Jump to content

Зашто се суши зимзелено дрвеће широм Србије

Препоручена порука

Svako ko prica o trovanju zapada i Amerike nas Srba i Srbije,a sve zivo su potrovali je onaj koji bi da gazi i lomi lobanje,valjda necije.

Zakonom zabraniti da se prica o trovanju i osiromasenom uranijumu,demokratijom do pobede! Ko ne shvati da nam je Americka vlast bratska taj u tvorza i jos pride da prica da nas braca truju? ne ide,ljudi,ne ide. Tvorza ili laza za takve manipulatore i teoreticare zavere i jos pride lomace lobanja.

Ugasio se alarm,paznja,paznja prestanak opasnosti. Do sledece prilike.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 19. 8. 2013. at 20:33, Juan Valdez рече

Извини, јако ми је тешко да се суздржим кад су у питању ови ликови који би да газе и ломе лобање.

nemoj se nerviraš, nije dobro za lepotu i ten kože :D

Подели на овим сајтовима

мени се осушила јелка испред куће и доста зеленина у порти али нисам обраћао пажњу на то. да ли се заиста дешава широм Србије? Ај људи погледајте мало око себе па напишите.

Подели на овим сајтовима

Da nije mozda ovo u pitanju? :D

220px-Epic_%282013_film%29_poster.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 19. 8. 2013. at 21:45, Partibrejkers рече

менис еосушила јелка испред куће и доста зеленина у порти али нисам обраћао пажњу на то. да ли се заиста дешава широм Србије? Ај људи погледајте мало око себе па напишите.

Ја сам то приметио на гробљу. Готово 90% зимзеленог дрвећа разног годишта је од ове године потпуно суво. Питам гробаре о чему се овде ради а они се зезају кажу то Норберт залива бензином да би касније мого да носи дрва кући за зиму.

Уствари немају појма.

Подели на овим сајтовима

Suše se četinari, oni imaju površinski koren i svakako da im ove vrućine smetaju. A kad oslabe napadnu ih nekakve boleštine i onda to krene redom.

Malo je čudna ta teorija o sušenju zbog Amerikanaca, najveći broj sušenja stabala u Srbiji, negde sam pročitao, zabeležen je 1985 godine.

Čitam da se na Tari osušilo 25000 stabala. Koliko mi poznato tamo baš nisu nešto bombardovali.

Iznenadio me jedan podatak, da je dovoljno da se temperatura u proseku poveća za samo 2C i to već izaziva kolaps kod biljaka. 

Подели на овим сајтовима

Moje selo je blizu Lapova

i dosta novih bolesti su se pojavile sto se drveca tice.

Mnogi kazu da je delom kriva i fabrika Kronospan

http://www.lapovo.org/main/privreda/preduzeca-i-kompanije/kronospan-srb-d-o-o/

iz cele Srbije i regiona donose drva, a sa njima i razne bolesti koje se sire.

Подели на овим сајтовима

On 19. 8. 2013. at 20:36, МилошБГ рече

Svako ko prica o trovanju zapada i Amerike nas Srba i Srbije,a sve zivo su potrovali je onaj koji bi da gazi i lomi lobanje,valjda necije.

Zakonom zabraniti da se prica o trovanju i osiromasenom uranijumu,demokratijom do pobede! Ko ne shvati da nam je Americka vlast bratska taj u tvorza i jos pride da prica da nas braca truju? ne ide,ljudi,ne ide. Tvorza ili laza za takve manipulatore i teoreticare zavere i jos pride lomace lobanja.

Ugasio se alarm,paznja,paznja prestanak opasnosti. Do sledece prilike.

Jel ti stvarno verujes da zimzileno drvece opada jer su nas "amerikanci trovali" ?

Davao si mi onomad neke statistike po vecanju obolenja itd... a ne mislis mozda da je to posledica toga sto smo najveci pusaci u evropi i popijemo najvise alkohola to jest sami se trujemo. Sto imamo jako losu perventivu bolesti. 

Drugo, kako su mogli amerikanci za 90 dana toliko da nas otruju? Pa nisu to gasne bombe i hemijsko oruzije pa da nas truju.

Nekako konstatno ponavljas jednu te istu pricu ko i ovaj Berkut al nikako da pruzish neki konkretan dokaz. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Treba u ustav Srbije uvrstiti obavezno, da svaka nedaca koja dolazi na Srbe i Srbiju dolazi zbog Amerikanaca. 

Takodjer skupstina da predlozi zakon kojim ce biti kaznjivo negiranje pogubnosti Amerike na Srbe i Srbiju, i da se odredi zatvorska kazna u iznosu od 1 do 3 godine za svakoga ko negira ovako jasne cinjenice. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Јуче смо у селу запазили да се сасвим осушила једна висока јелка.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

O majko ovaj kao sarkastican,onaj se pita kako je moguce za samo 3 meseca toliko da nas otruju,sad vise nije ni pitanje da li su,nego mali je to rok bio sta je 3 meseca pih ajde da je godinu dve pa i da kazemo nesto i da ih pohvalimo ovako za 3 meseca puj pike nije to nista. Pritom uopste nisam pricao o susenju drveca,vec generalno kad se berkut dohvatio toga sam ga upozorio da se sad verovatno pali alarm onih koji za sva zla koji su nam ameri i zapad naneli govore da je plod maste.

Ma nisu ljudi sta vam je,to su bacali skupoceno djubrivo da bi bolje raslo povrce i voce u nasoj zemlji. Amerikanci su nasi spasioci,oni misle nama jako dobro i oni su nam braca.

Svaka prica o trovanju,o osiromasenom uranijumu,o stetnosti Americke politike za ceo svet (Avganistan,Irak,Egipat,Libija,Srbija...) jeste plod patriota i plod lazi. Zivela Amerika i ziveli svjatejsi Klinton,Bus i Obama. Da nije njih u svetu bi bilo mnogo zla i mnogo ratova.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Цитат
Svaka prica o trovanju,o osiromasenom uranijumu,o stetnosti Americke politike za ceo svet (Avganistan,Irak,Egipat,Libija,Srbija...) jeste plod patriota i plod lazi. Zivela Amerika i ziveli svjatejsi Klinton,Bus i Obama. Da nije njih u svetu bi bilo mnogo zla i mnogo ratova.

Da ti otkrijem jednu tajnu, ako mislim da nas nisu trovali ne znaci da pravdam ono sto jesu radili, a to je unistili infrastrukturu zemlje, pobili jedanu kolicinu civila i mesali se tamo gde im mesto nije.

Idiotski je povezivati bombardovanje 99te sa povecanim brojem kancera i opadanjem zimzelenog drveca. 

Ne znam odakle uopste nekom ideja da to ima neke velike veze jedno sa drugim..

Pa me cisto zanima da li stvarno verujes da smo mi na taj nacin otrovani... jer jedno sa drugim veze nema a voleo bih da vidim kako si ti to povezao... ako si uopste nekako i povezao.

A ja cak nisam ni siguran da je trovanje bilo koje vrste uopste postojalo. Osim sto se ponavlja jedna te ista prica nigde nisam video nijedno merenje nivoa radijacije u Srbiji koje je van normalnih standarada.

Dakle ne znam sta si istripovao i odakle

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 11:39, ћиɓǝн нɐʚи рече

Јуче смо у селу запазили да се сасвим осушила једна висока јелка.

Puno se jelki osušilo ove godine, ja posle Božića dam jelke da se posade i to su predivne jelke koje mi uzgaja jedan rasadnik u Pločicama kod Smedereva. 

Kad sam video da su se one najstarije i najlepše posušile tako mi bilo žao.

Posle mi objasnili da to što mi zovemo jelka je u stvari smrča a ja kupova sve srebrne, i da je smrča  najosetljivija od svih vrsta zimzelenog drveća.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...