Broken Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Ovo je tema za infantilne. Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Хамлет је био инфантилан и онда, а Мош мислит у модерној верзији.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Има л неко петљу ући улик Клаудија и Гертруде Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 4 минута, Broken рече Ovo je tema za infantilne. Хоцу да цујем бааајкууу!!!! Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 A što mora dramski lik? Što ne bismo sami odabrali imena i sami dramatizovali? Najteži je početak, dok se uhodamo i podelimo uloge, a za zaplet ćemo lako Рапсоди and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече A što mora dramski lik? Što ne bismo sami odabrali imena i sami dramatizovali? Najteži je početak, dok se uhodamo i podelimo uloge, a za zaplet ćemo lako Pa sami, nego kako. Imate uvodni post. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Удавача бр.1 Фиби Удавача бр.2 Лејди Годива Удавача бр. 3 Мала ЏУ Џу идемо даље у расподели улога. Trifke and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Рапсоди Nemoj mene, ja nisam suprugičasta. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Phoebe рече @Рапсоди Nemoj mene, ja nisam suprugičasta. Добро, онда избегавај Мурамашу Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Рапсоди Jašta, crni pojas , ne smem da se kačim s njim Nego, ko je vlasnik dvorca? Da počnemo od toga. Ovako će izgledati kao sabirni centar ili sigurna kuća Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Phoebe рече Jašta, crni pojas , ne smem da se kačim s njim Што би се ти качила са њим, он има збогТе да се качи са свима... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече Nego, ko je vlasnik dvorca? Da počnemo od toga. Ovako će izgledati kao sabirni centar ili sigurna kuća Sviđa mi se kako razmišljaš. Postoje dve mogućnosti, da se priča nastavi na prvu sezonu gde bi se pogledale ranije uloge ili da sve krene ispočetka. Ja sad idem a vi nastavite. Predlažem da kralj bude Rakić. Ne mora ništa d aradi...ni da učestvuje...samo d anosi krunu. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Broken @Рапсоди A šta kažete da zamenimo likove međusobno? Na primer, Broken da oponaša Muramasu, Rapsodi Rylaha, ja Natašu...i tako redom? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 5 минута, Phoebe рече @Broken @Рапсоди A šta kažete da zamenimo likove međusobno? Na primer, Broken da oponaša Muramasu, Rapsodi Rylaha, ja Natašu...i tako redom? Ја само модерни инфа(Н)тилан Хамлет...играјте се ђецо Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Рапсоди Partibrejkeru Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука