Zayron Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Evo malo izvorne slovanske muzike, native Slovania, kao oni native Amerikanci, naši Indijanci: Žiarislav a Bytosti - Vajané piesne Zov divljine iliti Autentični urlik prađedova i prababa naših Иван Недић and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ја сам ружан...а коментар је само незлобив и шаљив, сестро у Христу. He , dobra fora ! P.s. Ne foliraj se , znas da nisi ruzan ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Добили смо конкуренцију. Питам се ко ће то њима бити свештеник? И ја форумашим 10 година, промјенио сам бруку форума, али на ове јаде нисам наишао. Подсјећају ме на навијаче Звезде, а ја сам Гробар до гроба. Зато умјесто њихових глупости молитвеник у руке и молити се нашим молитвама. Символом вере против српских отпадника! Имаш онај форум Бадњак лик је сам са собом дискутовао годинама сад је вероватно накупио 10-ак истомишљеника. Видиш како се труд исплати. -Владимир-, Zayron, виноградар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Jaooo, што је лепо кад ти је у животу све потаман, па може да ти буде оволииико досадно, као овим замлатама! Помало им завидим, да знате. Мислим, ја све разумем: и то одрастање под санкцијама, па Слобина турбо иконографија и културни миље, па онда бомбардовање и осиромашени уранијум, па онда ZaM, Grand и томе слично... - све се то, доиста, догодило. Али да неко овако фијукне у вугла, као друштванце из текста... Мислим, мора да им је супер добро. А то шчим се цепав мора да уопште није из Албаније и прскано. виноградар је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Mislim da njima kao "tradicionalistima" topuzina kao epitet moze samo da imponuje.. jer ista je ostvaila veliki trrag u srBBBijanerskoj kulturi, tradiciji, .. šta ako se tako i nazovu ... Bio bi pun pogodak ... antics је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 He , dobra fora ! P.s. Ne foliraj se , znas da nisi ruzan ! Ружна ми и расцепана душа...видиш да час лапрдам, час трабуњам...то се се две школе мишљења константно сукобљавају у мени. Млађони and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pojacava se konkurencija na religijskom trzistu Srbije..... Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pojacava se konkurencija na religijskom trzistu Srbije..... Aliluja Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 не знам зашто би им делили лепе коментаре....ја сам става да свако има право да верује у шта хоће и како хоће, али исто тако и други имају право да изнесу своје мишљење о томе... драго ми је чути да су јако толерантни...венчање по оба обреда мислим стварно bangin , и жрец из Украјине Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Meni su bas ti paganski obicaji interesantni...i postovanje prirode.....za razliku od ovi neomodernizaovnih monoteista koji cede celu prirodu do besvesti ukljucujuci i coveka...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pogodite ko je ovo? Šta ova slika tačno predstavlja? I odakle je? Ko to zna od vas tačno? Vrlo zanimljiva stvar. Iznenadiće vas odgovor. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pogodite ko je ovo? Šta ova slika tačno predstavlja? I odakle je? Личи на моју жену и из Београда је. RYLAH, Deki992, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pogodite ko je ovo? Šta ova slika tačno predstavlja? I odakle je? Представља сотону. Из католичке је Библије. Написао ју је један католички монах за само једну ноћ. Еееееее мој Заки, опасна су то времена била. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Представља сотону. Из католичке је Библије. Написао ју је један католички монах за само једну ноћ. Еееееее мој Заки, опасна су то времена била. To je iz Codex Gigas, napisan u Podlažickom klašteru u Češkoj, najveća Bibilija na svijetu, Šveđani je odnijeli kao ratni plijen. To si dobro napisao. Ali nisi pogodio koga predstavlja. Ne predstavlja Sotonu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Da nije Perun bogati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука