Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Ja verni dvorski vesnik pohitao sam do dvorskog zvona aktiviracu sva zvona i klepetala jer se cudo desilo Zvonim da dodjete i Boga u Janku vidite. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 KОБилића сврби нос ... значи, биће тепање 4chsmu1 Разгоропађен и згађен на разне инсинуације о најављеној издаји краља, мрмља себи у браду Ко је Србин и српскога рода 'ође му је нешто засмрђело...пих Док је мене ... и сабље ми... бритке изостати ја нећу из битке ...!!!!! десница је моја јоште јака да одбраним својега Ујака Коло :oleeeee: пева : Жут се мјесец ноћас расрдио пак Даницу преко неба ћера заћера је небу за облаке, стаде мјесец пребрајат јунаке ко је вјера, а ко је невјера ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 On 2. 8. 2013. at 21:41, Volim_Sina_Bozjeg рече Ja verni dvorski vesnik pohitao sam do dvorskog zvona aktiviracu sva zvona i klepetala jer se cudo desilo Zvonim da dodjete i Boga u Janku vidite. Ој весниче, моја десна руко ти објављуј али не прећеруј! Нијесам ја к`о они краљеви штоно чине себе к`о божанства! Милом Богу сад нека је слава!!! Sara" је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 On 2. 8. 2013. at 21:51, Јанко рече Ој весниче, моја десна руко ти објављуј али не прећеруј! Нијесам ја к`о они краљеви штоно чине себе к`о божанства! Милом Богу сад нека је слава!!! Ja ga u tvojim recima videh a da covek ume da se kvari ume:) Zato zasuci mach Istine i ne propovedaj nikog ko nije u tebi Nek je slava Visnjem Caru i nek nam se u svakom javi Sara" је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 kad vam čitam stihove zamišljam da guslate to daje dodatnu "težinu" izrečenom :jtl2jq: (ne zamerite,ova tema mi je dobrodošla kao psihoterapija) Volim_Sina_Bozjeg and Јанко је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 За КОБилића и друштво у ћошку. Sara", Јанко and javor је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Послије добре клопе треба и залити мало, а угријало и јесте данас Јанко and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Puteva ima trista da se ode iz detinjstva, a samo se retki sete da ostanu večno dete. M.A. Биљана, Јадранка-Дервента, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 On 3. 8. 2013. at 9:00, Јадранка-Дервента рече Послије добре клопе треба и залити мало, а угријало и јесте данас Taj voz parkirajte za nasim stolom blagonosice Јадранка-Дервента and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Стиже још, не смије да зафали Sara" and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 On 3. 8. 2013. at 9:33, Јадранка-Дервента рече Стиже још, не смије да зафали hvala! Nego nesto drugo mene mori ti sto znas svakog dvoranina da nisi slucajno nepoznatok ovih dana srela Pitam jer moze bit da je to Larin princ. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Глава ми је у јуфки па ништа нити видим нити чујем. А и "сланци" ми задају главобољу. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=629181840449174&set=a.208705522496810.57165.208704085830287&type=1&theater Јадранка-Дервента, Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 On 2. 8. 2013. at 17:10, Јанко рече Офф топик: Јел` Зеро, који си? Мис`им, да не идемо на ДНК анализу, јес` ти овај мој мали Хенри што ће да жени Лару или Владимиров? Да знам куда даље да ударам, пошто ми стихови навиру, ал` морам да уобличим сцену... Бек ту топик... Janko, sada videh, pošto ni sam nisam znao ko sam, ali okarakterisaše me kao malog Artura, što se meni dopada 4chsmu1 Avaj, čekam da porastem ovoliki čak (slika dole). E, posle još da prihvatimo hrišćanstvo, da se oženim i mogu da zovem Pravoslavne Kelte da mi sviraju na svadbi Mislim, ako treba sve da legne u istorijski ležaj, ali ja bih to ubrzao kao što ameri rade u filmovima, da se ne pretvori u indijsku seriju (bez uvrede). Јадранка-Дервента, Лидија Миленковић, Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 ma pročitah pismo sultana za kralja, i mogu vam reći da ništa ne valja Sultan traži kralju da mu pošalje Munju Kobilića jer mu je prorok rekao da će,ako ne smakne Munju na vreme, imati jake stomačne tegobe u budućnosti. javor, Лидија Миленковић, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука