Natasa. Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ja se nesto nisam takmicila kao ucenica. Kad sam vodila ucenike, rekla sam im da se takmice ako vole biologiju i imaju zelju za ucenjem, ne da lece komplekse.Bilo ih je raznih, neki su stvarno hteli, ali neki su to radili pod pritiskom, a i zeljom da natrljaju na nos deci iz drugih odeljenja, sto mi se nije dopalo. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Nikad nisam bio takmičarskog duha, što mi je krivo donekle, jer me je koštalo samopouzdanja. Mada je to posledica mojih izbora. Slažem se da se takmičarski duh vredi razvijati uporedo sa ljubavlju, inače nema 'leba, ode to u neku drugu krajnost.Takođe, kada god izađeš na takmičenje (bilo kog tipa), bitno je da si svestan zašto si tu i zbog koga, da pobijanjem nekoga u zemlju nećeš uzdići sebe ni u čijim očima do svojim. Moje mišljenje Лидија Миленковић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Moja takmičenja su uvijek bila individualna, zbog same oblasti u kojoj sam se takmičila. Pripreme su bile interesantne, a samo takmičenje uvijek stresno. Motivisana vrlo, ali svaka prethodna godina je bila uslov da pokažem još bolji rezultat. Na kraju sam shvatila da se borim sama sa sobom i da sam sebi nametnula neiviđeni stres....i na kraju pitanje - šta će to meni? Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Pa ta vrsta fer i sportske borbe je veoma prihvatljiva čak i u pravoslavlju a nama je bliža opisom borba protiv samoga sebe. Mnoge lične pobede u odnosu prema životu su vidjene u sportu pogotovo tu prednjače naprimer invalidi.... Tako da...Nek nas Duh Sveti nosi i upravi i nikad da nam ne da demona odustajanja... Драшко and Zero је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Mislim da nisam losa osoba,,,,, Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Vrline: odanost, požrtvovanost. Srčanost. Umem da volim . Maštovitost. Kreativnost. Dete u telu odrasle osobe, po gledanju toga, šta i kako treba pričati. Otvorenost. Poštenost uma. Spremnost na učenje. Istrajnost. I strpljenje. Mogu da čekam doveka ako u glavi zacrtam sta želim da (do) čekam. Osećajnost. Mane: tvrdoglavost, gordeljivost, brzo planem ali brzo se smirim, i od kako sam neke loše stvari doživela, sastavni deo je postao ironija, sarkazam i cinizam. Teško se zaljubljujem, predajem, treba mi vremena, da ti se otvorim, ali kada se otvorim, to je zaista to sta vidiš ali jedan deo mene nikada nećeš više videti i taj deo, a predivan beše deo mene, je zauvek izgubljen a ja još uvek pokušavam da ga u sebi vratim. A nemam pojma sto i dalje sebi to radim. Sklonost sada ka preteranoj sumnji i opreznosti. Nestrpljivost. Jao, ta mi je glavna. I ako mi nešto obećaš, pa ne ispuniš, kao dete sam. Znači prvo mućni glavom, pa onda vidi da li ćeš reći, a ako mi daš reč za nešto...čuvaj se. Ili u protivnom - ne trči pred rudu. Karakter: oni koji me ne poznaju, rekli bi zeznuta. Oni koji me znaju, kažu zeznuta. Šalu na stranu, jak karakter, čelična volja, nasuprot jakoj osećajnosti. Neki dualitet. I to en volim kod sebe. Nesigurnost po pitanju ljubavi, jer znam sta ja mogu ali se plašim sta ne mogu drugi, zašto neće, zašto ne znaju ili zašto ne žele ako i kada sam sve ono šta jesam ovako i inače, ali kada dođu emocije, srce ode u petu i gubim na toj snazi i jačini. Gde nestaje sav rezon jednostavno, sva ona nepokolebljivost, postajem grozno mekana ,bolećiva, šrogledavam kroz perste, nalazim ljudima opravdanja i čudim se sebi, šta sve dopuštam ljudima da (mi) rade . Kao vojnik. Nema šale i nema zezanja po pitanju ozbilnjih stvari. Po pitanju onoga sta kažem da vrednujem i tolerišem. Što sam starija, sve sam gora po tom pitanju. I po toj osećajnosti i po toj nepokolebljivosti. To bi bilo to, ukratko. Predrag S., Данче* and Inner Truth је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Mislim da je bolje da uopšte ne mislim o sebi.Zato što volim sebe i mislim da još treba da uznapredujem u toj ljubavi. Nemam ja mnogo osobina.Bar ne onih dobrih.Stvarno.Uvek sam negde na pola ni tu ni tamo.A to je najgore,nit* si hladan nit* si vreo.Ukratko ja sam u svemu mlaka i to me užasno nervira,ali nemam snage da bilo šta promenim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Геније! Суви геније! Исто ко Пера којот (некад ми је на фб био профилна) Драшко, feeble and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Да ми је утрнула нога.... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 On 26. 1. 2014. at 2:39, horatio рече Да ми је утрнула нога.... Што си ти бре неки негативааац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Све најцрње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ништа , то је на другима да процене. Zero је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Trudim se da ne mislim toliko na to, sam sam propadljiv, "kvarljiva roba" kako reče jedan moj drugar, i da se uzdam u Gospoda, koji čoveka čini nepropadljivim. A ako bi morao, opisao bih sebe ovim citatom:"Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi se, al zube polomi" Uglavnom u negativnom smislu, ali može i da koristi nekad ta tvrdoća... Problem mi je što često sebe pobijam u zemlju malo više nego što treba, a to ne valja. Mada ide na bolje. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 On 26. 1. 2014. at 4:14, Столе рече Што си ти бре неки негативааац Ма, нее.... Столе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука