Zero Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Зеро = Кардинал Ришеље 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Кад бисте познавали Зера, знали бисте да он не би могао да га глуми ни у пародији. То дете нема ни искрицу пакости, злобе, прорачунатости, нити би то могао да одглуми. (Бар ја не могу ни да га замислим у тој улози). Неки други кардинал - ок. Мада мени пре личи на принца Артура. Можда би могао да прође и као Мали Џон, али улога Артура је као створена за Зера. Hvala vam, baš ste zlatni. Imate moj mač, čim dovoljno porastem i ojačam da njime vitlam Јанко, Volim_Sina_Bozjeg, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Hvala vam, baš ste zlatni. Imate moj mač, čim dovoljno porastem i ojačam da njime vitlam Држим Вас за реч, млади господару :bendoff: Zero је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Kralju mudri i dobri ja kao glasnik preuzecu Marketing i sve bilborde kraljevstva napisati na njima ja cu, da vam brat od pravoga nam Kralja daje zlu platju. О, гласниче врли, Можеш ли таленат свој, који ти Господ даде, и на тим билбордима по целом краљевству раширити вест да да једно чедо нејакомалено нападоше зле силе и покушавају да спрже тек запупели пупољак? Огласи, о гласниче на тим својим билбордима, и да су му те зла силе већ узеле маленог брацу који је имао, тек два и по лета. https://www.pouke.org/forum/topic/27861-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%9B-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%B5%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%83/?p=906409 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 -у Тауеру у ћелији, пише писмо, тинта му се проли- Драга моја Гленда Верна моја љубо Ћери моје Агнес, Џејн и Бети Писмо ово Нек вам брзо лети Жив је отац ваш Баш кад на губилиште пође Од грозног Владимира Милост дође Покаја се он Побоја се Бога И поштеде служитеља брата свога Радујте се И не брините Сад ми камен са срца паде Богу још не изађох То нечије молитве раде п.с пошаљите мало пите од вишања и сира из Ејвона гладан сам жено!!!!! спакуј и боцу вина из Корнвола!!!! и залиј оне руже!!!! :* javor, Јадранка-Дервента, Јанко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 -у Тауеру у ћелији, пише писмо, тинта му се проли- Драга моја Гленда Верна моја љубо Ћери моје Агнес, Џејн и Бети Писмо ово Нек вам брзо лети Жив је отац ваш Баш кад на губилиште пође Од грозног Владимира Милост дође Покаја се он Побоја се Бога И поштеде служитеља брата свога Радујте се И не брините Сад ми камен са срца паде Богу још не изађох То нечије молитве раде п.с пошаљите мало пите од вишања и сира из Ејвона гладан сам жено!!!!! спакуј и боцу вина из Корнвола!!!! и залиј оне руже!!!! :* Е то је мој верни слуга Драле, и у ропству породицу теши, гледа смрт и са њом збија шале- а слобода однекуд се смеши... Volim_Sina_Bozjeg, Драшко, Јадранка-Дервента and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 "king" Wladimir waiting for his dinner hoping he won`t be chopped as this onion Hampton court Sara", Лидија Миленковић, Јаков. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 waiting for his dinner Ух, ал је динер ! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 "king" Wladimir waiting for his dinner hoping he won`t be chopped as this onion Hampton court Краљ Влада изгледа и није тако лош даса. Видим, служе му ангелске силе а трпеза му је скромна, посна...још ћемо на крају у календар да га метнемо. Sara", Биљана, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 У календар, у календар, у календар, у календ............. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 КОБилић се смуца по дворцу, тражи Ујку ... O, Јадранко, Јадранка ... јадро напилитанка, шта има за тај динер на тај швецки астал ? 'оће л' бити какве пите, ...развучене 'Оће л' бити какве пите пите икакве п и т е .... питам :774236lrsdhmiw4r: :148494ykydt2lrfk: Sara" and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Мили Боже на свему ти хвала што се скупи толко мудрих глава да јуначки диван учинимо како'л ћемо Драшка баштована од сужањства тешког да избавимо Оћемо ли јуриш да учинимо сабљом од џелата Драшка да отмемо Јали целог, јали само главу Ил да шиљемо младога Чауша у ризницу Стеву ризничару да донесе књигу староставну да видимо шта нам књига каже . Драшко, obi-wan, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 iz mase konjanika u Servudskoj sumi, izdvaja se Boldrik ser Obiwan, i sa sve konjOm stavsi izmedju kralja i ostalih, rekne: "Ja velim da je mudro da ucinimo tajni upad, bolje nocu nego sad, i to u dve grupe male, da preskocimo zid kod kraljevske stale. Pak jedni pravo u kulu po Draska, a drugi u riznicu tiho, bez dzeve, da zgrabe zlato od onog "siromaska", riznicara nam Steve..." Драшко, Sara", Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 О, гласниче врли, Можеш ли таленат свој, који ти Господ даде, и на тим билбордима по целом краљевству раширити вест да да једно чедо нејакомалено нападоше зле силе и покушавају да спрже тек запупели пупољак? Огласи, о гласниче на тим својим билбордима, и да су му те зла силе већ узеле маленог брацу који је имао, тек два и по лета. https://www.pouke.org/forum/topic/27861-помоћ-маленом-дејану/?p=906409 Ne casim ni casa damo moja vrla ispunicu zadatak. Dvorani seti te se brata setite se deteta setite se svega svetog Setite se zasto nas je Car na dvor zvao. Darovao nam kralja vrlog i podanike slave casti i dobrote. https://www.pouke.org/forum/topic/27861-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%9B-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%B5%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%83/?p=906409 Јанко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 КОбилић не може да појми да неко спрема фртутму без њега... згранут је врло овде... неко... некакве... планове...кроји...............без мене а Ујке мојега тј. краљанам ... у дворцу његовом ... нема а гарда му игра кошарку, а после се на базен спрема и ујна ми моја, у ложници, у свили и кадифи ... дрема хвата ме трема :1304348s94os9382e: Arsenija, Јадранка-Дервента, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Дневни упад...то је прва варијанта. Ноћни упад у две групе...друга варијанта. Трећа коју ја предлажем је део врло лукавог , потпуно невиђеног и оригиналног плана. Дакле, овако: направимо велики дрвени парадајз...урадиће га врхунски стручњаци нашег краљевства. И тај велики парадајз ноћу догурамо пред капије Владимировог дворца. Кад сване, они ће се изненадити...и помислити да је то дар Божији и унети парадајз унутар зидина. Ха ! Капирате ? Сами ће унети парадајз у сопствени дворац. Тада смо ми практично победили. Шта кажете ? Sara", Arsenija, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука