Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ајде без вређања, молим вас. Милосављевић, интерна опомена. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Druga tema. Sad primenjuje silo van SAD sto je jako lose, ali unutar SAD slabije. Ono sto ti kauboj prica jeste teznju ka tom unutrasnjem stanju SAD-a Скоро сам причао са другарицом,живи у уса дуго,20-ак година,и њене речи: Многи се варају кад мисле да је у Америци ,демократија,слобода,толеранција ,па и стандард,а то уопште није тако, тако да не слушате ове нове емигранте шта вам причају,они се сад морају да се шлихтају ... Дакле дословце ми је тако написала, и ја јој верујем... Лидија Миленковић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Nisu,naravno, Cak su imali i besplatan taksi kuci. To su ti arsini. Dok jedna strana odgovara za pevanje pesme ili mrkog pogleda,druga moze pred policijom da radi sta hoce ali niko ih ne dira,jer nije demokratski. Лепоте либерализма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Био сам присутан следећој сцени...пијани припадник једне од мањина, правио је озбиљан проблем на радном месту једног мог пријатеља.Када су га лепо замоли да се склони и да оде, почео је да вређа и да псује најгоре могуће. Када је добио дланом по шији, после више уљудних молби да се удаљи, хладно је, на наше чуђење, окренуо број телефона једне од веома битних фигура у невладином сектору и покушао да се жали за малтретирање на националној основи...био сам пренеражен оним што сам чуо и видео...згадио ми се он и згадила ми се држава у којој живим. Лидија Миленковић, МилошБГ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Скоро сам причао са другарицом,живи у уса дуго,20-ак година,и њене речи: Многи се варају кад мисле да је у Америци ,демократија,слобода,толеранција ,па и стандард,а то уопште није тако, тако да не слушате ове нове емигранте шта вам причају,они се сад морају да се шлихтају ... Дакле дословце ми је тако написала, и ја јој верујем... Pored zvonka znam jos dva momka koji zive u usa skoro ceo svoj zivot. Isto tako imam gomilu tazih emigranata koji su tamo par godina. Ima i USA svoje mane, ali je USA unutar sebe pravna drzava kakva Srbija nece da bude skoro ako nastavi ovako. Primer te pravne drzave ti je to sto su americki sudovi vise puta naterali predsednike na smenu ( Klinton, Nikson) i podizali tuzbe protiv visokih drzavnih zvanicnika. To ti govori o integritetu tih sudova i snazi koju oni imaju u toj zemlji. DAkle tu postoji neka podela vlasti na visokom nivou, integritet sudova, odvojenost sudova i politike... naravno nista nije savrsheno, ali debelo preterujes kada kazes "kaubojska" Istina, ponasaju se kaubojski i fasisticki u spoljnoj politici. Zato je i ne vole. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 I ja sam patriota. A domace patriJote ne shvataju da biti patriota ne znaci zmuriti na mane svoje zemlje a vrline uvelicavati do nebesa... nego upravo voleti svoju zemlju IAKO si svestan svih njenih mana. A tih mana ne samo da si svestan nego konstatno ukazujes na njih i dajes svoj doprinos (koliko je to moguce) u resavanju tih problema i prevazilazenju mana. PatriJota udje u kucu, vidi da mu krov prokisnjava i onda izadje na ulicu sa transparentom "Moj krov je najveci i najcvrsci na svetu" Patriota udje u kucu, vidi da mu krov prokisnjava i onda pozove nekog i kaze "Brate, prokisnjava mi krov. Znas li nekog majstora" Ali se takodje zanimljiva stvar desi kad patriota proba da ukaze patriJoti gde je problem. PatriJota: (stoji na ulici sa transparentom) "Ziveo moj najcvrsci krov na svetu! Dole zle komsije koje mi tajno i organizovano prosipaju vodu po kuci svaki put kad pada kisa! Ziveo krov! DOle komsijski mocnici!" Patriota: "Komso... izvini, ali moram da ti kazem... kuca ti je mokra zbog toga sto ti krov ne valja... Komsije realno boli uvo da ti prosipaju bilo sta po kuci" PatriJota: Izdajnice!!! Zbog takvih kao sto si ti svima su nam tepisi mokri! Samo ti uzivaj na kafi sa komsijama, mislis da ce jedna kafica da ih umilostivi?! To su zveri koje imaju samo jedan cilj a to je da nam svima propadne parket od vlage i da nam se svi tepisi ubudjaju!" Patriota: "Ali pogledaj krov ti stvarno polomljen" PatriJota: "Znas li ti kalabicu nikola, da je taj krov podigao moj deda bre! I od tada ga jos niko nikad nije pipnuo! NIkakav remont nikakve popravke, ej! Znas kad bi ove zlocinacke komsije umele takav krov da naprave? Da nije bilo mog cukundede da im pokaze sta je crep, jos bi se pokrivali drvenim daskama!" Patriota: (facepalm) I od auora i od tebe sam ocekivao da kazes chudo da si srbin.... Ali vidim da ispod maskice sveznanja i prosvetljivanja sopstvenog naroda da i vama nije svejedno sto vam je tesko reci u sopstvenoj zemlji da si srbin. Pa makar mali deo tvoje prihvatljive populacije. Mene ne zanimaju patriote ti si mene pomesao sa nekim zato i nisi u temi... Onoliko plitkih razmisljanja vise i ne mogu da nazovem trolovanje ali... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Да ли би моје дете имало делић оних права и привилегија које Црногоци имају у држави Србији? Ни у лудилу! Да ли моје дете може добити на поклон 30 бодова при упису у средњу школу, као што то добијају циганска деца која су у потпуности неписмена те нормалном човеку није јасно како имају 1 поен а камоли то што волшебно на крају имају 60 поена те испадоше још и одлични ученици који су имали савршено урађен пријемни тест? Може,али мало сутра! У животу нисам отишао код лекара да цигани нису имали првенство у односу на све друге, иако немају ни социјално, ни здравствено, нити плаћају икакав порез и остале дажбине држави,али лекари не смеју ни да зуцну када ови почну да их напушавају што се дозвољава да они чекају! Како би Хрватска реаговала са припадницима удружења српских ветерана када би затражили постављање спомен плоче палим српским борцима, на пример, у Загребу? Да ли је мени држава икада ишта дала као што даје мањинама? Што ја морам све да плаћам, а ако не платим, надрљао сам, као што то могу две категорије људи у Србији...мањине и богаташи? Што ја не добијем стан или кућу као цигани? Бежи бре...могао бих до сутра да набрајам ствари којима смо доказали да смо архиморони и ништа више, и да заслужујемо да нас свака шуша и уштва гу**! Када ми неко помене "законску једнакост свих грађана", добијем оспице! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам Србин, православни хришћанин, родољуб. Ето рек`о сам и није било тешко... Kad dodjes sred srbije javi se da odemo na pitjance i da me edno deset puta obradujes da si srbin. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Citajuci tvoje postove dolazim do zakljucka da vecinu stanovnika ove zemlje cine gejevi, liberali, demokrate, komunjare i evropejci koji upravljaju policijom, rukovode vladom i vlasnici su svih relevantnih medija. Njima suprotstavljeno je malo i nejako stado pravoslavaca... Možda je realno ne čine, ali stvarajući atmosferu i propagirajući sve pošasti, kao nešto što je normalno onda se dođe do takvog zaključka. Svi oni imaju prava i slobodu a čim se oglasi neko iz Crkve odmah mu ta ista prava i slobodu ograničavaju. Ko vaspitava decu u Srbiji? Porodica to ne radi, škola još manje, društvo ? koje? i kad se opet oglasi Crkva sa svojim stavovima, koji najnormalnije afirmišu nešto što je zdravo i normalno odmah se jave dušebrižnici pa stičem utisak da je manje zlo u ovoj zemlji biti narkoman nego vezan i veran svojoj Crkvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Kad dodjes sred srbije javi se da odemo na pitjance i da me edno deset puta obradujes da si srbin. Је л` ти плаћаш? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ova tvrdnja ti je super .... ukoliko ti fali pola mozga. Ja ne mogu biti fasista jer ja necu da zabranim komunistima da pricaju, da se demonstriraju, da paradiraju, a ja to necu, ja nemam nista protiv da komunisti paradiraju, gostuju u emisijama, ima svoju partiju i propagandu. Nadam se da sam ti sad nadokanadio to parce mozga koje ti fali pa si skapirao razliku. Evo bez uvrede nikako da shvatis da je fasizam poceo sa deset fanatika na ulicama sa jasnom idejom i ciljem... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Када ми неко помене "законску једнакост свих грађана", добијем оспице! facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Скоро сам причао са другарицом,живи у уса дуго,20-ак година,и њене речи: Многи се варају кад мисле да је у Америци ,демократија,слобода,толеранција ,па и стандард,а то уопште није тако, тако да не слушате ове нове емигранте шта вам причају,они се сад морају да се шлихтају ... Дакле дословце ми је тако написала, и ја јој верујем... Ma gde smes slobodoumnije da razmisljas u Americi van zvanicnog humanizma i slobode... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Је л` ти плаћаш? Vrlo DA ! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Evo bez uvrede nikako da shvatis da je fasizam poceo sa deset fanatika na ulicama sa jasnom idejom i ciljem... Mnoge stvari su tako pocele, sto dobre sto lose. Hriscanstvo medju njima, sa Hristosom i njegovim apostolima. Ma gde smes slobodoumnije da razmisljas u Americi van zvanicnog humanizma i slobode... Vidis ovo je recim oteska neistina. Amerika ti je zemlja gde apsolutno mozes da razmisljas kako hoces, imas raznorazne pokrete, organizacije, grupe itd... i ustav te stiti da imas to pravo. I u americi imas anti-gej pokret i demonstracije. Al jedna je razlika sustinska, njihovi anti gej likovi nikom nisu otvorili lobanju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука