Ayla Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Pitaj ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 "Mir pod vodom" vježba, olovka JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Za moju malenu :** Ayla , Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Лидија Миленковић, Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ayla , Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Priprema, olovka Данче*, GeniusAtWork, Срђан Шијакињић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-XuqivC_3lMo/U34ozzhh8EI/AAAAAAAAeIw/L7jkkcdBNhc/w426-h639/f110b8ed6b28c4f874ffa60b2874de99.jpg Ayla , Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Svaka bora i svaki ožiljak, govori više od riječi...život je ostavio trag.Vrijeme, olovka. keka, Amina, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Priprema, olovka Ovo oko je sigurno da će obići sve što je do sad stvoreno, i veruje da stvaranje nikad prestati neće. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 You can goYou can start all over againYou can try to find a way to make another day go byYou can hideHold all your feelings insideYou can try to carry on when all you want to do is cryAnd maybe somedayWe'll figure all this outTry to put an end to all our doubtTry to find a way to make things better now andMaybe someday we'll live our lives out loudWe'll be better off somehowSomeday Ayla , Данче* and Amina је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Priprema, olovka Ayla predivna tema...misticna,pomalo neobicna a u istom trenu previse emotivna...bar meni... ...Očima kao u gazele, mogla je u svakom trenu, iz zasjede, jednim jedinim pogledom tisuću duša prostrijeliti. Što rekoh? Jednim treptajem oka mogla je sav svijet usmrtiti.... Ayla and Amina је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Ayla predivna tema...misticna,pomalo neobicna a u istom trenu previse emotivna...bar meni... ...Očima kao u gazele, mogla je u svakom trenu, iz zasjede, jednim jedinim pogledom tisuću duša prostrijeliti. Što rekoh? Jednim treptajem oka mogla je sav svijet usmrtiti.... Hvala, @, od tebe uvijek dobijem toplu i dragu riječ...kako ja, tako i svi, a to govori o tebi. Raskomoti se ovdje kao u svom domu...zadovoljstvo mi je čitati sve što napišeš Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Hvala, @, od tebe uvijek dobijem toplu i dragu riječ...kako ja, tako i svi, a to govori o tebi. Raskomoti se ovdje kao u svom domu...zadovoljstvo mi je čitati sve što napišeš Хоћу Ајла пријају ми твоји постови,топлину и осећајност коју показујеш кроз постове твоје...Да знаш да ћу радо посетити твој ЖРУ дневник и оставити нешто намењено теби...Задовољство је обострано! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Postoji dosta zapisa koji svjedoče o plemenskim pravilima. Jedno od pravila je vezao za gosta, a glasi - svi namjernici su dobrodošli, svi se jednako ljubazno dočekuju, i svi koji odlaze ostavljaju "trag", kao otisak svoje šake. Ja volim ovu temu, sreća pa se šake "skrivalice" ocrtavaju samo u glavi ostavljača. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука