Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ignjo sta ti je, pa on je samo jedna figurica koja se nista ne pita

Nisam baš potpuno siguran.Svi prezidenti idu kod njega da mu ljube ruku i da mu se klanjaju, kao i razni verski poglavari. A on uživa u tome iaoko ga čistilište unajveće zove. Biće tamo milion tona Wenisha i to koncentrovanog.

Подели на овим сајтовима

и овде си у праву, ви сте ипак више упућени у нашу веру од мене, који сам цео живот веровао у Бога али никад нисам дубље ушао у нашу веру до пре неколико месеци и онда сам открио само један мали делић лепоте коју наша вера пружа а остало ми тек предстоји, зато сам и питао шта мислите о папи посто постоје разне приче као сто си и сама рекла, моје је да учим и да питам да сазнам што више

Брате, братска молба за тебе: посвети се вери и животу у њој. Пусти папу. Главно је да живимо црквено, у молитви, у поуздању и надању у Бога. Папа је пета прича одатле. Не расипај се, јер нећеш моћи да се концентришеш.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Гости

За мене је Папа верски поглавар Римокатоличке Цркве и то је то...

Лично о Папи Бенедикту имам веома лепо мишљење и сматрам га највећим богословом запдне цркве 20 века. ( а самим тим и свих протеклих векова), дакле он је човек веома привржен богословљу и вери... а протоколарно мора да буде оно што и јесте Папа.

Имамо једну његову књигу овде, најпре је препоручујем богословима:

https://www.pouke.org/library.php?cid=33&id=1345&do=view

Подели на овим сајтовима

За мене је Папа верски поглавар Римокатоличке Цркве и то је то...

Лично о Папи Бенедикту имам веома лепо мишљење и сматрам га највећим богословом запдне цркве 20 века. ( а самим тим и свих протеклих векова), дакле он је човек веома привржен богословљу и вери... а протоколарно мора да буде оно што и јесте Папа.

Nemam ni ja protiv njega licno kao coveka nista. Imam protiv titula i ucenja.

Losa ucenja i verovanja i najboljeg coveka pokvare.

Подели на овим сајтовима

да стилисту да мења то је обавезно аххахаха, него могао би да се остави матријалног и да се посвети мало више духовном, где год се окренем наиђем на Ватикан и папа су криви за ово, криви за оно, а поводом оног линка који сам окачио већ сам на неколико места наишао да подржава многобожство, паганизам итд. итд. па ме занима ста ви све мислите о томе??? Посто је очигледно да је католичанство јако нападно за разлику од нашег православља по питању вере и приступању вери

Dragi brate,imamo ovde dosta toga na forumu,tako da čitaj šta je do sada pisano i mnogo toga će ti biti jasnije.

Znaš kako,budala i krivih drva će uvek biti a naročito u ovoj državi zato se ovakvih maloumnih priča možeš dotaći na svakom koraku.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Најстарија свастика део је тзв. Винчанског писма и може се видети на примерцима грнчарије датиране око 4.000 год. п. н. е. Исти симбол појављује се и као део индуског писма из периода око 3.000. године п. н. е. Отуда вероватно и употреба овог симбола која се до данас задржала у хинду, ђаинској и будистичкој култури. Грнчарија из периода од око 2.000 год. п. н. е. пронађена у Синташти је такође украшена симболом свастике. Симболи налик свастици јављају се и у бронзаном и гвозденом добу у области северног Кавказа (Кобанска култура) и Азарбејџана, као и код Скита и Сармата. У свим овим културама, са изузетком јужне Азије, симбол свастике није имао неки посебан значај већ се јавља само као једана од варијација сличних симбола различите сложености.

У античком периоду, свастика је често коришћена од стране Хетита, Келта и Грка. Појављује се и у другим азијским, европским, афричких и северноамеричким културама — понекад као геометријски мотив, а понекад као религијски симбол. Свастика је свети симбол у хиндуизму, будизму и ђаинизму.

Учесталост симбола свастике је лако објаснити као појаву једног врло једноставног симбола који је настао самостално у свим друштвима која су израђивала предмете од прућа. Свастика је облик који се понавља на ивици приликом плетења четвртастих предмета. Друге теорије покушавају да успоставе везу са културном дифузијом или објасне самосталну појаву овог симбола у различитим удаљеним цивилизацијама у складу са Јунговом идејом о колективном несвесном.

Иако се постојање свастике на америчком континенту може објаснити постојањем култура које су израђивале предмете од прућа, њено присуство у Америци слаби теорију културне дифузије. Иако постоје теорије по којима је свастика тајно пренета у Северну Америку од стране ране Еуроазијске поморске цивилизације, највероватније је дошло до независног развоја овог симбола на тлу Америке.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%28%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%29

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Помаже Бог, браћо и сестре! 

Занима ме ваше мишљење о фејсбуку? (да ли је користан, или не; ако јесте зашто јесте, ако није зашто није, итд...) 

Подели на овим сајтовима

Koristan za:

Odrzavanje kontakta

Networking

Pronalazenje razlicitih zanimljivih sadrzanja

Ubijanje vremena 

Los je

Odvaja od ljudi u nekim sluchajem

Ukoliko se navuces moze da ti oduzme previse vremena. 

Olenjuje ljudi od telefona, lichnih kontakta i slichno. 

Moze i da pokvari odnose jer ipak uzivo ili telefonom je jedan sasvim zdraviji kontakt kada vidis ko ti prica kojim tonom i kakav mu je izraz lica tada. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako se koristi razumno, nije loš :) Upoznavanje novih ljudi, održavanje kontakta sa poznanicima šerovanje klipova, tekstova, zezanje, igrice, itd. Ali ako postane virtuelna stvarnost, tj zamena za svakodnevicu, onda to može da preraste u problem. I to gadan.

Подели на овим сајтовима

Sve na ovoj planeti ima svoje dobrobiti i svoju zloupotrebu.

Naš sajt koriste sve blagodati fejsa zarad misionarenja.

Svakako da niej dobar kad postaneš ovistan ili se baviš nekim nedozvoljenim radnjama.

Подели на овим сајтовима

Sve na ovoj planeti ima svoje dobrobiti i svoju zloupotrebu.

Naš sajt koriste sve blagodati fejsa zarad misionarenja.

Svakako da niej dobar kad postaneš ovistan ili se baviš nekim nedozvoljenim radnjama.

Eto da nije fejsbuka ja nikad ne bih mogao da prozivam Dekija :P

Ko sme ovolikog coveka da zeza uzivo. (:

To je dobra strana

Измењено од Дејан Бићанић

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...