Jump to content

Reci u sred Srbije: Ja sam Srbin... tesko ili ne?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tako je pocelo i Hriscanstvo, mnoge dobre i lose ideje i pokreti upadaju u taj opis.

Aj da budem blag... TAKO NIJE POCELO HRISCANSTVO! :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Aj da budem blag... TAKO NIJE POCELO HRISCANSTVO! :)

Ako hocemo da gledamo objektivno (a trebalo bi ) da tako je pocelo. 

I za fasistu su ti fasisti ustvari vizionari, geniji i nadljudi. Ko sto je za komuniste Lenjin svetac. Za nas je Hristos bog sto ne znaci da mora biti za sve druge. Za nas su apostoli sveci, sto ne znaci da za nekog drugi ne moze da ih posmatra kao fanatike koji su pratili jednog u nizu jevrejskih proroka. Za nacistu je Hitler genije itd... 

Svaki pokret na ovom svetu ima svoju viziju, svog mesaju, svog genija koji propagira apsolutnu istinu. 

Ti polazish od stava da je Hristos istina(sto je dobro) i onda mislis da je to istina koju svako mora da prihvati (sto je lose)...

Bez uvrede ali trebalo bi da skapiras da je HRistos za pocetak tvoja istina.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako hocemo da gledamo objektivno (a trebalo bi ) da tako je pocelo. 

I za fasistu su ti fasisti ustvari vizionari, geniji i nadljudi. Ko sto je za komuniste Lenjin svetac. Za nas je Hristos bog sto ne znaci da mora biti za sve druge. Za nas su apostoli sveci, sto ne znaci da za nekog drugi ne moze da ih posmatra kao fanatike koji su pratili jednog u nizu jevrejskih proroka. Za nacistu je Hitler genije itd... 

Svaki pokret na ovom svetu ima svoju viziju, svog mesaju, svog genija koji propagira apsolutnu istinu. 

Ti polazish od stava da je Hristos istina(sto je dobro) i onda mislis da je to istina koju svako mora da prihvati (sto je lose)...

Bez uvrede ali trebalo bi da skapiras da je HRistos za pocetak tvoja istina.

Vredjas me Hristos je svacija Istina!

Подели на овим сајтовима

Vredjas me Hristos je svacija Istina!

Ne znam sta ti nije jasno kod koncepta slobodne volje i kako ja tebe vredjam kada ti kazem da Hristos nije Cloudova istina?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam sta ti nije jasno kod koncepta slobodne volje i kako ja tebe vredjam kada ti kazem da Hristos nije Cloudova istina?

Slobodna volja postoji samo i jedino na jedan način,što će reći da tvoja slobodna volja nikada neće moći da prevaziđe tvoje mogućnosti u materijalnom svetu jer samo u okviru tvojih mogućnosti tvoja slobodna volja može doći do izražaja,i nikako drugačije.Stoga poimanje slobodne volje kao neke sveprisutne slobode je jedostavno neralna.Jednostavno,takav koncept slobodne volje u realnosti ne postoji.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Да не скрећем тему, ал` само да кажем да ово што је Зоске пренео од своје другарице нема везе с` везом... :)

Hoces ti da mi pomognes da kazem bratu milosavljevicu da je Hristos Bog i Istina a ne cloudio sa svojom proekcijom o zivotu?

Подели на овим сајтовима

Да не скрећем тему, ал` само да кажем да ово што је Зоске пренео од своје другарице нема везе с` везом... :)

А како теби да верујем кад ти спадаш у оне који још морају да се шлихтају? Јави се за петнаестак година. :)

Подели на овим сајтовима

Hoces ti da mi pomognes da kazem bratu milosavljevicu da je Hristos Bog i Istina a ne cloudio sa svojom proekcijom o zivotu?

Ти брату Милосављевићу да купиш гајбу пива па те можда упозна са неко онако лепо девојче...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

stevo izvukao si mi toliko para iz dzepa danas prvo ti pa posle gajba za krusevljane mislim da je bilo dosta nemam vise ni za tacnu u Crkvi.

Подели на овим сајтовима

Zbog toga ovde druga, treća i eventualno četvrta generacija došljaka (deca i unuci dođoša) najviše ističe svoje poreklo, jer uvek su bili stranci, nikad nisu bili prihvaćeni kao ravnopravni ljudi.

Лично, моја породица и ја никада нисмо имали проблема са правима, увек прихваћени и равноправни. Више се осећам странац кад слетим у Београд...пала с Марса. 4chsmu1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Лично моја породица и ја никада нисмо имали проблема са правима, увек прихваћени и равноправни. Више се осећам странац кад слетим у Београд...пала с Марса. 4chsmu1

I to je istina medjutim niko ti nece uskracivati zakonska prava ali si uvek nekako stranac za njih...

Mozda ja to poredim sa Slovenijom gde sam rodjen i gde sam zavrsio skolovanje i gde sam osetio taj jedan duh neprihvatanja...

Mozda i sami gresimo malo oko prilagodjavanja mentalitetu i truda da se taj narod gde trenutno zivimo istinski i upozna...(ovo vazi za klasicne gasterbajtere)

Meni je prirodno da zivim sa drugim narodom ne moram da sam u Srbiji ali..uvek kazem ali...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...