Ignjatije Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Ignjo sta ti je, pa on je samo jedna figurica koja se nista ne pita Nisam baš potpuno siguran.Svi prezidenti idu kod njega da mu ljube ruku i da mu se klanjaju, kao i razni verski poglavari. A on uživa u tome iaoko ga čistilište unajveće zove. Biće tamo milion tona Wenisha i to koncentrovanog. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 и овде си у праву, ви сте ипак више упућени у нашу веру од мене, који сам цео живот веровао у Бога али никад нисам дубље ушао у нашу веру до пре неколико месеци и онда сам открио само један мали делић лепоте коју наша вера пружа а остало ми тек предстоји, зато сам и питао шта мислите о папи посто постоје разне приче као сто си и сама рекла, моје је да учим и да питам да сазнам што више Брате, братска молба за тебе: посвети се вери и животу у њој. Пусти папу. Главно је да живимо црквено, у молитви, у поуздању и надању у Бога. Папа је пета прича одатле. Не расипај се, јер нећеш моћи да се концентришеш. Дејан, Николa, Dane Bokan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 За мене је Папа верски поглавар Римокатоличке Цркве и то је то... Лично о Папи Бенедикту имам веома лепо мишљење и сматрам га највећим богословом запдне цркве 20 века. ( а самим тим и свих протеклих векова), дакле он је човек веома привржен богословљу и вери... а протоколарно мора да буде оно што и јесте Папа. Имамо једну његову књигу овде, најпре је препоручујем богословима: https://www.pouke.org/library.php?cid=33&id=1345&do=view Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 За мене је Папа верски поглавар Римокатоличке Цркве и то је то... Лично о Папи Бенедикту имам веома лепо мишљење и сматрам га највећим богословом запдне цркве 20 века. ( а самим тим и свих протеклих векова), дакле он је човек веома привржен богословљу и вери... а протоколарно мора да буде оно што и јесте Папа. Nemam ni ja protiv njega licno kao coveka nista. Imam protiv titula i ucenja. Losa ucenja i verovanja i najboljeg coveka pokvare. Dane Bokan је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 да стилисту да мења то је обавезно аххахаха, него могао би да се остави матријалног и да се посвети мало више духовном, где год се окренем наиђем на Ватикан и папа су криви за ово, криви за оно, а поводом оног линка који сам окачио већ сам на неколико места наишао да подржава многобожство, паганизам итд. итд. па ме занима ста ви све мислите о томе??? Посто је очигледно да је католичанство јако нападно за разлику од нашег православља по питању вере и приступању вери Dragi brate,imamo ovde dosta toga na forumu,tako da čitaj šta je do sada pisano i mnogo toga će ti biti jasnije. Znaš kako,budala i krivih drva će uvek biti a naročito u ovoj državi zato se ovakvih maloumnih priča možeš dotaći na svakom koraku. Dane Bokan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deacon Andrew Pinetree Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Интересује ме шта мислите о овој слици! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Интересује ме шта мислите о овој слици! ako ti nije tesko prilozi link odakle ssi uzeo sliku p.s. dobrodosao није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Има тога доста: http://radimir.ucoz.ru/index/svastika_v_khristianstve/0-22 Срђан Ранђеловић and deacon Andrew Pinetree је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Stari SrБski simbol, nista cudno. : Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Најстарија свастика део је тзв. Винчанског писма и може се видети на примерцима грнчарије датиране око 4.000 год. п. н. е. Исти симбол појављује се и као део индуског писма из периода око 3.000. године п. н. е. Отуда вероватно и употреба овог симбола која се до данас задржала у хинду, ђаинској и будистичкој култури. Грнчарија из периода од око 2.000 год. п. н. е. пронађена у Синташти је такође украшена симболом свастике. Симболи налик свастици јављају се и у бронзаном и гвозденом добу у области северног Кавказа (Кобанска култура) и Азарбејџана, као и код Скита и Сармата. У свим овим културама, са изузетком јужне Азије, симбол свастике није имао неки посебан значај већ се јавља само као једана од варијација сличних симбола различите сложености. У античком периоду, свастика је често коришћена од стране Хетита, Келта и Грка. Појављује се и у другим азијским, европским, афричких и северноамеричким културама — понекад као геометријски мотив, а понекад као религијски симбол. Свастика је свети симбол у хиндуизму, будизму и ђаинизму. Учесталост симбола свастике је лако објаснити као појаву једног врло једноставног симбола који је настао самостално у свим друштвима која су израђивала предмете од прућа. Свастика је облик који се понавља на ивици приликом плетења четвртастих предмета. Друге теорије покушавају да успоставе везу са културном дифузијом или објасне самосталну појаву овог симбола у различитим удаљеним цивилизацијама у складу са Јунговом идејом о колективном несвесном. Иако се постојање свастике на америчком континенту може објаснити постојањем култура које су израђивале предмете од прућа, њено присуство у Америци слаби теорију културне дифузије. Иако постоје теорије по којима је свастика тајно пренета у Северну Америку од стране ране Еуроазијске поморске цивилизације, највероватније је дошло до независног развоја овог симбола на тлу Америке. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%28%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%29 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Помаже Бог, браћо и сестре! Занима ме ваше мишљење о фејсбуку? (да ли је користан, или не; ако јесте зашто јесте, ако није зашто није, итд...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Koristan za: Odrzavanje kontakta Networking Pronalazenje razlicitih zanimljivih sadrzanja Ubijanje vremena Los je Odvaja od ljudi u nekim sluchajem Ukoliko se navuces moze da ti oduzme previse vremena. Olenjuje ljudi od telefona, lichnih kontakta i slichno. Moze i da pokvari odnose jer ipak uzivo ili telefonom je jedan sasvim zdraviji kontakt kada vidis ko ti prica kojim tonom i kakav mu je izraz lica tada. Ред Змаја, Ignjatije, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ako se koristi razumno, nije loš Upoznavanje novih ljudi, održavanje kontakta sa poznanicima šerovanje klipova, tekstova, zezanje, igrice, itd. Ali ako postane virtuelna stvarnost, tj zamena za svakodnevicu, onda to može da preraste u problem. I to gadan. Драшко, Лидија Миленковић, Јефимија Крунић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Sve na ovoj planeti ima svoje dobrobiti i svoju zloupotrebu. Naš sajt koriste sve blagodati fejsa zarad misionarenja. Svakako da niej dobar kad postaneš ovistan ili se baviš nekim nedozvoljenim radnjama. Ред Змаја, Ignjatije and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 (измењено) Sve na ovoj planeti ima svoje dobrobiti i svoju zloupotrebu. Naš sajt koriste sve blagodati fejsa zarad misionarenja. Svakako da niej dobar kad postaneš ovistan ili se baviš nekim nedozvoljenim radnjama. Eto da nije fejsbuka ja nikad ne bih mogao da prozivam Dekija :P Ko sme ovolikog coveka da zeza uzivo. (: To je dobra strana Измењено Април 8, 2013 од Дејан Бићанић oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука