Висибаба Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Појава сушења зимзеленог дрвећа у Србији је страшна. !!!??? Да ли ће нам се сушити и листопадно дрвеће !!!??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 ...da, i ja sam to primetila....strasno....susi se zelenilo na sve strane.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Рекоше ми да се суши дрвеће које има површинско корење због суше. А да оно са дубоким корењем није угрожено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ја већ мислио да опет запрашују. Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Išao sam skoro u Topolu i jezivo je videti kako se drveće suši. Najugroženije od voćaka kažu mi da su trešnje. мирођија and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Mogu oni da pricaju sta hoce,otrovali su nas 1999-te a,a ne smeju to da javno kazu,jer bi narod zahtevao odmazdu,a kako je sprovesti and jacim?! Susi se sve po Srbiji,radjaju se zivotinje sa dve glave,12 nogu,al' najstrasnije sto ljudi ne mogu imati decu.I sve je vise takvih...... Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Нису нас само отровали него су нам даровали и разних инсеката...јел се сећате оних црноих буба, мислим да их народ прозвао "клинтонке", што су падале са бандера ноћу...сад их нема нешто, на срећу... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 On 19. 8. 2013. at 16:51, Berkut рече radjaju se zivotinje sa dve glave,12 nogu Докази Беркуте, докази! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Haarp, 100 % oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 On 19. 8. 2013. at 19:40, Ђуро Станивук рече Нису нас само отровали него су нам даровали и разних инсеката...јел се сећате оних црноих буба, мислим да их народ прозвао "клинтонке", што су падале са бандера ноћу...сад их нема нешто, на срећу... Ambroziju da ne zaboravimo, kao i na teror ozbiljnih bolesti u zemlji Srbadiji.... On 19. 8. 2013. at 19:43, Милан Ракић рече Докази Беркуте, докази! http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:295058-Tele-sa-dve-glave http://www.kurir-info.rs/jagnje-sa-sest-nogu-clanak-74170 Za ostale informacije, koristi Google. Samo cu prosledeti jos jedan link sa bratskog foruma na temu posledica Bombardovanja. http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=7&t=3575&st=0&sk=t&sd=a&start=20 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 On 19. 8. 2013. at 16:51, Berkut рече Mogu oni da pricaju sta hoce,otrovali su nas 1999-te А је л' то објашњава и појаву и сорте којој ти припадаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 On 19. 8. 2013. at 20:18, Juan Valdez рече А је л' то објашњава и појаву и сорте којој ти припадаш? За ово сам ја уверен да је тачно после 1999 али за тебе јуан. Њујорк Тајмс о „чишћењу“ Србије Ђуро Станивук, Berkut and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Neeee upalio se alarm kod ovih amerikanofila,sad ce dokazi da nas nisu trovali a i ako jesu to nema posledica,vec samo izmisljotina onih koji zele da naude majci Americi. Uglavnom dan mrmota. Cudo nije bio neki zvanicni protest kod lekarske komore Srbije da ne lazu narod i da ne sire antipatije prema velikoj i ispravnoj Americi. Баба and Berkut је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 On 19. 8. 2013. at 20:18, Juan Valdez рече А је л' то објашњава и појаву и сорте којој ти припадаш? samo malo spusti loptu Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Takodje postoji i nekoliko vrsta agresivnih ribljih korova u nasim vodama, uvezenih, naravno, iz Amerike, koje nam desetkuju plemenitu ribu... Баба је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука