коЖељ њацИ Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Ал да ти Немци нису били гејеви Путин неби репетирао пиштољ ! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ignjatije, Срђан Шијакињић, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Имам дивну књигу о Владимиру Путину, могао бих некоме да је дам: У ПРВОМ ЛИЦУ - разговори са Владимиром Путином, превео с руског Зорислав Паунковић, београд 2000. Тврде корице, добре илустрације. Ако треба више примерака цена је по 150 дин. То значи да је скоро за џабе. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 A mene ako se sete za dan bezbednosti sete se.. ako ne nikom nista to je bila moja duznost. Милан М., Срђан Ранђеловић, коЖељ њацИ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Хахахах, ал' Дан Безбедности! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Књига је стварно фантастична. Има нешто и о овом догађају о чему се овде говори. Књига је потпуно нова, некоришћена. Права лепотица нечије збирке о таквим темама. Једну могу да поклоним. Јавите ми до сутра колико треба да издвојим књига јер ће нестати убрзо. И још, у књизи су красне илустрације Путинових породичних слика и неких каснијих догађаја. Изгледа да ћу да је прочитам целу једном приликом, јер има стварно интересантних и оригиналних прича. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Да ли је могуће да нико неће књигу о Владимиру Путину? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Да ли је могуће да нико неће књигу о Владимиру Путину? Прочитао сам ја Њега одавно Путин је легенда. Има ли неђе та књига у ПДФ формату на нету ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Прочитао сам ја Њега одавно Путин је легенда. Има ли неђе та књига у ПДФ формату на нету ? Шта ће ти ПДФ када имаш џабе код мене - живу књигу. Поклони ти неком на спасење. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Прочитао сам ја Њега одавно Свашта видех у животу, али да неко заменице које се односе на Путкета пише великим словом, е то још не видех... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Свашта видех у животу, али да неко заменице које се односе на Путкета пише великим словом, е то још не видех... Што очи ваше не видеше то припреми Игњатије онима који му се чуде 0110_hahaha Шта фали што заменицу која се односи на човека којег ценим пишем великим словом ? То је израз поштовања према једном председнику, према човеку. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Он је овде био спреман да убија људе који су се борили за елементарну слободу. Које аутор малициозно представља као "разуларену пијану руљу"... И покушали силом да упадну на туђ посед . Откад је уништавање туђе имовине елементарна слобода . Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука