tebi javili, nego Otac moj koji je na nebesima. " Jovan 20:17 " Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem. " Izvini sta je Isus ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 pogledaj pod 10. Ако неко не исповеда да је телесно распети Господ наш Исус Христос био истинити Бог и Господ славе и један од Свете Тројице, нека је анатема. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Nisam upućen čiji je blagoslov povučen? Koliko su onda sveštenici ovde pomagali da ne dodje do toga? I zašto bi se povukao blagoslov za ovaj sajt koji ima naprimer jednog Martirija? Mogao bi da spomenem još najmanje 3o pravednih duša i barem 70% dobronamernih Bogotražitelja (lutalica) jer niti mogu u svojoj Crkvi naći utešnu reč niti na ovom sajtu od sveštenika dobiti istu. (naravno ne generalizujem ) ? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.pravoslavlje.net/index.php?title=Пети_васељенски_саборDobri moj ogo opet ti je dosadno Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Dobri moj ogo opet ti je dosadno U pravu si, over and out hvala : ) Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 pogledaj pod 10. Ако неко не исповеда да је телесно распети Господ наш Исус Христос био истинити Бог и Господ славе и један од Свете Тројице, нека је анатема. Pa i ja sam rekao da je Isus Hristos bio Bog i jedno sa Gospodom, kao sto je i on sam rekao u Jovan 10:30 " Ja i Otac jedno smo. " Da li ti znas sta znaci ta rec koju si sada i sam citirao a glasi " bio " ? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Исус је Бог Јупитеру.Његово Ја је нестрворено, Ја Сина Божијег или Бога Сина. Исус је по природи Бог али је у Своју Божанску Личност узео и људску природу.Потребно је овде страница и страница да би се све поткрепило Св Писмом. За Духа Светог се не може рећи шта је већ Ко је, пошто је и Дух Бог по природи и посебна Личност такође нестворена.И о Њему постоје сведочанства у Писму или код Св Василија Великог у књизи О Духу Светом у којој се Писмо цитира .Ти ниси зрео за дискусију јер подбадаш што се одмах препозна,барем ја препознам, Mironosica, Ненад Р., Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Ali cinjenice da Isus nije Gospod Bog se nalaze sirom cele biblije a narocito u recima Hristosa. Reče li ti ovo, ili si se pogrešno izrazio? Ayla , Mironosica, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука