Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Ниси добро разумео, чикино. Ти велиш: питање које поп Зоран поставља јесте зашто синодска комисија није узела његово разматрање овог питања у обзир. - Ја ти лепо одговарам да је мој текст после настао, а да сада када постоји, а свако мало врше корекције, да се узме у обзир ово. Мислим да је све једноставно, није посреди нека хегеловска мисао да би се погрешно разумела, него само мало пажљивије читање и добра воља. Ма оке, погрешио сам. Док сам читао твоју скрипту о скакавцу и мраву у међувремену сам заборавео поанту због које си окачио пдф. Шта да радим волем Хегела од малих ногу, а и даље су ми мале ноге. Немам лошу вољу, дапаче врло си ми занимљив лик, само мало кад би имао бољу вољу у односу на мене све би било зупер. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Па да, зато су у мени неке владике и препознале онога ко ће све да уништи. Но, глупост је жилава и не треба је потцењивати. Ђаво не оре и не копа... Нигде нисам помињао тебе као некога ко ће све да уништи, него просто не волем такав однос према паорима као бескорисним за Цркву. Свако види оно кроз шта гледа. Crveni Baron and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Нигде нисам помињао тебе као некога ко ће све да уништи, него просто не волем такав однос према паорима као бескорисним за Цркву. Свако види оно кроз шта гледа. Види, попино, зато ти и говорим о доброј вољи (као што ти замераш мојој зловољности, тако да смо једнаки; остаје нам само лула мира). Не замерам паорима. Како се често уморим од борбе са нашим мраком, пожелим често да узмем да радим земљу и чувам стоку. најискреније. А међу сељацима имам мали милион пријатеља, али оних који су "здраве" памети. Никада нисам људе гледао по образовању него по васпитању и резону. Дакле, мало да узмемо од духана (иако не пушим, али ћу симболично то да урадим). Буди ми добар! Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Ne moze nista da unisti Crkvu ...NISTA! Niko nikad ovde koliko vidim i nije bio nesto za tezu da imate kapacitet koji ce unistiti Crkvu. To bi bila laz a ne glupost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Можда су хтели да приближе менталитету нашег народа а да задрже поенту, јер људи се овде гаде да виде скакавца а камоли да га једу, слабо ко зна да на тим просторима није ништа необично. Причао ми је другар са богословије да их у Израелу једу и дан данас, а овде би људи помислили да је неко скренуо памећу да га виде да једе скакавсе. Што се мене тиче, не би им замерио ни да су написали да је јео леба и туцану паприку . Srdjan, obi-wan and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Види, попино, зато ти и говорим о доброј вољи (као што ти замераш мојој зловољности, тако да смо једнаки; остаје нам само лула мира). Не замерам паорима. Како се често уморим од борбе са нашим мраком, пожелим често да узмем да радим земљу и чувам стоку. најискреније. А међу сељацима имам мали милион пријатеља, али оних који су "здраве" памети. Никада нисам људе гледао по образовању него по васпитању и резону. Дакле, мало да узмемо од духана (иако не пушим, али ћу симболично то да урадим). Буди ми добар! Ма добар сам ја шипак. Оке разумем те. Него ајд буди добар реци ми оно што питах негде на претходној страни какав је то вегетаријански лоби, од куде он, кад се појављује, који су му представници, каки је све утицај имо на наске ? Ево запалио сам лулу мира, лично сам је смото у ризлу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 A sto su izbacili jehovino ime to nikom ne smeta..... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Ма добар сам ја шипак. Оке разумем те. Него ајд буди добар реци ми оно што питах негде на претходној страни какав је то вегетаријански лоби, од куде он, кад се појављује, који су му представници, каки је све утицај имо на наске ? Ево запалио сам лулу мира, лично сам је смото у ризлу. . Тренутно сликам. Гледаћу да ти одговорим данас или сутра. Захтева мало времена. Не замери. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 A sto su izbacili jehovino ime to nikom ne smeta..... А од куде знаш да се баш тако звао ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 . Тренутно сликам. Гледаћу да ти одговорим данас или сутра. Захтева мало времена. Не замери. Шта сликаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Шта сликаш? Иконе 2: Богородица и Јн Бог. испод крста. У Цркви у Риму имају једно дрвено распеће у олтару па су наручили 2 табле од по метар да их ставе са страна. Ствар је одлична, кад је накачим, обавештавам. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 А од куде знаш да се баш тако звао ? Pa tako pise.....nego ovi pokvareni iz komisije sakrise...al sva sreca ovi se pojavila bratija iz bruklina da razotkrije zaveru..... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Pa tako pise.....nego ovi pokvareni iz komisije sakrise...al sva sreca ovi se pojavila bratija iz bruklina da razotkrije zaveru..... Мислиш да се ЈХВХ тако чита. Хех, причам недавно са једним назареном, и почо ми он тупити ону њихову класичну причу, оно одакле је Исус. А ја зезам па кажем: Пао с неба. Да, вели наразен, али где је рођен? Па у Витлејему - рекох. А назарен се мало збунио па вели: Добро то, него он је живео у назарету, јел тако? Па, рекох, јесте живео је у Назарету, ал каке то везе има с тобом ти ниси никад ошо даље од Новог Сада? Значи требао би да се зовеш чуружанлија а не назарен! Ех, шта да радиш баш сам неразуман... Crveni Baron, Blaža Željko, Милан Б and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Ma deca danas rastu bez roditelja nemas pojma kakve su njima nazaret price .... Sto mu ne rece za gedeona tri dana bi postrojavao drugare iz kraja... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Ma deca danas rastu bez roditelja nemas pojma kakve su njima nazaret price .... Sto mu ne rece za gedeona tri dana bi postrojavao drugare iz kraja... Јесте и кад то причаш данашњој омладини нико ти неверује. А у моје време... чек мало, ево опет изгледа ови неонацисти у комшилуку шенлуче, мора да су дошли себи због ове наоблаке, идем да видим шта се дешава...па кад поп Зоран наслика своје слике онда се враћам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука