Баба Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Епархија крушевачка-најновија епархија наше Цркве добила је свој најновији сајт. Сајт је урађен профи, веома је прегледан. http://eparhijakrusevacka.com/ Линкови, банери су доста велики у односу на већину сајтова, значи можете чак видети и шта је на слици. Интерактиван са ФБ страницом која има око 3400 чланова, ово ћу морати да искористим за неке рекламе, хихихихи... https://www.facebook.com/eparhija.krusevacka Твитер, уф виџет твитера ми се баш свиђа , скинуђу фазон за своје блогове и сајтове. https://twitter.com/krusevacka Посебно ми се дојми богата аудио и видео колекција, то је оно што је предност интернета, сад могу као робот Бендер да седнем пред сајт и по цео дан слушам попове и духовну музику док се боје не растопе. Е да постоји и опција слушања духовне музике током прегледа сајта. Страница у припреми - Парохије. Већина црквених сајтова ако и има ову страницу ретко кад прикажу географски где су те парохије, како изгледају та села, градови, а рецимо мене то веома занима. Тако да препоручујемо ономе ко буде уређивао ову страницу да убаци тај визуелни додатак, мимо оних таксативних навођења информација о парохијама. На пример управо ово је урађено на страници "контакт" : http://eparhijakrusevacka.com/kontakt/eparhija/ Јасно се види где је седиште епархије, која улица, све по реду и протоколу, то ми се свиџа. Има и једна отлична мапа у којој су назначени манастири ове епартије: http://eparhijakrusevacka.com/pravoslavna-eparhija-krusevacka/manastiri/ У сине нисам ни знао да има толико манастира. У Вестима постоји страница путописи дакле мало ко то ради квалитетно очекујем да прочитам добра запажања са путописа то су углавном ходочашћа мада не мора бити, као и добре фотке. Лепо је што постоји та страница. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 deluje vrlo kvalitetno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Ја једва чекам да скидам вести са новог сајта! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Ово као да је о.Иван одрадио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 On 12. 8. 2013. at 8:05, о.Небојша рече Ово као да је о.Иван одрадио. Мислиш тако добро изгледа, или тако је компликовано? Лазар Сарић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Сарић Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Одличан сајт хехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2013 На блиц сам погледао и у сваком случају овај је бољи од предходног - доста је прегледнији... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2013 @@Лазар Сарић, Добро нам дошао Лазаре, ако имаш времена сврати и до ове теме https://www.pouke.org/forum/topic/51-%D1%83%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5/page-275#entry718458 Лазар Сарић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Када будете све то одрадили што имате у плану, могли би да одрадите још нешто: Тамо где је списак манастира , мислим да неки манастир фали - рецимо овај (не знам дал је метох или самосталан) http://eparhijakrusevacka.com/praznik-svete-mucenice-nedelje-u-manastiru-petina/ такође видим да поједини манастири имају своје метохе (скитове) , као што је овај , те би и то могло да се дода ако не где је списак онда може у тексту историјата манастира и да се укратко допише историјат тог метоха. Исто тако ми могли да допуните још мало историјат (појединих или свих) манастира јер су поједини веома кратки. Пошто сам гледао доста сајтова манастира из осталих помесних цркава, предложио бих и ово. Могло би да се дода и Светиње манастира - да се напише шта поједини манастири имају од светих моштију, икона... Такође, могло би да се дода Живот манастира или Садашњи живот манастира - укратко да се опише, чиме се који манастир бави (рукодеље), ко је старешина (фотографија са додатком контакт адесе манастира или старешине манастира) и по могућству и списак братства и сестринства (ко је духовник женског манастира), може да се дода и по која фотографија да се види нека активност... било би фино да све ово има. Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Врх брате! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 On 12. 8. 2013. at 11:16, Martirije рече Када будете све то одрадили што имате у плану, могли би да одрадите још нешто: Тамо где је списак манастира , мислим да неки манастир фали - рецимо овај (не знам дал је метох или самосталан) http://eparhijakrusevacka.com/praznik-svete-mucenice-nedelje-u-manastiru-petina/ такође видим да поједини манастири имају своје метохе (скитове) , као што је овај , те би и то могло да се дода ако не где је списак онда може у тексту историјата манастира и да се укратко допише историјат тог метоха. Исто тако ми могли да допуните још мало историјат (појединих или свих) манастира јер су поједини веома кратки. Пошто сам гледао доста сајтова манастира из осталих помесних цркава, предложио бих и ово. Могло би да се дода и Светиње манастира - да се напише шта поједини манастири имају од светих моштију, икона... Такође, могло би да се дода Живот манастира или Садашњи живот манастира - укратко да се опише, чиме се који манастир бави (рукодеље), ко је старешина (фотографија са додатком контакт адесе манастира или старешине манастира) и по могућству и списак братства и сестринства (ко је духовник женског манастира), може да се дода и по која фотографија да се види нека активност... било би фино да све ово има. Добри су ти предлози, али то реци попу Ивану он је крушевачки а ја сам бачки како се то сад каже епархиот, јел. Ал добри су предлози. Него не само о намастирима него и о парохијама детаљније исто тако. Но то је вјеројатно посо који подоста траје треба прикупити све те информације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Sajt je super svaka čast tom koji ga je radio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2013 @@Жељко, ti si parokijski a ja namastirski čelovjeci Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Супер је сајт! Свака част. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Нова интернет презентација Епархије крушевачке 14. Август 2013 - 13:17 Са благословом Епископа крушевачког Господина Давида, урађен је нов, модеран, функционалан сајт Епархије крушевачке Редизајнирани сајт је замишљен тако да са посетиоцима оствари комуникацију-интеракцију. Разумевајући време у коме живимо и распрострањеност и значај друштвених интернет мрежа, комуникација са посетиоцима сајта ће се одвијати преко facebook коментара на самом сајту, преко наше званичне facebook странице, twitter странице, и преко e-mail адресе. Сваку вест или догађај можете коментарисати, делити са својим пријатељима, давати сугестије (преко e-mail адресе или преко странице на facebook-у). Поред ове предности, увели смо и опције разврставања вести, чланака, аудио и видео записа ради лакшег праћења догађаја на сајту. Такође, сваки догађај ће бити обележен и мапом тако да они који буду пожелели да посете неку цркву или манастир у нашој Епархији, лако ће се снаћи. Догађаји и новости ће се налазити на насловној страници (картица „актуелно“), где можете пратити све што се дешава у Епархији а заслужује простор на сајту. Вести и текстови могу се пратити у посебним картицама. Посебну пажњу смо посветили аудио записима нашег Епископа са одслужених Литургија, за Трпезама љубави, разговорима са верним народом, предавањима са Православног богословског факултета... такође, нисмо запоставили ни беседе свештеника, предавања са часова Веронауке за одрасле, видео записима (који су спаковани на једну картицу и веома лако доступни за прегледавање) и осталим мултимедијалним фајловима. На сајту можете слушати православне радио станице наш избор духовне и традиционалне народне музике. Планови за будућност Једна од одлика интернета је повезаност са свима који би могли да помогу још боље, квалитетније, ажурније обавештавање. Самим тим ћемо се трудити да се сајт наше Епархије повеже са свим релевантним сајтовима у нашој Епархији (градски портали, сајтови који се баве културом, традицијом, медијима...). Такође, планови су да свако намесништво има свој подсајт у оквиру сајта Епархије, те ће све информације из Архијерејских намесништва које су вредне пажње да се нађу на сајту Епархије. Презвитер Иван Цветковић, парох крушевачки www.eparhijakrusevacka.com Извор: СПЦ Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука