Лидија Миленковић Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Срце моје, чедо мило....(сад плаче стара дадиља ) ко зна дали ћу дочекати да опет видим моју девојчицу. Али доста суза ! Морам да сачувам разум и снагу на осталу нејач којој сам потребна . https://www.pouke.org...маленом-дејану/ Volim_Sina_Bozjeg, Sara", Broken and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Срце моје, чедо мило....(сад плаче стара дадиља ) ко зна дали ћу дочекати да опет видим моју девојчицу. Ni meni nije lako...ali ja bar uvek mogu da se napijem. Лидија Миленковић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Izdajem proglas celom svom kraljevstvu. Ja Vlada III, kralj svim nebeskim vilama, šumskim vilenjacima, svim magovima i vračarama, šumskim zverinjem i svim vama, moja draga đeco objavljujem... Bivši kralj, onaj koji brat bi, znate svi da je u razbojnike otišao. U šumi u kojoj živi, i sam je sa svojim sledbenicima podivljao te napada na moje karavane, siluju žene i pljačkaju naša sela. Taj razbojnik nije imao ni trunke zahvalnosti što sam ga ostavio u životu, i što se o njegovoj đeci i ženi brinem kao da su moji. Ovim naređujem svemu živom što po mom kraljevstvu hodi, brodi, leti ili puže, da se na svakog od vas ima staviti žig koji će nositi na čelu. Da se razdeli i da se poznaje ko je naš, a ko je njegov. Dobar od zlog, pitom od razbojnika. Povodom toga žigosanja će svaki muški dobiti po kesu zlatnika i nov štit, luk sa strelama i helebardu, a žene potrepštine u svili, ukrasnom kamenju i mirisima. Biće priređene velike gozbe, a svaki mag i vračara će vam po kraljevoj volji i bez nadoknade, predviđati sudbinu i deliti talismane. Nek bude volja Velike Morune kojoj se svi, bili prosjaci il prinčevi, klanjamo i slavimo je. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Око двора окупи се раја, Да подигне буну на тирана, Јер се краљу већма узохоли, Па дарива мушке и женскиње, А потлачи рају која љуби, Истог пола јунаке и виле. Ту гејеви нису ради кавзи, Нит су ради краљеви војници, Ал` су ради навијачи рада, Који геја гледати не могу, Ни трпјети лезбијског зулума. Јадранка-Дервента and Sara" је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Лети сам више конфузан, ваљда недостатак кисеоника, него иначе; ...колеза, Лав Николајевич, летовање, Лара... да, сетио сам се.! Тај његов доктор жив а го, зна ли се шта о њему, зашто се обнажио, због пливања или тек тако...нема везе што би рекао колеза боље пливати на води него у формалину... Гле, где сам, као зекоња са будилником, опростите журим... kad to čuše duhovnici dvorski....odmah zovu bludnog sina da se ispovedi tu pred njima...da očisti misli svoje,sve ostalo nebitno je...sad sve satje...sad sve ćuti jer se silna oluja sprema koju još neču svet jer je nema.... U tajnosti .....iza sedam tajni... doboće šansu....bludnik što se kaje... kome Bog oproštenje daje... Niko znati neće to je tajna to se taji ali duša nako suza sjaji... http://www.johnsanidopoulos.com/2009/09/confession-confessor-confessing.html Sara", Јадранка-Дервента and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 КОБилић лута по замку и прича сам са собом Не клепећи сабљо о бедрима, не крчите црева по стомаку :aman: ... ваља мени вечеру прибавит, једног овна на ражањ приставит,...ал' неима никог на видику...ој, кукавно српство свеколико , нема ми ујке, нема ми ујне... идем до кујне... :koka10: у кујни угашен огањ дрема, а хране нема ... го астал блиста... :hastalavista: има једна крчма у планини, виде јој се светла у долини, ко то пали свеће и по крчми шеће, то је лепа Лара кћи старог крзнара ... ајде Ларо, буди фина па нахрани коња ми Ждралина Чују се кораци Неко иде, тако ми свега, ...