Агница Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 1. 3. 2016. at 20:47, Рапсоди рече :smeh1: Evo me tu sam ciam i smejem se....... Nisam to rekla........kakva umerenost...........ja sam pričala o višem obliku uživanja ..........onom nebesnom........kad probiješ zemaljske okvire....... no nije to za svakoga мислим да се баш ради о умјерености..Господ није против уживања већ против неумјерености у истом.. тијело смо, душа, и дух,и свако од то троје тражи своју храну..потребна је умјереност да бисмо правилно избалансирали потребе ово троје.. и да, уживам да `вако "паметујем" Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 кад осетим тишину у којој све разлике ћуте кад се разумемо без речи Лапис Лазули, Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 1. 3. 2016. at 21:00, Драшко рече Oко? Јаје? Пролаз? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 1. 3. 2016. at 23:51, Плутон рече https://www.youtube.com/watch?v=hwTVq8SN__0 Taj рад брате, мученички је овај живот. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 1. 3. 2016. at 14:17, Лапис лазули рече evo Boban gore razbi glavu iz cista mira covek Свако се чеше тамо где га сврби... Тај кекс је супер ствар, знам из прве руке. Причао ми један што је глед'о... Елем, лепо је почела тема, заиста ми се допала. Овим спајањем је чак добила и деловало је да има смисла. On 1. 3. 2016. at 23:53, Pancakes рече Mi koji ne pominjemo seks, jasno je da nemamo praxis u tome. Најчешће је супротно. Теоретичари. Kaludjerovic Sreten, Плутон, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 2. 3. 2016. at 10:22, 3006 рече Свако се чеше тамо где га сврби... Тај кекс је супер ствар, знам из прве руке. Причао ми један што је глед'о... Imao je keks i rado ga se seca Kaludjerovic Sreten, Плутон and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 2. 3. 2016. at 11:44, Лапис лазули рече Imao je keks i rado ga se seca java, ovaj, jafa keks ili nalepše želje Лапис Лазули, Драшко, Кратос and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 I plazma keks ne pušta te da odrasteš. Kaludjerovic Sreten, Ronald and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 1. 3. 2016. at 22:11, Рапсоди рече Не, сви смо падом одозго........попримили мало свињског....неко мање неко више..........али позвани ........да то свињско превазиђемо.......узлетимо као албатроси...............Није то лако .........од свиње постати албатрос.......али се може .......када се хоће........ Ovo ti mnogo više liči na Origenovu ili neke druge dualističke jeresi nego na hrišćanstvo. Nismo bili čista bestelesna bića koja su pala u prljavi materijalni svet, na različite spratove, bar ne po pravovernom hrišćanskom učenju. Ne delimo se na duhovne, duševne i telesne - to čine gnostici i manihejci. Kada se čini da takvu podelu Pavle uvodi, to je posledica njegove debate sa gnosticima u kojoj naizgled, ali samo naizgled preuzima njihovu terminologiju, ali je obrće i, kod nas - katastrofalno lošeg prevoda. Mogu dalje o ovome ako nekog zanima. Mi se ne delimo na klase manje ili više telesnih, manje ili više duhovnih. Svi smo telesni, a jedan je Duh, Kome se možemo otvoriti ili ne. Svi smo svinje Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 2. 3. 2016. at 18:37, Paradoksologija рече samo naizgled preuzima njihovu terminologiju, ali je obrće i, kod nas - katastrofalno lošeg prevoda. Mogu dalje o ovome ako nekog zanima. mene interesuje Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 1. 3. 2016. at 19:41, Zero рече Početnik sam u tome. Ako ne mož da pogodiš, javi se pa kako da pogodim, nemam pojma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 2. 3. 2016. at 20:31, Иван ♪♫ рече pa kako da pogodim, nemam pojma To je neka umetnost 99% . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 U masaži stopala... Mojih naravno ... Nista lepše.. zaspem kao bebica.. Kaludjerovic Sreten, Ronald and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 2. 3. 2016. at 18:37, Paradoksologija рече Svi smo svinje Ја богами нисам ако си ти........ Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 On 2. 3. 2016. at 18:37, Paradoksologija рече Ovo ti mnogo više liči na Origenovu ili neke druge dualističke jeresi nego na hrišćanstvo. Nismo bili čista bestelesna bića koja su pala u prljavi materijalni svet, na različite spratove, bar ne po pravovernom hrišćanskom učenju. Ne delimo se na duhovne, duševne i telesne - to čine gnostici i manihejci. Kada se čini da takvu podelu Pavle uvodi, to je posledica njegove debate sa gnosticima u kojoj naizgled, ali samo naizgled preuzima njihovu terminologiju, ali je obrće i, kod nas - katastrofalno lošeg prevoda. Mogu dalje o ovome ako nekog zanima. Mi se ne delimo na klase manje ili više telesnih, manje ili više duhovnih. Svi smo telesni, a jedan je Duh, Kome se možemo otvoriti ili ne. Svi smo svinje Јао Парадоксална увек ме насмејеш, опет си свашта нешто осмислила што ја нисам мислила Ово горе што сам рекла, је чиста метафора, боље рећи симболика.Ја нисам дипломирани теолог.........оно теолог јесам...,,,,,али недипломирани Значи не пишем академским језиком , но језиком симболике / ти рече да никада ниси имала проблема у разумевању симболиста , некако моју симболику увек погрешно сконташ / Но шта сам хтела рећ...............овом малом метафорицом, ја нисам измислила неки нови догмат вере, неку нову заповест, нити покушавам угурати горе написано у Божије заповести. Свиња као свиња јасна је симбилика, опет и албатроса је јасна симболика........ брате мили не морам ваљда и то да анализирам. Стоји сви смо свиње или својим понашењем попримамо доста тога свињског, али........али свако од нас у себи носи и АЛБАТРОСА, е сад која ће живуљка у нама преовладати ............и да ли се повремено смењују ............то је на нама......имамо слободу да бирамо............. и не дај Боже да умремо као свиње........... да наши последњи трени овде на земној сени ....... буду свињски трени............ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука