Jump to content

Srbi ponovo slave boga Peruna

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo malo izvorne slovanske muzike, native Slovania, kao oni native Amerikanci, naši Indijanci:  0503_music

Žiarislav a Bytosti - Vajané piesne Zov divljine iliti Autentični urlik prađedova i prababa naših   :dedica:

Подели на овим сајтовима

Добили смо конкуренцију. Питам се ко ће то њима бити свештеник? И ја форумашим 10 година, промјенио сам бруку форума, али на ове јаде нисам наишао. Подсјећају ме на навијаче Звезде, а ја сам Гробар до гроба. Зато умјесто њихових глупости молитвеник у руке и молити се нашим молитвама. Символом вере против српских отпадника!

Имаш онај форум Бадњак лик је сам са собом дискутовао годинама сад је вероватно накупио 10-ак истомишљеника. Видиш како се труд исплати.

Подели на овим сајтовима

Jaooo, што је лепо кад ти је у животу све потаман, па може да ти буде оволииико досадно, као овим замлатама! Помало им завидим, да знате.  

Мислим, ја све разумем: и то одрастање под санкцијама, па Слобина турбо иконографија и културни миље, па онда бомбардовање и осиромашени уранијум, па онда ZaM, Grand и томе слично... - све се то, доиста, догодило. Али да неко овако фијукне у вугла, као друштванце из текста... Мислим, мора да им је супер добро. А то шчим се цепав мора да уопште није из Албаније и прскано.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Mislim da njima kao "tradicionalistima" topuzina kao epitet moze samo da imponuje.. jer ista je ostvaila veliki trrag u srBBBijanerskoj kulturi, tradiciji,  .. šta ako se tako i nazovu ... Bio bi pun pogodak ...  ;)

• Волим 1

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

He , dobra fora !

P.s. Ne foliraj se , znas da nisi ruzan !

Ружна ми и расцепана душа...видиш да час лапрдам, час трабуњам...то се се две школе мишљења константно сукобљавају у мени.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

не знам зашто би им делили лепе коментаре....ја сам става да свако има право да верује у шта хоће и како хоће, али исто тако и други имају право да изнесу своје мишљење о томе... 

драго ми је чути да су јако толерантни...венчање по оба обреда мислим стварно bangin , и жрец из Украјине joooj

Подели на овим сајтовима

Pogodite ko je ovo? Šta ova slika tačno predstavlja? I odakle je?

Codex_Gigas_devil.jpg

Личи на моју жену и из Београда је.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Pogodite ko je ovo? Šta ova slika tačno predstavlja? I odakle je?

Codex_Gigas_devil.jpg

Представља сотону. Из католичке је Библије. Написао ју је један католички монах за само једну ноћ. Еееееее мој Заки, опасна су то времена била.

Подели на овим сајтовима

Представља сотону. Из католичке је Библије. Написао ју је један католички монах за само једну ноћ. Еееееее мој Заки, опасна су то времена била.

To je iz Codex Gigas, napisan u Podlažickom klašteru u Češkoj, najveća Bibilija na svijetu, Šveđani je odnijeli kao ratni plijen. To si dobro napisao.  Ali nisi pogodio koga predstavlja. Ne predstavlja Sotonu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...