ах, ево и њега... :31: Sara" and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Lejdi Lara stiže na selo.....i pronalazi jednu skromnu kuću u kojoj namerava da živi........sa dva papagaja.... Na dugom putovanju Lejdi je dugo mislila........misli je morila i danju i noću... Odluka je doneta:Odustaje od ideje da svima bude sluškinja.... Imala je sreću da se rodi kao imućna Lejdi.........i iskoristiće to kao veliki blagoslov... Otvoriće školu za devojčice....u kojoj će ih učiti čitanju i pisanju ,pomalo i računu ...i naravno vezu.... Sara", obi-wan and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Doublebreath-e.....zaboravio si da kažeš koja je ovo vrsta drame....komedija,tragedija ili drama u užem smislu....da bi nekako priča mogla i da se završi..... P.s.Forumašica Lara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Лара, причи нема краја, ево мало да се разбудиш Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Doublebreath-e.....zaboravio si da kažeš koja je ovo vrsta drame....komedija,tragedija ili drama u užem smislu....da bi nekako priča mogla i da se završi..... P.s.Forumašica Lara. Ma kakav zavrsetak pa da ostanemo jedni bez drugih. Драшко, Олимп, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Doublebreath-e.....zaboravio si da kažeš koja je ovo vrsta drame....komedija,tragedija ili drama u užem smislu....da bi nekako priča mogla i da se završi..... P.s.Forumašica Lara. Pa, ne postoji nista određeno ... kraj je potpuno otvoren, kao i naši životi. Oće li biti tragedija ili komedija zavisi u kom pravcu priču usmere učesnici. Mislim da prića ne mora zvanično da se završi. Bolje je da ako nekom dosadi učešće u temi nađe način da se povuče iz priče pa da se vrati ako poželi a da se neki novi glumci uključe i produže život teme. Arsenija, Драшко, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 КОБилић који је заспао крај огња се буди... уфмхм, кхгх Које ли је доба ноћи...? Оооооохкх, шта је, бре, ово... чује се кап,кап,кап,кап,кап, негде капље чесма а чујем и како леут свира ... трајнанинаниинаненааа... некакав тулум...??? шта ја то чујем...некаква тема...? не могу да верујем... чује се Ларина песма http://www.youtube.com/watch?v=a865TeKLJBE Јадранка-Дервента and Broken је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Šta je ovo s kraljevima našim?? Niko nema petlju da presudi! Od kako ste postali rišćani Dosadiste dželatu i ludi! Nemam živce više tu da dremam, zato sada ja u lov se spremam, Nastradaće srna ili fazan Kuvarice ti pripremi kazan. Лидија Миленковић, Биљана, Broken and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 (краљ у изгнанству сазива Сабор својих оданих слугу, на тајној локацији у Шервудској шуми, коју им је Робин Худ-на препоруку чувара шуме Чака-Владимир-Нориса љубазно уступио...) Ти љубазни наш Норисе Чаче, и од шуме Робине нам Худе, што дођосте, с вама доведосте ове добре и поштене људе. Да ја одма` на проблеме пређем, па реците шта нам чинит` ваља како своје краљевство да спасем, збацим оног што част нам укаља. Прво молим да решимо битно, ово збиља јесте врло хитно: Уцењен сам једном драгом главом, свима драгом а људином правом. Брат ми злобни овако пренесе: ако ико оружје понесе да га збаци, осветом опече - Драшку глава лети исто вече... Све је Владо избацио вани, само Драшка остави у кули зна да волим њега као себе, и да не дам да му коска трули. Зато прво да спасемо њега, у потаји да га украдемо, па кад стигне на безбедно место, тад по главу Владову идемо. Реците ми, соколови моји, ко ће ово дело учинити храбро дело, и нимало лако, ко и како Драшка слободити? Ја и Хенри (кога они врази ухватише пре но Лару срете, протераше без да се видеше) јахаћемо на челу те чете... (гледа у своје верне пратиоце с вером, надом и љубављу...) Драшко, Arsenija, Sara" and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Kralju mudri i dobri ja kao glasnik preuzecu Marketing i sve bilborde kraljevstva napisati na njima ja cu, da vam brat od pravoga nam Kralja daje zlu platju. Јанко and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука